Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται σε τι επίπεδο είναι τα αγγλικά σου, αν δε τα έχεις ξεχάσει τελείως με μέτριο διάβασμα παίρνεις το 6.5

Νομίζω κιόλας ότι με 6.5 είναι σα να έχεις πάρει το (παλιό?) advanced, ενω πάνω απο 7.5-8 είσαι επιπέδου proficiency.

Δημοσ.

Σημείωση:

-Είχα CPE & P.in english από Cam/michi ήδη με τον υψηλότερο βαθμό,αλλά λόγω παλαιότητας είχαν λήξει.

Το Proficiency, σε αντίθεση με τα IELTS και TOEFL, δεν λήγει ποτέ. Αν έχετε CPE (Cambridge) ή ECPE (Michigan), να το αναφέρετε επικοινωνώντας με το πανεπιστήμιο που σας ενδιαφέρει, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει δεκτό. Ειδικά το CPE.

http://www.cambridgeenglish.org/why-cambridge-english/global-recognition/results.aspx?country=United%20Kingdom&type=Higher%20Education&exam=CPE

Για το φίλο που ρωτάει για το IELTS,συμβουλή μου να ψάξει κάποιο intensive course, αν και 3 μήνες είναι σχετικά λίγο διάστημα, ειδικά αν το επίπεδο γνώσης είναι το B2 (αυτό που έλεγαν κάποτε Lower), εκτός αν έχει άμεση επαφή με τη γλώσσα. 

Δημοσ.

Το Proficiency, σε αντίθεση με τα IELTS και TOEFL, δεν λήγει ποτέ. ..

σχεδόν κανένα από τα πανεπιστήμια που είχα κάνει αίτηση δεν δέχτηκε κανένα από τα δύο proficiency που είχα από το ~06-07

θέλαν ή να το έχεις πάρει τα τελευταία δύο χρόνια αν θυμάμαι καλά ή toefl/ielts

• Like 2
Δημοσ.

Το Proficiency, σε αντίθεση με τα IELTS και TOEFL, δεν λήγει ποτέ. Αν έχετε CPE (Cambridge) ή ECPE (Michigan), να το αναφέρετε επικοινωνώντας με το πανεπιστήμιο που σας ενδιαφέρει, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει δεκτό. Ειδικά το CPE.

http://www.cambridgeenglish.org/why-cambridge-english/global-recognition/results.aspx?country=United%20Kingdom&type=Higher%20Education&exam=CPE

Για το φίλο που ρωτάει για το IELTS,συμβουλή μου να ψάξει κάποιο intensive course, αν και 3 μήνες είναι σχετικά λίγο διάστημα, ειδικά αν το επίπεδο γνώσης είναι το B2 (αυτό που έλεγαν κάποτε Lower), εκτός αν έχει άμεση επαφή με τη γλώσσα. 

Αυτά είναι ωραίες θεωρίες γραμμένες από το Cambridge,που βέβαια δεν ισχύουν.

Δύο φορές έφαγα άκυρο για το CPE που έληξε(τότε 3 μόλις ετών το πιστοποιητικό) από Πανεπιστήμια,έτσι επέτρεψε μου να ξέρω καλύτερα από ότι γράφουν οι εκάστοτε πάροχοι πιστοποιητικών.

Όλο αυτό βέβαια εφόσον γίνει αποδεκτό ως πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικών, πράγμα που δεν είναι καθόλου σίγουρο,εν αντιθέση με τα TOEFL/IELTS.

• Moderators
Δημοσ.

Ολα ληγουν. Απλα στην Ελλαδα πολλες φορες στο δημοσια τουλαχιστον δεν τους νοιαζει αν εχει ληξει αρκει να το εχεις παρει.

Επειδη τα εδωσα πριν λιγο καιρο ολα εκει που κατλεηξα ειναι Proficiency το παιρνεις μονο αν το θες για το βιογραφικο για ελλαδα για οτιδηποτε αλλο δουλεια ή σπουδες εξω Ielts

• Sad 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κανένα πιστοποιητικό δεν λήγει εκτός απο τα TOEFL και IELTS που έχουν διάρκεια 2 χρόνια. Βέβαια ο εκάστοτε  εργοδότης στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να ζητήσει επανεξέταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...