Lobo1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Την καλησπερα μου. Πριν απο καποιους μηνες κι αφου το πισι μου σερνοταν ηρθε μια μερα που εκλεισε και οταν πηγα να το επανεκκινησω η οθονη δεν ξαναματαλειτουργησε. Αλλαξα καλωδια και οθονη απο πισι που λειτουργουσαν αλλα τζιφος. Οποτε θεωρησα οτι το προβλημα ηταν μαλλον ηταν η καρτα γραφικων η οποια μουγκριζε καιρο και γενικα μου δημιουργουσε προβληματα. Ετσι αφου εμασα λεφτα του εκανα μια αναβαθμιση στην οποια αλλαξα και μητρικη. Οταν ομως παω να κανω φορματ στον σκληρο που ειχα τα xp δεν εμφανιζει τπτ μετα το λογκο της μητρικης. Οταν δοκιμαζω να κανω φορματ (xp) στον δευτερο σκληρο που ειχα, ενω ξεκιναει την διαδικασια εγκαταστασης μου βγαζει στην συνεχεια μια μπλε οθονη με αλαμπουρνεζικα και σταματαει η διαδικασια. Εχω θεμα με τους σκληρους ή κατι κανω λαθος;
Lobo1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Λυθηκε το θεμα με αλλαγη του mode των σκληρων απο AHCi σε IDE.
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Να το γυρίσεις ομως παλι σε ahci γιατι ετσι χάνεις ταχύτητα ακολούθησε τον οδηγό Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista
Lobo1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το εκανα οντως πριν περασω τα 7. Ευχαριστω για την πληροφορηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα