karib Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 HTTP/1.1 New Application Failed Παιδιά, είναι η δεύτερη φορά που το site μου είναι off και ο internet explorer δείχνει αυτό το μήνυμα. Την πρώτη φορά ήταν ένα πρωινό, τα παιδιά του helpdesk κάτι έκαναν στο internet information server και μετά όλα ήταν ok? Κοντεύω να τρελαθώ. Φιλοξενώ ένα asp site εδώ στην Ελλάδα. Τι φταίει και το site έχει κρεμάσει; Τι μπορώ να κάνω εγώ για να ξεκρεμάσει το συντομότερο δυνατό; Βοήθεια.
bigbrother Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 File mou einai nomizw arketa apla ta pramata kai yparxoun 2 lyseis: a) Peta to IIS sta skoupidia kai bale kana sobaro web browser [opws apache p.x.]. Auto 8a ferei kalutera apotelesmata an to syndyaseis kai me mia allagh ltioyrgikou. P.x. na baleis ena linux or ena FreeBSD. Exoun kai extensions gia ASP opote den 8a exeis kanena problhma. diabase auto: >http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http://support.microsoft.com:80/support/kb/articles/Q210/8/42.asp&NoWebContent=1 Basika apo thn arxh an phgaines sto support.microsoft.com 8a to ebriskes... Kalo einai na psaxneis ligo ti paizeitai kai mhn perimeneis panta thn boh8eia tvn allwn! Filika, BB
karib Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Την είδα αυτή τη σελίδα της microsoft. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε και πρέπει να περιμένω να έρθει το πρωί να πάνε στα γραφεία τους το helpdesk και να κάνουν ότι κανουν στον iis. Δηλαδή, δεν φταίω εγώ; Εντωμεταξεί, κάποιοι Proxies(http) του εξωτερικού, έδειχναν το site κανονικά! Εμείς εδώ ελλάδα όμως, με acn, otener κλπ και απλό internet explorer, όπως κάθε απλός χρήστης, δεν βλέπαμε τίποτε. Και τώρα μόλις έκανα ένα refresh το browser, και επιτέλους μετά από 3 ώρες (και πολλές προσευχές), έπαιξε! Καλά, τι συμβαίνει; Ετσι μια θα εξαφανίζεται και μια θα εμφανίζεται; Οποτε θέλει; Και για όσο θέλει; Κι αν δεν το πάρω είδηση αμέσως; Ρε παιδιά τα φώτα σας.
bigbrother Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Kapoia leitoyrgika an den einai SOSTA sthmena kanoun tetoies blakeies....Giati den allazeis provider? Fantazomai oti sigoura 8a breis polu pio axiopistous servers se allous ISP. BB An 'gnorizeis' isos 8a mporouses na zhthseis ena Remote Access [an tous xereis kala] kai na mporeis na syndeesai apo to spiti sou me to modemaki sto server kai na kaneis monos sou auta pou xreiazontai...Remote Desktop legetai h texnologia ths microsoft.
karib Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Ευχαριστώ bigbrother. Θα άλλαζα isp αν δεν είχα ξεκινήσει συνεργάσία μόλις πριν λίγους μήνες και κυρίως αν δεν επρόκειτο για την ...hellasnet. Οχι να τους παινέψω, ήμουν και σε άλλους φτηνούς host providers, αλλά με την hellasnet, σε ότι κι αν χρειάστηκα ήταν άπαιχτοι. Και τεχνική υποστήριξη, προσωπικά για μένα, φανταστική. Οταν άλλους σε άλλες εταιρίες (φτηνές) τους έψαχνα και κρύβονταν, αυτοί είναι πάντα στη θέση τους, δεν μιλούν οι γραμμές, όταν καθυστερεί ο τεχνικός μου τηλεφωνούν στο κινητό μου για το πρόβλημα μου, και έχουν και γραμμή 0800 που ειδικα για μένα που δουλεύω από επαρχία είναι σωτήριο! Και του τηλεφωνώ και από όπου υπάρχει φραγή αφού είναι αστικό τηλέφωνο. Αλλά το θέμα δεν είναι o host μάλλον. Η είναι; Το θέμα είναι αν φταίω εγώ κάπου, ή αυτοί; Δεν έχουν ρυθμίσει σωστά τον iis; Μα όλες οι σοβαρές εταιρίες της ελλάδας, εκεί παίζουν. Ασε που και το δικό μου το site δεν είναι και heavy. Τι φταίει όμως; Τώρα, το site επανήλθε. Τι φταίει;
karib Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Κανείς άλλος που να έχει 'καεί' ή να ξέρει το πρόβλημα;
bigbrother Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 To 8ema einai oti ftaiei o server=> ftaiei o host. Oso protimas auto to host tote 8a eisai 'kamenos'. ektos an epimeineis kai metaferoun to website sou se allo pc server! Allios den ginetai tipota!
karib Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Φίλε Bigbrother, τελικά χτες επανείλθε μόνο το site. Μίλησα σήμερα μαζί τους. 3 γέγονότα ίσως δείξουν την αλήθεια: 1. χτες βράδυ, κανείς δεν ήταν εκεί να πειράξει κάτι στον iis, ώστε να επανέλθει το site. 2. Σήμερα που μίλησα, μου είπαν ότι είχαν το site μου σε δύο servers. Ισως όμως επειδή έχω αυτό το πρόβλημα, θα ήταν καλύτερα να μου μεταφέρουν το site σε έναν. Τι να κάνω, θα το δοκιμάσω και αυτό. 3. Επέμεναν (100%), ότι το λάθος συμβαίνει επειδή κάποια σελίδα asp δεν είναι καλά γραμμένη, με αποτέλεσμα να κρεμά όλο το site (resources-connections). Ειλικρινά για το (3), δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω. Τι αλήθεια συμβαίνει; Φταίω εγώ κάπου;
bigbrother Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Dystyxos den xerw ASP kai den mporw na boh8hsw allo. Apo edw kai pera prepei na breis kapoio allo atomo na se boh8hsei. google perhaps? bres kana ASP development tool kai psaxe gia resource leaks kai tetoia. Kalh epityxia! p.s. kai mh xexnas na mas peis thn lysh otan thn breis!!!!
tonygr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν το άρθρο που σου έδωσε ο φίλος είναι για Information Server 4.0 όπου και δεν βρεις πλέον στην αγορά. Όσοι είχαν, τώρα έχουν IIS 5.0 Δεν υπάρχει επίσημη εξημέρωση από την Microsoft για αυτό το error. Πιθανόν να είναι πρόβλημα μνήμης. Γράψε στον host σου να σου αλλάξει τα παρακάτω για να αποφύγεις το πρόβλημα. Ανοίγουμε τον IIS, Δεξί κλικ στο web site σου / properties/ home directory / Application Protection / σε isolated (high). Δεν έχει μόνο η helasnet web hosting στην Ελλάδα. Μηχανάκια μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε. Σοβαρότητα και καλά μηχανάκια λίγοι! Βλέπε http://tip.gr
karib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Οκ, tonygr. Θα τους το πω. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά.Θα τη γλυτώσουμε ή θα μας ξαναχτυπήσει το λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.