sokonik_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλημερα εχω τη μητρικη gigabyte z77m-d3h και ενω χθες πέρασα τα win τα 10αρια μια χαρά σημερα το πς δεν λέει να ξεκινήσει με τπτ μου φαίνεται σαν να χάθηκε το βιος. Κανει συνεχώς επανεκκινησεις και μετα απο 5 6 που κανει μου βγάζει μόνο την παρακάτω επιλογή αλλά ότι κ να πατήσω δεν κσνει τπτ. Εκανα clear cmos εβγαλα μπαταρία τπτ αφαίρεσα τα πάντα απο πανω κ συνδεσα στην ον board gpu πάλι τπτ εβαλα το cd της μβ μπας και παρει το βιος με κάποιο τροπο επισης φορτωσα βιος σε ρνα στικακι κ δεν γινεται τπτ. Καμια ιδεα;s2.postimg.org/uisrlhrah/20150804_091236.jpg σορρυ αλλα γραφω απο κινητο url=http://postimage.org/][/url] free picture hosting Επισης εχω στο pc 2500κ 2χ4 ραμ ddr3 6950gpu 500αρι ενερμαξ τρφοδοτικο
Sir Manolo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα από τη μητρική και άσε επάνω μόνο psu. Λογικά θα πρέπει να κάνει κόπια beeps το bios ( βεβαιώσου ότι έχει beeper το pc αλλιώς δες αν μπορείς να βρεις ένα από άλλο). Στη συνέχεια βάλε ένα stick ram . Αν δουλέψει άρχισε να ξαναβάζεις τα κομμάτια ένα ένα.
sokonik_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το εκανα αλλα δεν κάνει τπτ. Το ηχειακι είναι συνδεδεμένο στην μβ
Sir Manolo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αν το beeper δεν φωνάζει με τις μνήμες εκτός τότε βρες κάπιο service που μπορει να σου φλασάρει ξανά το bios.
sokonik_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πήρα τηλ πλαίσιο κ συσκευασθηκε ηδη για σερβις. Πιστευω να την περασουν εγγυηση... 1
sokonik_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Καλησπερα! Με πηραν πριν λιγο και μου ειπανε οτι ειναι καπουτ η μβ και μου προτεινουν να μου στειλουν αυτη (δεν εχουν και καμια της προκοπης σε 1155). Επισης αυτη δεν υποστηριζει raid που (εχω 2 δισκους επανω), η δικια μου ειχε 130€ αν θυμαμαι καλα, τι με συμβουλευετε να κανω?
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 πάρε την μητρική πίσω και μίλα απ ευθείας με gigabyte για αντικατάσταση. Επίσης ρώτησε τους μήπως καταφέρουν και την διορθώσουν,λογικά θα σου πούν τι μπορείς να κάνεις. όταν μπουτάρει η μητρική έχει επιλογή για Q-FLASH(τουλάχιστον έχει η δική μου) ΑΝ έχει και εσένα κατέβασε απο κάπου το bios και δες μήπως στο πάρει και γλυτώσεις!!!
sokonik_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν διαβασεις τα πρωτα ποστ θα δεις οτι δοκιμασα κατι τετοιο αλλα δεν εγινε τπτ. Το μονο που βγαζει μετα απο πολλα ρεσταρτ ειναι η οθονη που εχω βαλει παραπανω και δεν ανταποκρινεται σε τπτ.
KNSM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Καλημερα εχω τη μητρικη gigabyte z77m-d3h και ενω χθες πέρασα τα win τα 10αρια μια χαρά σημερα το πς δεν λέει να ξεκινήσει με τπτ μου φαίνεται σαν να χάθηκε το βιος. Κανει συνεχώς επανεκκινησεις και μετα απο 5 6 που κανει μου βγάζει μόνο την παρακάτω επιλογή αλλά ότι κ να πατήσω δεν κσνει τπτ. Εκανα clear cmos εβγαλα μπαταρία τπτ αφαίρεσα τα πάντα απο πανω κ συνδεσα στην ον board gpu πάλι τπτ εβαλα το cd της μβ μπας και παρει το βιος με κάποιο τροπο επισης φορτωσα βιος σε ρνα στικακι κ δεν γινεται τπτ. Καμια ιδεα;s2.postimg.org/uisrlhrah/20150804_091236.jpg σορρυ αλλα γραφω απο κινητο url=http://postimage.org/][/url] free picture hosting Επισης εχω στο pc 2500κ 2χ4 ραμ ddr3 6950gpu 500αρι ενερμαξ τρφοδοτικο Κατσε γιατι εχω τρομοκρατηθει τωρα! Σημερα που προσπαθουσα να ανεβασω τις ram απο 1600 στα 1866 (1866 ειναι κανονικα αλλα για καποιο περιεργο λογο δουλευουν στα 1600mhz) και δεν bootαρε, στην τελευταια προσπαθεια μου εβγαλε κι εμενα αυτην την οθονη (gigabyte fxa990-ud3) αλλα μετα με εβγαλε στο bios και επελεξα default settings και ολα μια χαρα. Λετε αυριο το πρωι να μου κανει κι εμενα κανενα χαζο και να ψοφησει?
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 το σερβις απο το πλαισιο δεν το θεωρω σοβαρο. δοκιμασε να πας σε καποιο αλλο μηπως μπορεσει και σε βοηθησει. 1
bomberb17 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 <p>Τα Windows που περασες ηταν νομιμα?</p> Τι σχέση έχει αυτό?? 1
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Τι σχέση έχει αυτό?? Σε μερικα iso υπαρχουν προγραμματα που μπορει να δημιουργησουν διαφορα προβληματα στο bios.
bomberb17 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Τι σχέση έχει αυτό??Σε μερικα iso υπαρχουν προγραμματα που μπορει να δημιουργησουν διαφορα προβληματα στο bios.Το θεωρώ απίθανο. Πλέον όλες οι εκδόσεις των Windows του θείου είναι αυθεντικά iso που χρησιμοποιούν kms activator. Και παράνομα να τα είχε, το bios δεν έχει σχέση πουθενά.
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το θεωρώ απίθανο. Πλέον όλες οι εκδόσεις των Windows του θείου είναι αυθεντικά iso που χρησιμοποιούν kms activator. Και παράνομα να τα είχε, το bios δεν έχει σχέση πουθενά. Κατα κανονα,ετσι ειναι,αλλα αν ειναι κακοβουλο iso απο μη εμπιστη πηγη ,σπανια,μπορει να εχει καποιο προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα