La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδά. Επείδη αντιμετώπιζα πρόβλημα με το Lineage μετα την αναβάθιση σε windows 10 και δεν έπαιζε καθόλου το παιχνίδι, αποφάσισα να στήσω ένα virtual machine windows 7 που ξέρω ότι δουλεύει σίγουρα. Κατά την εγκατάσταση και του λειτουργικού και του παιχνιδιού όλα καλά, όταν όμως πάω να τρέξω το παιχνίδι μου λέει ότι χρειάζεται AGP και ότι πρέπει αν το κάνω enable. Ενεργοποιώ το accelarate 3d αλλά το μήνυμα ξαναβγαίνει και το παιχνίδι κολλάει πάλι στο login. Καμιά ιδέα;
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ναι. Να το βαλεις σε κανονικη εγκατασταση επειδη η "gpu" της virtual machine ειναι εντελως υποτυπωδης και δεν κανει για πιαχνιδια. Με compatibility mode δοκιμασες να το τρεξεις στα 10?
La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δε τρέχει με τίποτα φίλε στα 10. Σε διάφορα site διάβασ επειδή ο συγκεκριμένος client Interlude είναι παλιός στα winodws 10 δεν υποστιρίζεται και μάλλον για να παίξεις θα πρέπει να έχεις άλλα windows. ; έχω δοκιμάσει τα πάντα στα 10 για να δω αν θα παίξει αλλά τίποτα. Είναι το ίδιο για όλα τα virtual machine software αυτό που μου είπες; Μήπως με hyper-v, Oracle έκανα δουλειά;
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Για hyper-v δεν γνωριζω. Σε virtualbox ισχυουν τα ιδια. Βασικα, το virtualization ΔΕΝ ειναι για παιχνιδια και εφαρμογες που θελουν σοβαρο 3d.
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Κάνε ένα δεύτερο partition στον δίσκο και βάλε 7άρια για να είσαι σίγουρος.
La_MoRt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αυτό έκανα απλά ήθελα να γλιτώσω το dual boot αλλά οκ συμβιβάστικα. Ευχαριστώ παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα