Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μου ηρθε ο πρώτος λογαριασμός της HOL και βλέπω οτι στα έξοδα μου πρόσθεσαν και τον επόμενο μηνιαίο λογαριασμό. Κανονικά δεν θα έπρεπε να εχω μονο αυτου του μηνα που περασε τα εξοδα και στον επομενο λογαριασμο αυτουνού που μπαίνει?  :confused: 

Δημοσ.

Ειναι λογικο? Δηλαδη αν ξεπερασω τα λεπτα που μου δινει και αρχισει να με χρεώνει θα τα βαλει σαν υπολοιπο στον λογαριασμο του Σεπτεμβρη?  :confused:

Δημοσ.

Οι λογαριασμοι που αφορουν ειτε σταθερη ειτε κινητη τηλεφωνια σε ολους τους παροχους, περιλαμβανουν παγιο τρεχοντος μηνος και χρηση προηγουμενου μηνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προπληρωνεις ενα μηνα δυστυχως.βεβαια αν κανεις διακοπη θα συμψηφιστουν αυτα τα λεφτα.οι προπληρωμες ειναι παγιων.αυτα που μιλας εξτρα απο το προγραμμα μπαινουν τον μηνα που εγιναν.

Δημοσ.

οκ παιδια, ευχαριστω! Πηρα κα ιτηλεφωνο και ηταν αρκετα κατατοπιστικοι και μου καναν και επιπλεον εκπτωση, οποτε ολα κομπλε :)

Δημοσ.

Πολυς κοσμος παραξενευεται που προπληρωνει οτι ειναι λεφτα κοροιδια και γιατι να προπληρωνουμε για να βγαλει λεφτα η εταιρεια και διαφορα τετοια αλλα ετσι ειναι.απλα αν διακοψεις δεν τα χανεις .συμψηφιζονται και αμα βγενει οτι σου χρωστανε πας και τα παιρνεις.

μια που λεμε για Hol παρτους τηλεφωνο και ζητα 6 margin ή εστω 9 απο 11 που εισαι για να κερδισεις σε ταχυτητα διοτι η hol απο default βαζει 11 που ειναι τοο much και χανεις αρκετα σε ταχυτητα.αμα εχεις καλη γραμμη ειναι κριμα να παιζεις με 11.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...