therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ψαχνω καποια λυση να γλιτωσω το διπλο παγειο γιατι ειμαι αναμεσα σε 2 σπιτια και θελω να εχω προσβαση στο ιντερνετ. Μια λυση θα ηταν το OteWifiFon που σου δινει κωδικους για απομακρυσμενη συνδεση στον ΟΤΕ λογαριασμο σου, ωστε οταν δεν ειμαι στο σπιτι που εχει τη γραμμη να το χρησιμοποιω απο το αλλο. Το θεμα ειναι οτι σε κανενα απο τα 2 σπιτια δεν εχει προσβαση σε τετοιο HotSpot. Θα μπορουσε κανεις να σκεφτει κατι αλλο? Ας παιζει και με αλλο παροχο δε με νοιαζει
cosmos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 access point και κανεις τη δουλεια σου Δεν είπε ότι είναι διπλανά τα σπίτια ;-) 1
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ισχυει, οταν λεω αναμεσα, δεν εννοω κυριολεκτικα, πως το ενα ειναι αριστερα το αλλο δεξια και γω στο κεντρο
cosmos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δεν μας ειπες σε ποια εταιρεία είσαι τώρα και πόσα πληρώνεις συνολο και για τα δύο σπίτια .Το πιο οικονομικό νομίζω είναι hol που αν έχεις και κινητό vodafone πάει γύρω στα 15-17 ευρώ το σπίτι ...άλλα κόλπα δεν ξέρω αν δεν είναι διπλανά τα σπίτια Και με το στικακι θα την ξέρεις την λύση σίγουρα που είναι ασύμφορη ομως ...
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 OTE ειμαι αλλα το ενα σπιτι ειναι σε νησι και δε μπαινει αλλη γραμμη. Μονο Αν γινεται να εχω στην Αθηνα εναλλακτικο ή αλλη πατεντα με λιγα χρηματα
11demian111 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλα για ασύρματο λινκ το ξεχνάς. Κάποιες εταιρίες έχουν προγράμματα για εξοχικό αν θυμάμαι καλα
therock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Βρηκα ακρη για 2,5-3 χλμ. Μπορω να παιξω ασυρματο σε τετοια αποσταση?
11demian111 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Βρηκα ακρη για 2,5-3 χλμ. Μπορω να παιξω ασυρματο σε τετοια αποσταση?Άνετα. Δύο nanostation θελεις
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει καθαρή οπτική επαφή; Εάν ναι, υπάρχουν λύσεις, διαφορετικά πολύ δύσκολα τα πράγματα. Με εφάπαξ κόστος περίπου 150€ για 2 ΑΡ κα όλα τα απαιτούμενα υλικά, έχεις άριστη ζεύξη για πάντα.
therock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 2 τετοια? http://www.e-wireless.gr/nanostation-2 Οπτικη Επαφη πως να χουν, το να ειναι στο κεντρο της πολης και το αλλο ειναι χωμενο πιο κατω. Παρεμβαλλονται τοσα κτιρια, μονο σε ερημο θα μπορει κατι να βλεπει το αλλο αναμεσα σε 3 χλμ
jkoukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Από την ταράτσα δεν υπάρχει οπτική επαφή; Υπάρχουν εκατοντάδες ασύρματες ζεύξης και σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση μέσα σε αστικά κέντρα. Το κύριο πρόβλημα είναι να υπάρχει οπτική επαφή, που συνήθως είναι εφικτή από το ψηλότερο σημείο των κτιρίων. Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μόνο εσύ μπορείς να γνωρίζεις αν είναι εφικτή η ζεύξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα