Tragic! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Λέω, να γράψουμε ποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε στο νέο Mobile λειτουργικό και σε ποια συσκευή τα έχουμε "περάσει", ώστε να ενθαρρύνουμε (ή και αποθαρρύνουμε) κάποιον να τα εγκαταστήσει και αυτός στην ανάλογη συσκευή. Ξεκινάω λοιπόν πρώτος: (Κάτοχος Lumia 930) 1ον Η μπαταρία αδειάζει αρκετά πιο γρήγορα, ακόμα και σε αδράνεια. Βέβαια, η ναυαρχίδα της Microsoft κακά τα ψέματα δεν είναι και τέρας αυτονομίας, απλά έχει χειροτερέψει λίγο ακόμα. 2ον Το ξυπνητήρι Snoozάρει μοναχό του, είτε πατήσεις να το κάνει είτε όχι τσουυυυυπ μετά από 10 λεπτά ή γενικά την προκαθορισμένη ώρα να σου σπά τα νεύρα. Βέβαια, σήμερα με (ξανά-)πήρε ο ύπνος λίγο παραπάνω και ευτυχώς πρόλαβα τη δουλειά, με έσωσε η μαλακία :-) 3ον Τα βίντεο αναπαράγονται μετά από πολύ υπομονή, επιμονή, αναμονή και δυσκολία, και δεν ξέρω γιατί. Ειδικά το youtube είναι "ένας ολόκληρος κόλαση" (sic-ΤΟ γέλιο). 4ον Ο microsoft edge ή κάπως έτσι νέος μπράουζερ, πέραν του ότι φρίκαρα καθώς νόμιζα ότι διαγράφηκε ο explorer πριν τον ανακαλύψω χωμένο στο χάος των χύμα στο κύμα εφαρμογών μου, παρά τις ωραίες του νέες και βολικές λειτουργίες κολλάει. Είναι πιο smooth απ τον ΙΕ, απλά τρώει πότε πότε κάτι σκαλώματα όλα τα λεφτά. Επίσης, μια που το ανέφερα μήπως ξέρει κανείς πως κάνω τον γούγλη προεπιλεγμένο (like IE) μπας και απαλλαχθώ απ το πανάθλιο μίασμα και σατανά ονόματι Μπίνγκ; 5ον Οι μισές φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται από την Lumia κάμερα. Δεν μπορείς να τις δεις μέσα από την εφαρμογή (δλδ δεν έχεις πρόσβαση στο κυκλάκι πάνω δεξία-ή έχεις αλλά δεν ανοίγει) και πρέπει να τις γυρεύεις στις "Φωτογραφίες" (είπαμε, αν τις αποθηκεύσει). Πέρα απ' αυτά, κάτι σπασίματα, lagαρίσματα, crashαρίσματα και πάσης φύσεως -ίσματα σε ένα νέο λειτουργικό είναι αναμενόμενα. Το γουστάρω βέβαια το νέο του design οπότε μάλλον θα τα κρατήσω-αν δεν έχω πάθει νευρικό κλωνισμό έως τότε. Thank you! 3
blueangel3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εγω τα περασα σε lumia 535,ειχα και εγω ενα προβλημα με την αυτονομια της μπαταριας...τελικα τα εβγαλα καθως ειπα να περιμενω για την τελικη εκδοση.καθε πραγμα στον καιρο του σε γενικες γραμμες φαινονται ωραια ! 1
Agmourk Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Λέω, να γράψουμε ποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε στο νέο Mobile λειτουργικό και σε ποια συσκευή τα έχουμε "περάσει", ώστε να ενθαρρύνουμε (ή και αποθαρρύνουμε) κάποιον να τα εγκαταστήσει και αυτός στην ανάλογη συσκευή. Ξεκινάω λοιπόν πρώτος: (Κάτοχος Lumia 930) 1ον Η μπαταρία αδειάζει αρκετά πιο γρήγορα, ακόμα και σε αδράνεια. Βέβαια, η ναυαρχίδα της Microsoft κακά τα ψέματα δεν είναι και τέρας αυτονομίας, απλά έχει χειροτερέψει λίγο ακόμα. 2ον Το ξυπνητήρι Snoozάρει μοναχό του, είτε πατήσεις να το κάνει είτε όχι τσουυυυυπ μετά από 10 λεπτά ή γενικά την προκαθορισμένη ώρα να σου σπά τα νεύρα. Βέβαια, σήμερα με (ξανά-)πήρε ο ύπνος λίγο παραπάνω και ευτυχώς πρόλαβα τη δουλειά, με έσωσε η μαλακία :-) 3ον Τα βίντεο αναπαράγονται μετά από πολύ υπομονή, επιμονή, αναμονή και δυσκολία, και δεν ξέρω γιατί. Ειδικά το youtube είναι "ένας ολόκληρος κόλαση" (sic-ΤΟ γέλιο). 4ον Ο microsoft edge ή κάπως έτσι νέος μπράουζερ, πέραν του ότι φρίκαρα καθώς νόμιζα ότι διαγράφηκε ο explorer πριν τον ανακαλύψω χωμένο στο χάος των χύμα στο κύμα εφαρμογών μου, παρά τις ωραίες του νέες και βολικές λειτουργίες κολλάει. Είναι πιο smooth απ τον ΙΕ, απλά τρώει πότε πότε κάτι σκαλώματα όλα τα λεφτά. Επίσης, μια που το ανέφερα μήπως ξέρει κανείς πως κάνω τον γούγλη προεπιλεγμένο (like IE) μπας και απαλλαχθώ απ το πανάθλιο μίασμα και σατανά ονόματι Μπίνγκ; 5ον Οι μισές φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται από την Lumia κάμερα. Δεν μπορείς να τις δεις μέσα από την εφαρμογή (δλδ δεν έχεις πρόσβαση στο κυκλάκι πάνω δεξία-ή έχεις αλλά δεν ανοίγει) και πρέπει να τις γυρεύεις στις "Φωτογραφίες" (είπαμε, αν τις αποθηκεύσει). Πέρα απ' αυτά, κάτι σπασίματα, lagαρίσματα, crashαρίσματα και πάσης φύσεως -ίσματα σε ένα νέο λειτουργικό είναι αναμενόμενα. Το γουστάρω βέβαια το νέο του design οπότε μάλλον θα τα κρατήσω-αν δεν έχω πάθει νευρικό κλωνισμό έως τότε. Thank you! Σχεδόν όλα αυτα τα προβλήματα τα έχω και εγώ σε lumia930. Βέβαια μέχρι πριν λίγες μέρες έβγαζα εύκολα μια μέρα, αλλά τώρα χειροτέρεψε πολύ η μπαταρία. Το μόνο απο τα προβλήματα που ανέφερες που δεν έχω είναι το ξυπνητήρι. Γενικα έχω την αίσθηση ότι μονίμως κάτι τρέχει απο πίσω, σαν να κάνει κάποιο update όλη την ώρα. 1
hliastsek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Σε 925 που τα εβαλα δεν ειχα και τις καλυτερες εμπειριες. Αν και ωραια, δεν συνιστω σε κανεναν να τα βαλει απο τωρα. Δεν ειχα ουτε wifi ουτε 3g/4g. Εφτιαξε μετα απο hard reset Κολλαγε τοσο που θυμιζε android Η μπαταρια επεφτε κατακορυφα 1
Tragic! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μαγκες έχω θέμα.. πλίζ χελπ: Μόλις κατεβάσω τραγούδι μεσω γιουτιούμπ έμ-πί-θρί κομβέρτερ, αντί να το αποθηκεύσει στη μουσική (γκρόβ πλέον) τα έχει μόνο στις λήψεις. Πριν τα κατέβαζε κατευθείαν. Τι γίνεται λοιπόν; Τι μπορώ να κάνω εγώ; Edit: Ένα θέμα που προέκυψε και το αναφέρω τώρα, είναι ότι εάν επιλέξεις ολόκληρο κείμενο ή κομμάτι κειμένου δεν μπορείς να το διαγράψεις/γράψεις κάτι άλλο στη θέση του. Το έχει κι άλλος;
Agmourk Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω τι παίζει με τα τραγούδια που λες. Πάντως και τα βίντεο απο το mytube! δεν τα βάζει στα βίντεο αλλά στα downloads. Για το κείμενο που λες, είναι πολλά τα προβλήματα. Εμένα δεν μου κάνει αυτό που λες αλλά κάτι άλλο: Όταν σβήνω κάτι με πάει 4-5 λέξεις πιο πίσω, απο αυτό που έγραψα, για να γράψω. 1
Tragic! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω τι παίζει με τα τραγούδια που λες. Πάντως και τα βίντεο απο το mytube! δεν τα βάζει στα βίντεο αλλά στα downloads. Για το κείμενο που λες, είναι πολλά τα προβλήματα. Εμένα δεν μου κάνει αυτό που λες αλλά κάτι άλλο: Όταν σβήνω κάτι με πάει 4-5 λέξεις πιο πίσω, απο αυτό που έγραψα, για να γράψω. Επίσης, σε μία bar πχ στο search σε εμφανίζει στο τέλος και όχι στην αρχή, με αποτέλεσμα αν είναι μακροσκελές το κείμενο να σου "κόβει" την αρχή και να μη βλέπεις τι γράφεις. Και δυστυχώς, όλα τα URL είναι μακροσκελή οπότε και παιδεύομαι αρκετά. Επίσης, ξαναρωτάω εάν ξέρεις πως μπορώ να βάλω προεπιλεγμένη μηχανη αναζήτησης τον γούγλη αντί τον μπίνγκ
Agmourk Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Επίσης, σε μία bar πχ στο search σε εμφανίζει στο τέλος και όχι στην αρχή, με αποτέλεσμα αν είναι μακροσκελές το κείμενο να σου "κόβει" την αρχή και να μη βλέπεις τι γράφεις. Και δυστυχώς, όλα τα URL είναι μακροσκελή οπότε και παιδεύομαι αρκετά. Επίσης, ξαναρωτάω εάν ξέρεις πως μπορώ να βάλω προεπιλεγμένη μηχανη αναζήτησης τον γούγλη αντί τον μπίνγκ Όχι δεν το ξέρω. Και στον υπολογιστή μου έχει απενεργοποιημένη την επιλογή αλλαγής της γραμμής αναζήτησης.
Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Σε 925 που τα εβαλα δεν ειχα και τις καλυτερες εμπειριες. Αν και ωραια, δεν συνιστω σε κανεναν να τα βαλει απο τωρα. Δεν ειχα ουτε wifi ουτε 3g/4g. Εφτιαξε μετα απο hard reset Κολλαγε τοσο που θυμιζε android Η μπαταρια επεφτε κατακορυφα Το πρώτο δεν είναι πρόβλημα εφόσον εφτιαξε. Για την μπαταρία όντως κάτι πήγε στραβά στο τελευταίο build. Αν και προσωπικά το κινητό σε αναμονή μου κρατούσε περισσότερο από ότι στην 8.1 έκδοση, σε χρήση έτρωγε 5-10% παραπάνω σε παρόμοια χρηση. Καλησπέρα παιδιά. Λέω, να γράψουμε ποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε στο νέο Mobile λειτουργικό και σε ποια συσκευή τα έχουμε "περάσει", ώστε να ενθαρρύνουμε (ή και αποθαρρύνουμε) κάποιον να τα εγκαταστήσει και αυτός στην ανάλογη συσκευή. Ξεκινάω λοιπόν πρώτος: (Κάτοχος Lumia 930) 1ον Η μπαταρία αδειάζει αρκετά πιο γρήγορα, ακόμα και σε αδράνεια. Βέβαια, η ναυαρχίδα της Microsoft κακά τα ψέματα δεν είναι και τέρας αυτονομίας, απλά έχει χειροτερέψει λίγο ακόμα. 2ον Το ξυπνητήρι Snoozάρει μοναχό του, είτε πατήσεις να το κάνει είτε όχι τσουυυυυπ μετά από 10 λεπτά ή γενικά την προκαθορισμένη ώρα να σου σπά τα νεύρα. Βέβαια, σήμερα με (ξανά-)πήρε ο ύπνος λίγο παραπάνω και ευτυχώς πρόλαβα τη δουλειά, με έσωσε η μαλακία :-) 3ον Τα βίντεο αναπαράγονται μετά από πολύ υπομονή, επιμονή, αναμονή και δυσκολία, και δεν ξέρω γιατί. Ειδικά το youtube είναι "ένας ολόκληρος κόλαση" (sic-ΤΟ γέλιο). 4ον Ο microsoft edge ή κάπως έτσι νέος μπράουζερ, πέραν του ότι φρίκαρα καθώς νόμιζα ότι διαγράφηκε ο explorer πριν τον ανακαλύψω χωμένο στο χάος των χύμα στο κύμα εφαρμογών μου, παρά τις ωραίες του νέες και βολικές λειτουργίες κολλάει. Είναι πιο smooth απ τον ΙΕ, απλά τρώει πότε πότε κάτι σκαλώματα όλα τα λεφτά. 5ον Οι μισές φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται από την Lumia κάμερα. Δεν μπορείς να τις δεις μέσα από την εφαρμογή (δλδ δεν έχεις πρόσβαση στο κυκλάκι πάνω δεξία-ή έχεις αλλά δεν ανοίγει) και πρέπει να τις γυρεύεις στις "Φωτογραφίες" (είπαμε, αν τις αποθηκεύσει). Πέρα απ' αυτά, κάτι σπασίματα, lagαρίσματα, crashαρίσματα και πάσης φύσεως -ίσματα σε ένα νέο λειτουργικό είναι αναμενόμενα. Το γουστάρω βέβαια το νέο του design οπότε μάλλον θα τα κρατήσω-αν δεν έχω πάθει νευρικό κλωνισμό έως τότε. Thank you! Πολλά προβλήματα ρε συ Tragic! Είναι σχεδόν εντυπωσιακό το ότι σου έχει βγάλει ΟΛΑ αυτά. Κάτι συνομώτησε ενταντίον σου φαίνεται! Ποιο Build έχεις βάλει το 10166 ή το 10149? Επίσης, ξαναρωτάω εάν ξέρεις πως μπορώ να βάλω προεπιλεγμένη μηχανη αναζήτησης τον γούγλη αντί τον μπίνγκ Δεν ξέρω το κατά πόσο γίνεται ακόμα αυτό. Πρόκειται για την γαρνιτούρα του όλου θέματος. Κάτι το οποίο θα δούμε είτε στα τελευταία builds είτε ακόμα και μετά το επίσημο release. Στο Windows 10 για υπολογιστή δεν το είχαν στον Edge σαν επιλογή να διαλλέξεις το Google. 1
Tragic! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το πρώτο δεν είναι πρόβλημα εφόσον εφτιαξε. Για την μπαταρία όντως κάτι πήγε στραβά στο τελευταίο build. Αν και προσωπικά το κινητό σε αναμονή μου κρατούσε περισσότερο από ότι στην 8.1 έκδοση, σε χρήση έτρωγε 5-10% παραπάνω σε παρόμοια χρηση. Πολλά προβλήματα ρε συ Tragic! Είναι σχεδόν εντυπωσιακό το ότι σου έχει βγάλει ΟΛΑ αυτά. Κάτι συνομώτησε ενταντίον σου φαίνεται! Ποιο Build έχεις βάλει το 10166 ή το 10149? Δεν ξέρω το κατά πόσο γίνεται ακόμα αυτό. Πρόκειται για την γαρνιτούρα του όλου θέματος. Κάτι το οποίο θα δούμε είτε στα τελευταία builds είτε ακόμα και μετά το επίσημο release. Στο Windows 10 για υπολογιστή δεν το είχαν στον Edge σαν επιλογή να διαλλέξεις το Google. Αυτήν. Και δεν το έχω πολυψάξει το κινητό-λόγω εργασίας δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι και στη μουσική έχει θέμα-δεν παίζει τα μισά τραγούδια και δεν μπορώ να πλοηγηθώ στο μενού μέσω των bluetooth stereo ακουστικών μου. Τι να πω, μάλλον είμαι άτυχος. Σκέφτομαι να τα βγάλω αλλά είναι ωραία τα γαμημένα και μου αρέσουνε πολύ. Όσο για τον default Bing στον Edge, κρίμας. Βέβαια, σιγά μην τον χρησιμοποιώ με το ζόρι. Αναγκαστικά το πρώτο μου search στον bing θα είναι το www.google.gr και το τελευταίο.
Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αυτήν. Και δεν το έχω πολυψάξει το κινητό-λόγω εργασίας δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι και στη μουσική έχει θέμα-δεν παίζει τα μισά τραγούδια και δεν μπορώ να πλοηγηθώ στο μενού μέσω των bluetooth stereo ακουστικών μου. Τι να πω, μάλλον είμαι άτυχος. Σκέφτομαι να τα βγάλω αλλά είναι ωραία τα γαμημένα και μου αρέσουνε πολύ. Όσο για τον default Bing στον Edge, κρίμας. Βέβαια, σιγά μην τον χρησιμοποιώ με το ζόρι. Αναγκαστικά το πρώτο μου search στον bing θα είναι το www.google.gr και το τελευταίο. Δοκίμασε να updatαρεις στην 10166 λένε ότι φτιάξαν αρκετά θεματάκια. Ειδικα από χρηστες 930 λένε οτι ειναι αρκετά smooth και αρκετά πιο ολοκληρωμένο από αυτό που έχεις εσύ τώρα. 1
Tragic! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να updatαρεις στην 10166 λένε ότι φτιάξαν αρκετά θεματάκια. Ειδικα από χρηστες 930 λένε οτι ειναι αρκετά smooth και αρκετά πιο ολοκληρωμένο από αυτό που έχεις εσύ τώρα. Ok αυτό θα κάνω ευχαριστώ. Αλλα θέματα που ειδα: 1ον όταν καρφιτσώνω μια ιστοσελίδα δεν βλέπω το περιεχόμενο της στο εικονίδιο αλλα ένα μπλε φοντο και 2ον το αποκορύφωμα δεν μπορώ να μπω στο store. Καθόλου. Και γράφοντας τώρα αυτό το μήνυμα αντιληφθηκα το θέμα που λέει και το παλικάρι με το μπρος-πίσω 5-6 γραμμάτων κατά τη γραφή. Αν με το update δε λυθούν τα βαριά προβλήματα (πχ store-downloading) μάλλον θα γυρίσω πισω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2015 από Tragic!
Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ok αυτό θα κάνω ευχαριστώ. Αλλα θέματα που ειδα: 1ον όταν καρφιτσώνω μια ιστοσελίδα δεν βλέπω το περιεχόμενο της στο εικονίδιο αλλα ένα μπλε φοντο και 2ον το αποκορύφωμα δεν μπορώ να μπω στο store. Καθόλου. Και γράφοντας τώρα αυτό το μήνυμα αντιληφθηκα το θέμα που λέει και το παλικάρι με το μπρος-πίσω 5-6 γραμμάτων κατά τη γραφή. Αν με το update δε λυθούν τα βαριά προβλήματα (πχ store-downloading) μάλλον θα γυρίσω πισω. Στην 10166 είναι υποχρεωτικό το καινούργιο Store με πολλά bug fixes πάντως. 1
Agmourk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδιά κάντε λίγο υπομονή. Λογικά αύριο θα διερρεύσει καινούργια έκδοση ανώτερη της 10240 με πολλά πραγματάκια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα