Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραγελαφικα τα παλικαρακια εκει στο πλαισιο... Να τους πεις να κοψουν το λαιμο τους να βρουν μητρικη με ιδιο τσιπσετ και τιμη με την δικη σου και να βαλουν τα χρεπια που προτεινουν εκει που ξερουν. Παλι φθηνα πανε να την βγαλουν.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα! Οχι δεν τα ειχα ενεργοποιησει ακομα τα 10αρια (ουτε τα ειχα σπασμενα) και τα ειχα κατεβασει απο την  ms. Ενα παιδι που μου προτεινε να μιλησω με gigabyte εννοει αντιπροσωπο στην ελλαδα, υπαρχει?

Δημοσ.

Μολις ξαναμιλησα κ μου ειπε οτι το μονο που μπορει να κανει ειναι να με πιστωσει 60ε (95 την ειχα παρει τελικα) σε ερωτηση μου για απευθειας συννενοηση με gb μου ειπε να την στειλω μονος μου εξβτερικο, λογικο μου φαινεται....

Δημοσ.

H 95E στο χερι (οχι πιστωση) ωστε να βρεις μητρική απο αλλου η αλλη μητρική ιδιων χαρακτηριστικών ή καλύτερων....

Οτι λεει ο νομος δλδ!!

Το 60αρι να το βάλουν επίσης εκει που ξέρουν!

Μην φοβάσαι να κανεις φασαρια μεσα στο μαγαζι μπροστα σε αρκετους πελάτες

• Like 2
Δημοσ.

Μολις ξαναμιλησα κ μου ειπε οτι το μονο που μπορει να κανει ειναι να με πιστωσει 60ε (95 την ειχα παρει τελικα) σε ερωτηση μου για απευθειας συννενοηση με gb μου ειπε να την στειλω μονος μου εξβτερικο, λογικο μου φαινεται....

Να σου πιστώσουν και τα 95, τί 60, τοσα είχες δώσει εσύ;;; Τι παπάρες!

Καλύτερα όμως να συνενοηθείς με gigabyte.

Δημοσ.

και για να μην ψάχνεσαι,πέρα απο τον νόμο πάρε και τούτο να το έχεις μαζί

http://www.insomnia.gr/topic/449547-pc-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF/page-4

επίσης μιας και το θυμήθηκα,

όταν ο SPANK είχε πάει την 570 για αντικατάσταση στο msystems του είπανε απο οκταμπίτ ότι για κάθε χρόνος που περνάει του το ποσό μειώνεται κατα 25% η 15% για επιστροφή.

Δεν ξέρω τι ισχύει βέβαια.

Δημοσ.

επίσης μιας και το θυμήθηκα,

όταν ο SPANK είχε πάει την 570 για αντικατάσταση στο msystems του είπανε απο οκταμπίτ ότι για κάθε χρόνος που περνάει του το ποσό μειώνεται κατα 25% η 15% για επιστροφή.

Δεν ξέρω τι ισχύει βέβαια.

Εννοειται οτι δεν ισχύει!!

Δημοσ.

Εννοειται οτι δεν ισχύει!!

μωρε εγώ το ξέρω ότι δεν ισχύει αλλα το θέμα είναι περίπλοκο

καλά κάνεις και φωνάζεις περι νομοθεσίας κλπ κλπ

εδώ είναι το θέμα απο αλλο κατάστημα βέβαια απλα το θυμήθηκα γιατί εμπλέκεται η 8μπιτ

http://www.insomnia.gr/topic/496666-%CF%88%CF%8C%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82/page-9?hl=%20%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5%20%20%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%82

καλή τύχη πάντως.

walker,νομίζω πρέπει να κατεβαίνεις εδω όποτε έχουμε θέματα με τις εγγυήσεις :P

Δημοσ.

Δηλαδή κάτι τροφοδοτικά corsair με 5 και 7 χρόνια εγγύηση όταν χάλαγαν έπρεπε να σου δίνουν μια 9V μπαταρία για αντικατάσταση;

Η corsair είναι η μόνη που σου δίνει ολόκληρη την εγγύηση,

H Thermaltake από την άλλη δίνει 5 χρόνια στα ToughPower τροφοδοτικά, αλλά η Oktabit με το έτσι θέλω δίνει μόνο 2.

Και η Thermaltake Λέει ότι έχει υπογράψει σύμβαση με την Oktabit και δε μπορεί να κάνει τπτ. 

Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Το Πλαίσιο με λίγη φασαρία και τσαμπουκά θα υποχωρήσει.

Πάντα προσπαθούν να σε πιάσουν κορόιδο, αλλά αν δε τους περάσει κάνουν πίσω.

Δημοσ.

Έχει 2 τσιπάκια bios και αν χαλάσει το ένα, το φτιάχνει το άλλο.

Ωραία, αυτό ξέρω κι εγώ.

Γίνεται αυτόματα? Πρέπει να πειράξεις κάποιο διακόπτη μήπως (όπως στις GPU)?

To έχουμε σίγουρο ότι έχει ψοφήσει η μητρική του TS?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...