TechnoV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλημέρα. Μόλις πέρασα τα windows 10 home με clean install, αλλά μου βγάαζει ότι είναι τα 32άρια. Μπορώ να τα αναβαθμίσω σε 64άρια; Το install το έκανα με γνήσιο κλειδί. Πρόσεξα ότι δε μου διαβάζει όλη την μνήμη.
TechnoV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 σήμερα παρέλαβα το laptop μεταχειρισμένο και είχε windows 7. Αν και θυμάμαι στο stick που έφτιαξα από την microsoft επέλεξα το 64. Φοβάμαι να ξανακάνω clean install λόγω του κλειδιού, μη και δε μου δεχτεί το κλειδί.
La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Η προηγούμενη έκδοση των windows ήταν 64-bit? Αν είχε 32 θα πάει σε windows 10 32 αν είχε 64 θα παει σε 64. Έκανες καθαρή εγκατάσταση; Ήταν αυθεντικα τα προηγούμενα windows 7?
TechnoV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 32 ήταν και τα προηγούμενα. Γνήσια ναι γιατί έχει κ το κλειδί πίσω από το laptop. Έκανα εγκατάσταση από το tool της microsoft. Μου έφτιαξε στικάκι δηλαδή home 64bit αλλά περάστηκαν 32άρια.
La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ναι γιατί το upgrade γίνεται βάση της προηγούμενης έκδοσης αν είχες 32 windows 7 32 windows 10 θα πάρεις δε γίνεται να πάρεις 64, μόνο αν τα αγοράσεις.
TechnoV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μα το κλειδί το αγόρασα από μέλος του insomnia και μου είπε είναι γνήσιο το κλειδί retail. Μου πούλησε δηλαδή κλειδί retail windows 10. και δεν έκανα upgrade. Τα πέρασα με στικάκι μετά από φορμάτ.
La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Λοιπόν άκου για να καταλάβεις: Αν το κλειδί ήταν για windows 7 32 bit θα πάει η αναβάθμιση αυτόματα σε windows 10 32bit και όχι 64. Αν ήταν windows 7 64 bit θα πάει σε Windows 10 64 bit. Αυτό είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο, είναι η ενημέρωση της Microsoft αυτή. Εγώ δε μίλησα πουθενά για το αν το κελιδί σου είναι γνήσιο ή όχι που μου αναφέρεις στο προηγούμενο pst σου. οπότε σε παρακαλώ φιλικά, διάβαζε καλύτερα.
TechnoV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 δεν σου είπα κάτι, απλά παλεύω να βγάλω άκρη. Οπότε τι χρειάζεται να κάνω για να περάσω 64άρια; Να ζητήσω κλειδί για 64άρια;
La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ναι μόνο έτσι μπορείς να πας σε windows 10 64 bit με upgrade από 7 ή 8. Αλλιώς μπορείς να πας και να αγοράσεις την εκάστοτε έκδοση που εσύ θέλεις σε 64 bit.
Periklitos25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 La_MoRt νομίζω ότι είσαι λάθος Αν έχεις windows 7 8 8.1 32bit θα πρέπει πρώτα να κάνεις update upgrade σε windows 10 32bit για να ενεργοποιηθούν τα windows 10 αλλά μετά άμα κάνεις format και καθαρή εγκατάσταση μπορείς να επιλέξεις windows 10 64bit και θα ενεργοποιηθούν ότα συνδεθείς στους server της microsoft αφού κάνεις 2 φορές skip όταν σου ζητήσει τον κωδικό στην καθαρή εγκατάσταση ΑΛΛΑ θα πρέπει να είναι η ίδια έκδοση HOME σε ΗΟΜΕ PRO σε PRO
adi32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αφου εκανε καθαρη εγκατασταση τι σχεση εχει η αναβαθμιση ?
Periklitos25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Για να γίνει σωστά η δουλειά 1)θα πρέπει να βάλει τα αυθεντικά windows 7 32bit με το κλειδί εγκατάστασης 2)να κάνει όλα τα updates των 7 3)μετά να κάνει upgrade μέσα από το UPDATE των windows 7 σε windows 10 32bit 4)SOS Eφόσον γίνουν όλα σωστά τσεκάρει αν τα Windows 10 32bit είναι ενεργοποιημένα(αναφέρθηκε ότι χρήστες ενώ είχαν κάνει όλα τα βήματα σωστά δεν ενεργοποιήθηκαν και χρειάστηκαν κάποιες ώρες λόγο φόρτου στους server της microsoft). Δημιουργεί η microsoft μια ΙD για το μηχάνημα. 5)Μετά και μόνο αφού κάνεις τα παραπάνω μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση windows 64bit(SOSΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ windows 7 8 8.1 αλλά πατάμε skip) o ΤechnoV μάλλον πήγε κατευθείαν στο 5 γι'αυτό δεν λειτούργησε όπως και κάτι χιλιάδες άλλοι στο διαδίκτυο από ότι κατάλαβα
La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Εγώ μίλησα για την αναβάθμιση, τώρα αν μετά κατεβάσει τα 64ρια και κάνει καθαρή εγκατάσταση και δουλέψει δε το ξέρω να το απαντήσω και νόμιζα ότι δε μπορείς αλλά για να το λέτε μπορεί να έχετε και δίκιο. Πάντως στην αναβάθμιση μπορεί να πάει μόνο στην έκδοση που είχε πριν.
darkdragon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Για να γίνει σωστά η δουλειά 1)θα πρέπει να βάλει τα αυθεντικά windows 7 32bit με το κλειδί εγκατάστασης 2)να κάνει όλα τα updates των 7 3)μετά να κάνει upgrade μέσα από το UPDATE των windows 7 σε windows 10 32bit 4)SOS Eφόσον γίνουν όλα σωστά τσεκάρει αν τα Windows 10 32bit είναι ενεργοποιημένα(αναφέρθηκε ότι χρήστες ενώ είχαν κάνει όλα τα βήματα σωστά δεν ενεργοποιήθηκαν και χρειάστηκαν κάποιες ώρες λόγο φόρτου στους server της microsoft). Δημιουργεί η microsoft μια ΙD για το μηχάνημα. 5)Μετά και μόνο αφού κάνεις τα παραπάνω μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση windows 64bit(SOSΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ windows 7 8 8.1 αλλά πατάμε skip) o ΤechnoV μάλλον πήγε κατευθείαν στο 5 γι'αυτό δεν λειτούργησε όπως και κάτι χιλιάδες άλλοι στο διαδίκτυο από ότι κατάλαβα Καλό αν δουλεύει το παραπάνω και με αλλαγή των bit του λειτουργικού! Πριν ένα περίπου χρόνο θέλησα να φτιάξω πύργο αλλά είπα να αφαιρούσα το κατοστάρικο του OS με μεταφορά του από ένα αδύναμο παλιό φορητό με αλλαγή όμως από 32 σε 64 bit και η τεχνική υπηρεσία της Microsoft Ελλάς μου είπε ότι μπορεί να μου το κάνει αλλαγή μηχανήματος αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τα bit στο λειτουργικό και έτσι αναγκαστικά αγόρασα πάλι τα εφτάρια. Να το γνωρίζουν αυτό οι τυχών ενδιαφερόμενοι πέφτει αρκετά το κόστος του hardware δε νομίζετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα