soiratken88 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 το eset nod32 μου εχει βρει 100φορες κι ολο γενναει καινουριο ιο!!!!!!!Σβηνω εγω παλι 100 φορες βγαινει ολο γεννιεται!!! απειλη win64/hackKMS.A trojan
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μπες σε safe mode και κάνε scan και clean με malwarebytes adwcleancer 1
spgkolem Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μπορεις να μπουτάρεις και από κάποιο antivirus rescue cd-usb όπως το bitdefender http://www.bitdefender.com/support/how-to-create-a-bitdefender-rescue-cd-627.html
soiratken88 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 το malwarebytes adwcleancer ειναι το κλασικο malwarebytes???
Jason 93 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 malwarebytes και adwcleaner ειναι δυο διαφορετικα
soiratken88 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 μονο με safe mod γινεται.??? επισης τωρα που εκανα επανεκκινιση δε βγαινει αυτος ο ιος το ειχα ξαναπαθει με την επανεκκινηση σταματαει και θα το ξανακανει σε καμια 10αρια μερες....
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Όχι αλλα καλύτερα να κάνεις τον καθαρισμό απο safe mode διότι εκει οι περισσότερες υπηρεσίες / λειτουργίες των windows δε τρέχουν
tarantules Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 το eset nod32 μου εχει βρει 100φορες κι ολο γενναει καινουριο ιο!!!!!!!Σβηνω εγω παλι 100 φορες βγαινει ολο γεννιεται!!! απειλη win64/hackKMS.A trojan Έφερε και το σόι του μάλον...
flik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δώσε το log του eset. Επίσης μετά τον καθαρισμό, που θα γίνει, υπάρχει μια πιθανότητα να μην λειτουργεί κανα office, κανα windows update κτλ. Αυτό επειδή είδα το hack kms, και αυτό εκεί χρησιμοποιείται. Οχι οτι δεν αποκλείεται να είναι κανονική μόλνυση, και μάλιστα το οτι ξαναγεννιέται ποτέ δεν είναι καλό σημάδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Κατ'αρχην Ψυχραιμία! 1ον) Βγάλε το Καλώδιο του Ethernet (Ιντερνετ) σου ή απενεργοποίησε το Wi-Fi ετσι ωστε ο υπολογιστης σου να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ 2ον) Σκαναρε το PC σου , σβησε τους ιους που σου βρισκει 3ον) Εαν παλι ξανα-γεννιεται ο ιος, τοτε πανε στο σημειο που βρισκεται ο ιος (πιθανον σε καποιον φακελο) , επιλεξε τον (κανε ενα κλικ επανω στον ιο) (προσοχη μην κανεις 2 κλικ και τον ανοιξεις!) και μετα πατα SHIFT + DELETE 4ον) Βαλε το Anti-Virus σου, να σκαναρει τον υπολογιστη σου, αυτοματα, την επομενη φορα που θα τον ανοιξεις 5ον) Σβήσε το PC σου , περίμενε 2 λεπτα , και ξανα-άναψε το Με αυτό το τροπο , εχουν βγει και οι χειροτεροι ιοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα