giannisopc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ναι μεταχειρισμενος ειναι αλλα τον ειδα να φουλευει live και δεν ειχε κανενα θεμα τι να πω ρε παιδια αν ειναι θεμα του cpu γτ παιφτει οταν βγαζω η οταν ριχνω τις μνημες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ισως γιατι μνημες και cpu δουλευουν μαζι,αν εγω τωρα πχ αφησω το pc μου με 1gb ραμ θα μου φανει πολυ λογικο ο επεξεργαστης να επεξεργαζετε πολυ λιγοτερα δεδομενα γιατι θα τον κοβει η ram.ελπιζω να το εξηγησα καλα ωστε να καταλαβες τι θελω να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisopc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ναι αλλα οχι να εχω αύξηση 20 βαθμών στο δευτερο μου pc με amd κιόλας δεν έχει πάνω απο 2 βαθμούς διαφορά... Και βασικά δεν είναι θέμα mb αν βάλω τις μνήμης σε single channele και τα δυο dimm δεν εχει πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Μακαρι να εχω λαθος αλλα ο επεξεργαστης που πηρες ειναι "ξεσκισμενος". Σε oc σε ρευματα αλλα ειναι ταλαιπωρημενος. Ειχα παρει μεταχειρισμενο 8320 και στα ιδια ρευματα με αλλους ειχα +15-20 βαθμους. Τοτε ειχα αλλαξει τα παντα. Μητρηκη υδροψυξη ραμ τροφοδοτικα και παστα καμια 20αρια φορες αλλα τιποτα. Μολις πηρα καινουργια cpu εστρωσαν ολα ( βεβαια ταυτοχρονα αγορασα ολα τα part για νεο pc). Κατι τετοιο παιζει και με εσενα. Το μονο που δεν εχεις υπολογισει ειναι οτι ο 3770κ ειναι πιο ζεστος απο τονν 3570 λογο hyperthreating. Καμια 7-8 βαθμους. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από AETOLOFITIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Διπλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
condemned Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν δεν έχει γίνει delid δεν παίζει να είναι ξεσκισμενος γιατί θα είχε throttle με 1,35v και πανω.Ειναι πολύ ζεστό cpu ακόμα και με custom loop. Για να πάθει degrade όμως χρειάζεται αρκετά volt οπότε από την ώρα που ο ts λέει ότι δεν είναι delid δεν ισχύει .Άρα κάτι άλλο φταίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisopc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια το κομματι του cpu που πηρα το ειδα live να παίζει πανω σε μητρική με την εν λόγο υδροψυξη με δυο dimm ram με καφοτα ρευματα σε full load 1.25 η θερμοκρασία δε ξερω ποσο ηταν αλλο το παιδι μου ειπε πως δε τον ειχε δει πανω απο 75 ποτέ το κομμάτι απο οσο ειδα δεν ειναι delid ειναι κανονικα κολημερο πανω το ihs τον ειδα λοιπον σε idle με μόνιμο ρεύμα στα 1.28 καπου να παίζει σε 33 βαθμούς πραγμα που σε εμένα με ofset στα 0.925 και εχει 35...εψαξα να βρω λεπτομεριακα τις διαφορές σε ρεύματα γενικα με ενα dim και με δυο αυτα ειναι που βρηκα να διαφέρουν τα οποία δεν εχω ιδέα και τι είναι...current iout apo 35000 παει 43000 καθος και ολα τα αλλα ρευματα ψιλοπεφτουν οταν μπαινει το δεύτερο dimm πανω κατι που δε βρήκα λογικο ιδιος του cpu.... Eδω και οι φωτο και μια του cpu... Και μια παρένθεση οταν ειπα πως ο 3570κ δεν ειχε Θέμα Αυτό ηταν πριν καιρό μετά δεν ειχα τσεκάρει μπορεί να υπαρχει κάποιο θεμα ασημβατοτητας δεν μπορω να δω πλέων γτ με το που πηρα τον 3770κ τον πουλησα τον 3570κ και δεν μπορω να τον βαλω τώρα πανω να τσεκάρω πάλι σκαιφτομαι να τον παω σε κανένα πλαισιο να μου τον τσεκάρουν αυτοι πανω σε αλλη μητρική αν γινεται μιπως μπορεσω να αποκλησω η να εξακρειβωσω εαν είναι ο cpu και απο εκεί και περα να στραφω σε μιτρικη η ασιμβατοτητα μνημων...παιζει αν εχει στραβωσει καποιο pin της μιτρικης ας πουμε να εχω τετοιου ιδους προβλήματα? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2015 από giannisopc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
condemned Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Απο την ωρα που δεν εχεις bsod οταν τον ζοριζεις λιγο δυσκολο να φταιει ο memory controller,τρεξε 4-5 loopes cinebench r15 και ποσταρε θερμοκρασια με real temp αν γινεται γιατι με hwinfo ειχα δει κατι περιεργα σε intel.Πες μας και αν εχεις air condition στο δωματιο γιατι με αυτη την ζεστη λογικο ειναι να δεις 5-7 παραπανω βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisopc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δεν εχω δει μονο με hwinfo αλλα και και με hwmonitor και μρ aida64 και με το προγραμα της asrock... Ολα με το ιδιο αποτελεσμα πλεον τα εχω ολα stock με μια μνήμη εχω 55 βαθμους με δυο 67...δοκιμασα εχθές με aircodition οντος ειδα πτωση 7 βαθμών αλλα και παλι οσα αναφερουμε δεν εχουν σχεση με το σημβαν απο τι στιγμη που με το ιδιο monitoring program με το ιδιο stress test με το ιδιο ρεύμα εχω 12 βαθμους διαφορα απο μια σε δυο μνημες οταν ειναι stock τοτε κατι αλλο φταιει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
condemned Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μπορει απλα να εχεις πεσει σε κακο θερμικα κομματι,η @@ που ειχε κανει η intel με την παστα μεσα.Αμα ψαξεις στο internet θα δεις διαφορα αποτελεσματα στα ιδια volt με ιδια ψυξη.Εκει δεν μπορεις να κανεις κατι ετσι και αλλιως το pc σου δεν προκειται ποτε να φτασει το φορτιο του prime.Για μενα αδικα ανησυχεις,βαλε και τις 2 μνημες και αφου ειναι και καλο κομματι για να παιζει στα 4600 με 1,26 κατεβασε λιγο 1,22-1,23v και παιξε στα 4500.Κατεβασε και το cpu pll στο 1,5v ριχνει 2-3 βαθμους.Αν υπηρχε προβλημα σε ασυμβατοτητα mobo-cpu-ram η καποιο hardware προβλημα στανταρ θα εβλεπες μπλες οθονες και κολληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Οταν λες στοκ με την μαμα συχνοτητα και ρευμα;εχεις περασμενο το τελευταιο bios; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisopc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Nαι με το τελευταίο bios ειναι το flashara προχθες καμια αλλαγή ολοι οι 3570κ 3770κ ειχαν θεμα με την παστα οχι μονο μερικοί τεσπα μαλλον Αυτό θα κανω στο τελος η θα παω να παρω μονο ενα dim μνημη να τελειώνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
condemned Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Οτι ολοι ειχανε θεμα δεν σημαινει οτι αμα παρεις 10χ3770κ θα εχουν την ιδια θερμικη συμπεριφορα.Τεσπα δεν υπαρχει λογος να βαλεις 1 dimm μονο γιατι χανεις το dual channel.Αν θες παντως σου δειχνω και 4690Κ σε prime blend και custom loop καλυτερη της phobya να φτανει 90αρι με 1,25V.Σε small fft θα εφτανε ανετα 100 και μου λεγε ο φιλος μου οτι εχει προβλημα και τρωγοταν τσαμπα και ξαναλυναμε την loopa αλλα παλι το ιδιο αποτελεσμα.Ειναι πολυ ζεστα τσιπακια και με την @@ της intel ειναι και λιγο τυχη να πετυχεις αριστο θερμικα cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisopc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μαλιστα απλα αυτο το θεμα με τη μνημη δε μπορώ να το καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
condemned Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Παντως στον δικο μου τον 2600κ θυμαμαι που ειχα βαλει μια φορα 4 dimmakia για να δω κατι σε ενα bench ειχε ανεβει 5-6 βαθμους αλλα ειχε και 18 βαθμους στο δωματιο Δεν το εχω δοκιμασει ποτε με μια ram γιατι παντα βαζω και τις 2 μνημες και αν δω περιεργες θερμοκρασιες κοιταζω πρωτα αν εχει κατσει καλα το μπλοκ και μετα τις ρυθμισεις στο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα