Προς το περιεχόμενο

iphone 6 clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω γνωμες για κλωνο απο iphone 6!απο ατομα που το εχουν, απο καποιους που εχουν λειτουργιση τετοιο ειδους μοντελο, εντυπωσεις κτλ. Περισσοτερο για δευτερη συσκευη και κατα ποσο αυτοι η 2πυρηνες και 4πυρηνες επεξεργαστες κανουν δουλεια;
Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Μακρια απο οποιονδηποτε κλωνο.Ειναι ολοι κακιστης ποιοτητας και κολλανε αηδιαστικα.Υπαρχουν πολυ καλες συσκευες να παρεις χωρις πολλα λεφτα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, θελω γνωμες για κλωνο απο iphone 6!απο ατομα που το εχουν, απο καποιους που εχουν λειτουργιση τετοιο ειδους μοντελο, εντυπωσεις κτλ. Περισσοτερο για δευτερη συσκευη και κατα ποσο αυτοι η 2πυρηνες και 4πυρηνες επεξεργαστες κανουν δουλεια;

Ευχαριστω

Δες πως ηταν ενας κλωνος του Iphone 4 για να καταλλαβεις γιατι λεμε μακρια και γιατι κανενας δεν πρεπει να αγορασει κατι τετοιο 

Θες 2ρο κινητο τσιμπα ενα Iphone 4s απο αγγελιες.

Δημοσ.

Δες πως ηταν ενας κλωνος του Iphone 4 για να καταλλαβεις γιατι λεμε μακρια και γιατι κανενας δεν πρεπει να αγορασει κατι τετοιο https://www.youtube.com/watch?v=TUT39op2Pp8

Θες 2ρο κινητο τσιμπα ενα Iphone 4s απο αγγελιες.

ή ένα Windows Phone στα 100 ευρώ. Μάθαμε όλοι στα iphone και πρέπει να κάνουμε μόστρα το καινούργιο μας iphone

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο κοστιζει το παραπανω απο περιεργεια??

Παντως τα σχολια στο παρακατω video δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα αν διαβασεις.

• Moderators
Δημοσ.

Ηρεμα, μην ξεφυγει η συζητηση. Θελει αποψη για τον κλωνο, οχι κριτικη για τους λογους με βαση τους οποιους σκεφτεται να αγορασεις τον κλωνο.

Τopic starter μην μπεις σε διαδικασια κλωνου, πραγματικα δε θα ειναι αυτο που περιμενεις απο εμπειρια χρησης.

Δημοσ.

Εγώ πήρα στην γυναίκα το blackview ultra κλώνος iPhone 6,στα 70€ από gearbest.. Ο λόγος θέλει να έχει πολλές θηκες... Πολύ καλό για τα λεφτά του

Εγώ πήρα στην γυναίκα το blackview ultra κλώνος iPhone 6,στα 70€ από gearbest.. Ο λόγος θέλει να έχει πολλές θηκες... Πολύ καλό για τα λεφτά του

Δημοσ.

Εγώ πήρα στην γυναίκα το blackview ultra κλώνος iPhone 6,στα 70€ από gearbest.. Ο λόγος θέλει να έχει πολλές θηκες... Πολύ καλό για τα λεφτά του Εγώ πήρα στην γυναίκα το blackview ultra κλώνος iPhone 6,στα 70€ από gearbest.. Ο λόγος θέλει να έχει πολλές θηκες... Πολύ καλό για τα λεφτά του

Μόλις σήμερα παρέλαβα το Blackview Breeze v2. Άπαιχτο για τα 64 ευρώ που έδωσα.

Εγώ πήρα στην γυναίκα το blackview ultra κλώνος iPhone 6,στα 70€ από gearbest.. Ο λόγος θέλει να έχει πολλές θηκες... Πολύ καλό για τα λεφτά του Εγώ πήρα στην γυναίκα το blackview ultra κλώνος iPhone 6,στα 70€ από gearbest.. Ο λόγος θέλει να έχει πολλές θηκες... Πολύ καλό για τα λεφτά του

To Blackview Ultra είναι πιο χοντρό από το Iphone 6. Είναι συμβατό με τις θήκες του Iphone 6;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...