deathnick Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Λοιπον, το σπιτι ειναι 2οροφο κ επειδη επαιζε γκρινια για την καλυψη επιχειρησα να συνδεσω 2 router , το ενα να παιρνει internet κ το αλλο να δουλευει σαν "access point".Στον 2ο που ειμαι, συνδεομαι σε ενα Thomson με ethernet, ενω με ενα μακρυτερο ethernet (απο παλια εγκατασταση που ειχα με εξωτερικη ασυρματη κεραια) συνδεσα στον 1ο ενα huawei HG530 στο οποιο θα συνδεετε το λαπτοπ της αδερφης μου ασυρματα (κ τα 2 router εχουν ιδιο name,pass,διαφορετικο channel). Στο huawei εκανα disable τα wan, DHCP, firewalls κτλ. Oλα καλα μεχρι εδω, απο το pc μου τα "βλεπω" ολα, Thomson,Huawei και λαπτοπ. Το προβλημα ειναι οτι το λαπτοπ δεν παιρνει internet οτι κ αν δοκιμασα. Καμια ιδεα κανεις? Εχω κανει καμια πατατα ή απλα το huawei δεν προκειτε να δωσει ιντερνετ μεσα απο Lan συνδεση?
paparen Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε να συνδεσεις το λαπτοπ της αδερφης σου πανω στο huawei ωστε να καταλαβεις αν το θεμα ειναι του ασυρματου ή του ρουτερ. Αν με καλωδιο το λαπτοπ βλεπει κανονικα ιντερνετ, τοτε κατι παιζει με τις ρυθμισεις του wifi. Επισης δες μηπως υπαρχει καποιο θεμα με τις ρυθμισεις του ασυρματου δικτυου πανω στο λαπτοπ. Δηλαδη ειναι επιλεγμενη η επιλογη Obtain ip address automatically (ή οπως αλλιως λεγεται αυτο στο λειτουργικο που τρεχεις) ή μηπως παει να παρει καποια διευθυνση εκτος του δικτυου σου.
deathnick Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε να συνδεσεις το λαπτοπ της αδερφης σου πανω στο huawei ωστε να καταλαβεις αν το θεμα ειναι του ασυρματου ή του ρουτερ. Αν με καλωδιο το λαπτοπ βλεπει κανονικα ιντερνετ, τοτε κατι παιζει με τις ρυθμισεις του wifi. Επισης δες μηπως υπαρχει καποιο θεμα με τις ρυθμισεις του ασυρματου δικτυου πανω στο λαπτοπ. Δηλαδη ειναι επιλεγμενη η επιλογη Obtain ip address automatically (ή οπως αλλιως λεγεται αυτο στο λειτουργικο που τρεχεις) ή μηπως παει να παρει καποια διευθυνση εκτος του δικτυου σου. Ειναι καθαρα θεμα του router. Δοκιμασα το ιδιο πραγμα με ενα asus router ενως φιλου κ δουλεψε μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα