Rottep Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων .Ειμαι σε φαση να φτιαξω καινουργιο μηχανημα αλλα επειδη ημουν χρονια σε macbook δεν εχω ιδεα πλεον τι παιζει,τι να κοιταξω κλπ. η χρηση θα ειναι για καθημερινα πραγματα και στο θεμα της δουλειας θα χρειαζομαι να τρεχω ενα vm (στο οποιο θα τρεχω vpn και μια εφαρμογη trading) και στο κυριως λειτουργικο παλι την trading εφαρμογη μαζι με browser (σιγουρα αρκετα tabs!) Games δεν επαιζα ποτε αλλα οκ μιας και θα φτιαξω καινουργιο συστημα μπορει να βαλω κανενα ετσι (καμια σχεση με gamer ομως)Σκληρο δισκο εχω τον samsung 850 pro 256gb i) Το ποσό που διαθέτουμε: ~1500 ευρω ii) Tη χρήση του υπολογιστή: (καθημερινη χρηση,και για την δουλεια virtual machine με εφαρμογες trading,πολλα tabs στον browser.και κανενα παιχνιδι )iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?: Dell U2715H,και σε συντομο χρονικο διαστημα παιρνω αλλη μια ιδια v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι (wireless) i) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα : οχι δεν με απασχολει αυτο vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : το κανω και εγω αυτο viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα?: οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?: Yποθετω μονο αν χρειαστει μετα απο καιρο καινουργια καρτα γραφικων x) Θα γίνει oc στο CPU: προς το παρον δηλωνω ασχετος με το θεμα xi) Θα γίνει oc στη GPU: και παλι προς το παρον δηλωνω ασχετος με το θεμα!xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Απο παλιο μηχανημα εχω κρατησει το (αρχαιο μαλλον τωρα) κουτι thermaltake kandalf αν ειναι προσωρινα να εχω αυτο ωστε να "κερδισω" σε αλλα κομματια.αν θεωρειται πως αξιζει δλδ,εσεις μου λετε :
kougi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μπορεις να γραψεις λιγο πιο αναλυτικα τι σκοπευεις να κανεις ακριβως με το μηχανημα? Ενα virtual machine θα εχεις μονο η περισσοτερα? Το "(καθημερινη χρηση,και για την δουλεια virtual machine με εφαρμογες trading,πολλα tabs στον browser.και κανενα παιχνιδι" δε νομιζει οτι δικαιολογει τα 1500€ που σκοπευεις να ξοδεψεις στο συστημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα