D.O.G.O Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 καλημέρα, οποιος ξερει ας μου πει ποσο θα κοστισει η προσθηκη 5.000 προιοντων σε ηδη υπαρχον eShop. ξερω πως η τιμη μπορει να διαφερει απο ατομο σε ατομο απλα θελω μια τιμη πανω κατω για να ξερω αν με παιρνει η να συνεχισω σιγα σιγα μονος μου. επισης αν αναλαβει καποιος που ασχολειται, ποσο χρονο θα χρειαστει για να περαστουν ολα;
groot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, γιατί μου φαίνεται περίεργο στον καιρό που ζούμε να πρέπει κανείς να κάνει κάτι τέτοιο manually. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να γραφτούν όλα τα προϊόντα σε txt αρχείο και μετά να μπουν αυτόματα στο eshop;
parsifal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το πρόβλημα δεν είναι αν θα γίνει manually ή με mass import. Στην χειρότερη, να χρειαστεί data-entry λίγων ωρών για να ετοιμαστεί ένα σχετικό CSV ή XLS ή XML αρχείο. Πιο καθοριστικός παράγοντας για το κόστος είναι το αν υπάρχουν έτοιμες φωτογραφίες και περιγραφές-κείμενα των προϊόντων ή η δημιουργία-επεξεργασία αυτών θα είναι μέρος της υπηρεσίας που ζητείται. 2
vacilis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Έχεις κάποιο σύστημα διαχείρισης αποθήκης ή έστω κάτι με barcodes? Για τα προϊόντα σου υπάρχουν έτοιμες φωτογραφίες και ελληνικές περιγραφές? Χρησιμοποιηεις κάποιο συγκριτκο πίνακα για τα προϊόντα?
bikey77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Οι 5000 κωδικοί που αναφέρεις υπάρχουν σε κάποια μορφή με κωδικό, κατηγορία, τίτλο, περιγραφή κλπ μαζί με υπαρχουσες φωτό; Αν ναι, αναλογα με την πλατφόρμα που έχει στηθεί το eshop μπορείς να βρεις λύση ειτε με κάποιο free/paid import plugin ή ακόμα και με import απ ευθείας στη βάση δεδομένων με τα κατάλληλα queries που σαφώς απαιτεί κάποιες γνώσεις τόσο σε SQL όσο και του τρόπου που γίνεται η αποθήκευση στη βάση (taxonomies, serialized data, internationalization κλπ). Σε αντίστοιχες περιπτωσεις μου εχει πάρει απο 2-3 ώρες μέχρι 2-3 μέρες, αναλογα πάντα την ήδη υπάρχουσα δομή και την πλατφόρμα. Ακόμα και αν υπαρχουν έτοιμα plugins που σε καλυπτουν, είναι βέβαιο πως θα χρειαστείς αρκετές δοκιμές και φτου και απ την αρχή μέχρι να πετύχεις το τέλειο αφού τα δεδομένα σου σίγουρα θα χρειάζονται κάποια επεξεργασία και μετατροπή για να μπουν όπως πρέπει στο eshop. Οι τιμες ποικίλλουν, ο καθένας κοστολοφεί με το δικό του τρόπο και δεν είναι πάντα απόλυτος παράγοντας ο χρόνος αφού ένας έμπειρος θα το κάνει σε ένα κλάσμα του χρόνου ενός που θα το κάνει πρώτη φορά όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πλήρωσεις λιγότερα αφού και η ώρα του έμπειρου είναι ακριβότερη...
aledjo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 στην αγορα κατα μεσο ορο η εισαγωγη προιοντων με το χερι εχοντας ετοιμες φωτογραφιες κειμενα κτλ, παιζουν περιπου 0,50 ευρω / το προιον. απο κει και περα αν τα προιοντα ειναι περιεργα εχοντας το καθενα πχ πολλες φωτογραφιες, αρχεια pdf, πολλα χρωματα και γενικοτερα πολλα πεδια/φιλτρα να συμπληρωσεις, το κοστος ανεβαινει.
D.O.G.O Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 το eshop ειναι σε joomla virtuemart. δεν υπαρχει τπτ σε ψηφιακη μορφη απο αυτα που θελω να βαλω(σε καποιο αρχειο με κειμενα, φωτογραφες κτλπ), μονο σε καταλογους και μερικα ισος χρειαζονται μεταφραση. τα κειμενα διαφερουν απο προιον σε προιον, μερικα ειναι μεγαλα και μερικα απλα μια μικρη περιγραφη. τα περισσοτερα προιοντα παιζουν με parent & child δλδ μονο μια φωτογραφια στο parent προιον, οχι στα childs. ειχα ψαξει λιγο γι'αυτο που λετε γτ καπου το ειχα ακουσει και βρηκα το csvi. εκανα μερικες δοκιμες σε localhost αλλα δεν πολυασχοληθηκα. τεσπα...τα προιοντα που θελω να βαλω δεν τα εχω, απλα μπορω να τα φερω με παραγγελια και θελω να τα βλεπει ο πελατης πως εχω την δυνατοτητα αυτη. καλο καλοκαιρι....τα λεμε τελη αυγουστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα