EvilEyes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, έχω μία κάρτα ήχου με κλασική pci θύρα. Η καινούργια μητρική που πήρα για το htpc μου όμως έχει θύρα pci-e x1. Υπάρχει τρόπος να κουμπώσω την κάρτα με κάποιο φθηνό αντάπτορα ή θα μείνω με την onboard κάρτα;
GCMH Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τι κάρτα ήχου είναι; Αν είναι καμιά από τις απλές, δεν νομίζω να αξίζει να μπαίνεις σε έξοδα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη.
aetos1988 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Όντως πλέον οι ενσωματωμένες κάρτες ήχου έχουν πολύ καλή απόδοση
aetos1988 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Και εγώ αυτήν έχω με οπτική στον ενισχυτή και να πω την αλήθεια υπάρχει μια διαφορά σε σχέση με την ενσωματωμένη της μητρικής αλλά επειδή στις νέες μητρικές έχουν δώσει μεγαλύτερη προσοχή οι κατασκευαστές πχ. έχουν κύκλωμα προστασίας από τις ηλεκτρικές παρεμβολές , ενσωματωμένο ενισχυτή κτλ. δεν ξέρω δοκίμασε να δεις αν υπάρχει διαφορά . Ποια μητρική έχεις;
EvilEyes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Έχω την Gigabyte H81m-S2V. Τώρα έχω συνδεμένο πάνω στην κάρτα ήχου της μητρικής με 3.5 splitter jack έναν ενισχυτή με 2 ηχεία και ένα σετ 2.1 altec lancing.
GCMH Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Με μια επιπόλαια ματιά, δεν είδα να παίζει κάτι σε ελληνικό κατάστημα. Τώρα με τα capital controls, είναι λίγο δύσκολο να πάρεις κάτι από έξω, ωστόσο κοίτα στο ebay τι βρήκα. Δεν ξέρω όμως άμα είναι εμπιστοσύνης, εάν δηλαδή δημιουργεί ασυμβατότητες κλπ.
EvilEyes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το είδα και εγώ αυτό αλλά λόγω όπως λες και εσύ των cc, δύσκολα να το παραγγείλω. Τέσπα προς το παρών θα μείνω με την Onboard και ίσως την βάλω αγγελία. Κρίμα να κάθεται ανεκμετάλευτη. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα