Unlock solution Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλημερα στο tablet μου ( Chuwi vi8 ) βγήκε το μηνυμα για Update σε windows 10 , θα ήθελα να ρωτήσω εαν τα κανω upgrade θα εχω κάποιο προβλημα επειδή το ταμπλετ ειναι dual boot ; Θα επειρεασθουν τα android η απλα θα γίνει upgrade μονο στα windows ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πιθανόν δεν θα επιρεαστει...αλλα έχει dual boot tablet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Εμενα το surface pro 2 στο οποιο εχω εγκαταστησει και android με double boot δεν επηρεαστηκε. Το android ομως το εχω σε ξεχωριστο partition στον ιδιο ssd με τα windows. Οποτε τα 2 λεοτουργικα ειναι ανεξαρτητα. Στη δικη σου ταμπλετα δεν ξερω πως ειναι. Κατεβασε το δωρεαν minitool partition free, και κοιτα τι partition υπαρχουν. Το android πιθανων θα ειναι σε ξεχωριστό partition,οχι fat ή ntfs, αλλα αρχειο μορφης linux.. Αμα είναι σε ξεχωριστο, μπορεις να το αντιγραψεις και καπου αλλου για backup, σε αλλο δισκο με το minitool. Εγω στη συνεχεια αφου εκανα update σε 10ρια, καποια στιγμη εκανα επανεγκατάσταση καθαρη σβηνοντας τα παντα. Εχει επιλογη μεσα απο τις ρυθμίσεις των 10. Εκει μου εδωσε και την επιλογη να σβηστουν ολα τα partition στον ssd, αν το επέλεγα θα εχανα το android, δεν το επελεξα και παρεμεινε κανονικα. Απλα επρεπε να ξαναρυθμισω το bootloader. Δεν ειναι ιδια τα μηχανήματα και μπορει να ειναι διαφορετικά σε σενα, αλλα στα γράφω να παρεις μια ιδεα. Edit επειδη εριξα μια ματια να δω ποιο ταμπλετ ειναι, εδω εχει αρκετα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412735&page=17 Ίσως να ρωταγες εκει. Στο xda αν ψαξεις θα γράφουν.. Παντως τα 10ρια θελουν καμποσα γιγα ελευθερα για να μπουνε. Ελενξε οτι εχεις. Αλλιως δε θα γινει το update. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2015 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα