Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θερμοκρασίες

giannisopc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα και εγω εντελος τυχαια τ ανακαλυψα γτ καθος το σεταρα με ενοχλουσε στο βαλε βγαλε και το παρατηρισα δε θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια βρεθηκε λυση δοκιμασα με κατι αλλες μνημες και δεν ειχα κανενα θεμα μαλλον ασημβατοτητα μνημών πρεπει να ητανε σας ευχαριστώ πολυ!!!

Ειχα και γω ενα θεματακι με τις θερμοκρασιες, δοκιμασε κιαλλα προγραμματα τετοιου τυπου π.χ speedfan-hwmonitor-hwinfo ..

Εγω βασικα οποιο που εδειξε χαμηλοτερες θερμοκρασιες το εμπιστευτηκα :P

παιδιά καλημέρα...μόλις βρήκα επιτέλους τι δημιουργούσε όλο αυτό t χάος και τελικά δεν ήταν οι μνήμες...όταν τσέκαρα τις μνήμες ενός φίλου και τελικά νόμιζα πως εκεί ευθυνόταν το πρόβλημα άνοιξα κατατυχη ένα παλιότερο version του prime που είχα στο δεύτερο σκληρό μου από αυτό τέσταρα παλιότερα και τον 3570k είδα λοιπόν τους βαθμούς να σκαρφαλώνουν στους 80-82 και να μένουν κάπου εκεί μετά από κάνα μισάωρο αποτε είπα ok λύθηκε το θέμα πάω και αγοράζω άλλες μνήμες τις βάζω πάνω εχθές πάω και τρέξω το prime που τέσταρα και έβλεπα τις υψηλότερες θερμοκρασίες και έκπληκτος βλέπω πάλι τα ίδια, τρελαίνομαι και αρχίζω πάλι το ψάξιμο μέχρι που λέω λες να είναι το πρόγραμμα ανοίγω λοιπόν πάλι το παλιό prime και βλέπω 80-82...λέω ειναι δυνατών τι γίνεται...??? ανοίγω λοιπόν το ένα και μετά το άλλο να δω που υπάρχει η διαφορα βλέπω λοιπόν πως τα lucas test είναι με διαφορετική αριθμιτικη ονομασία λέω ok μπορεί να άλλαξε το όνομα ανοίγω και το hwmonitor να δω αν αλλάζει κάτι στα ρεύματα τα βλέπω ίδια... πευτεί το μάτι μου πάνω στο powers και στα watt που καταναλωνονται...και βλέπω πως στο ένα ξεκινάει με 74w και στο άλλο με 85w και όσο πάει στο ένα φτάνει τα 85w και στο άλλο τα 93w...άρα τελικά δεν έχει θέμα ούτε ο cpu ούτε η μητρική ούτε οι μνημες ούτε τίποτα απλά είχα τσεκάρει τον παλιό cpu με άλλο πρόγραμμα και αυτόν με άλλο που μάλλον είναι ποιο βαρη όπως και το intel burner p φτάνει τα 93watt επίσης...οποτε τέλος καλο όλα καλά βρέθηκε η λύση του μυστηρίου....α και όσο για τις μνήμες που μια έβαζα την μια και πέφτανε και έβαζα την δεύτερη και ανεβαίνανε γινόταν ακριβώς αυτό το πράγμα όταν είχα την μια το πρόγραμμα έβαζε πολύ λιγότερο φορτίο και έφτανε τον cpu στα 75watt και με την δεύτερη έπιανε τα 90....τέλος μια ερώτηση αν και έχω ψιλοτεσταρει αλλα με όλα αυτά τα θέματα που είχα δεν κατέληξα σε κάποιο αποτέλεσμα ποιο είναι το σωστό set up της loopas από την αντλία στον cpu μετά στο ψυγείο και μετά στο tank η από την αντλία στο ψυγείο μετά στο cpu και τέλος στο tank?

εεμ στο ειχα πει απο την αρχη να μην τρεχεις prime γιατι ξεσκιζει το cpu,ειδικα η τελευταια εκδοση.Για την loopa το καλυτερο setup ειναι αντλια->ψυγειο->cpu->reservoir->αντλια.

Τωρα τα ειδα.Δεν βαρεθηκες τοσες αλλαγες :-D ε λογικα θα ειναι πολυ μικρη η διαφορα 2-3 βαθμους οποτε δεν αξιζει.Οταν αλλαξεις υγρο παλι τοτε το φτιαχνεις.

• Moderators

Ωραια φιλε μου γιατι τα εχω αναποδα θα δω διαφορά?

Καμια διαφορα δεν προκειτε να δεις οπως και να τα βαλεις τα block ψυγεια ενα κυκλωμα η θερμοκρασια θα ερθει στα ιδια μετα απο λιγη ωρα

• Moderators

Μάλιστα οπότε ποιος ο λογος αλλαγης?

Για εμενα δεν υπαρχει λογος αλλαγης , εκτος αν θελεις να το βελτιωσεις απο αισθιτικης αποψης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...