Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην φώρτηση

thanasisxaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά έχω πρόβλημα με την ταμπλέτα μου(Toshiba Encore Mini WT7-C-100 7" (16GB)) έχει πρόβλημα στην φόρτιση του μόλις βάζω τον φορτιστή στη υποδοχή πρέπει να το πατάω μέσα για να φορτίζει και σχεδόν πάντα όταν κάνω μια πατέντα για να το φορτίζω δείχνει ότι φορτίζει μα όταν θα έχει 50% μπαταρία μετά από 30 λεπτά που λέει ότι φορτίζει πήγε στο 42% δεν είναι λογικό αυτό. Έψαξα βρήκα  και κατέληξα ότι ευθύνεται το βύσμα και ότι πρέπει να το κολλήσω(Το βύσμα είναι πάνω στην μητρική κωδικός της T7GT2 - MB). Θα μου έλεγε κανείς μα έχεις εγγύηση στα PUBLIC γιατί δεν το πας. Πολύ απλό δεν έχω λεφτά λόγο το τι είμαι 18 χρονών άνεργος σπουδαστής πληροφορικής και μου ζητάνε 110€ για να μου το επισκευάσουν. Άλλος θα μου έλεγε πάνε στο ebay βάλε των κωδικό της μητρικής και πάρε άλλο θα το έκανα βεβαίως αλλά αυτό που έχω είναι 16GB ενώ στο ebay πουλάνε μόνο 8GB δεν έχω πρόβλημα να πάρω μακρότερη το πρόβλημα μου είναι πως έχω μέσα Προγράμματα σε κώδικα C,C++,JAVA και δεν θέλω να τα χάσω δυστυχώς πρέπει να το σώσω και η μόνη μου λύση είναι να το κολλήσω μόνος μου το θέμα είναι πως δεν ξέρω πώς κολλάμε κάτι τέτοια θέματα Παρακαλώ φωτίστε με λίγο         

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Το Public δηλαδή δε σου καλύπτει την εγγύηση; αν κατάλαβα καλά, τότε επικοινώνησε με την Toshiba ίσως να σου καλύψει αυτή την εγγύηση.

Επεξ/σία από mafiozoskotsos

Δυστυχώς αδερφέ η toshiba θέλει να μου αλλάξει ολόκληρη την μητρική και επίσης δεν μου δέχεται την εγγύηση πρέπει να πληρώσω δεν θέλω να  χάσω τα 27 προγράμματα που έχω κάνει     

αφού φτάσει στο 50% η έστω στο 47% δεν ανοίγει για να κάνεις back up τα προγράμματά??

αλλά εκτός αυτού γιατί δεν σου αναγνωρίζει την εγγύηση??το άνοιξες το tablet είναι χτυπημένο σου έπεσε?

αν δεν σου αναγνωρίζει την εγγύηση πάνε σε κάνα ηλεκτρονικό της γειτονιάς..αν είσαι από θεσσαλονικη μπορώ να σου προτείνω πολύ καλό μαγαζί για επισκευή tablet laptop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...