Mesu_dil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 μου ζητάν ielts 6.5 για το μεταπτυχιακό. πόσο δύσκολο είναι ? έχει κανείς άποψη? εχω michigan lower , cambridge lower. και έχω μπροστά μου 3 μήνες. ψάχνω να βρώ φροντιστήριο μέσα στην εβδομάδα για να αρχίσω. γνωρίζει κανείς στην θεσσαλονική φροντιστήριο που έχει δει αποτέλεσμα. Thx
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 το εδωσα το Γεναρη. Δεν ειναι δυσκολο. Αν και αυτο εξαρταται σε τι κατασταση ειναι τα αγγλικα σου. Σε ενα τριμηνο νομιζω με καλο διαβσμα το χεις ανετα 1
LongTom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 IELTS Academic εγώ,πριν κανά 2 χρόνια και μπορώ να πω ότι για να πάρεις 7.0 ήταν εύκολο σχετικά,όπως το είδα εγώ. 7.0 και πάνω ήθελε να ξέρεις, σε μερικά σημεία(speaking-hearing με ορολογίες)ήταν αρκετά δύσκολο(για εμένα φυσικά). Δεν διάβασα καθόλου εκτός από 5-6 εκθέσεις(διότι κάμω πολλά,πάρα πολλά ορθογραφικά γενικά) και έφυγα με ένα 8.0 κυρίως λόγω ορθογραφικών(ποιος να το περίμενε...) και speaking(που έχω ψιλο-Ελ βλάχικη προφορά). Έτσι δεν νομίζω να κολλήσεις στο 6.5 που απαιτείται,εκτός εάν you talk england the very best και έχεις το επίπεδο ίνγκλις του Γκικ καμάκι.. Σημείωση: -Είχα CPE & P.in english από Cam/michi ήδη με τον υψηλότερο βαθμό,αλλά λόγω παλαιότητας είχαν λήξει. Το IELTS μου φάνηκε ευκολότερο από το CPE,μάλλον λόγω προσωπικής "αναβάθμισης" γνώσεων.Αλλά να περιμένεις κάτι ανάλογο σε ώρες(~4-6 ώρες σύνολο). -Το είχα δώσει στο Μόναχο,όχι στην Ελλάδα.Μπορεί να έχει διαφορά και μπορεί όχι.
revolver1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 To 6,5 ήταν για μένα πάνω κάτω σαν το Lower. Έπιασα 7.5 με χειρότερα μου τα speaking και writing.Ειδικά στο writing για να βγάλεις βαθμό πάνω από 7 πρέπει να προσπαθήσεις κατ'εμέ. Οι εξεταστές είναι φιλικοί αλλά υπάρχει μια ταλαιπωρία στην διαδικασία.Μην φοβάσαι..αν κάνεις καλή προετοιμασία το βγάζεις το 6.5 εύκολα.
Mesu_dil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ενθαρρυντικα ακούγονται όλα δεν έχω ιδέα που να πάω για μαθήματα..καμιά πρόταση ? (βρίσκομαι Θεσσαλονική) φροντιστήρια υπάρχουν πολλα. Κάτι δοκιμασμένο ?
warlock9_0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 listening για το academic -hello, I would like to buy a guitar for my son ερώτηση what does Stacey want to buy for her son? και οι υπόλοιπες του ίδιου στυλ αφού νόμιζα οτι έχω μπει σε λάθος εξέταση χαχαχαχαχα το χειρότερο ήταν η έκθεση γιατί ούτε στα ελληνικά δεν ξέρω να γράφω ο μόγγολος ps είχα και τα δύο τα proficiency αρκετά χρόνια πριν, και πήγα χωρίς να έχω ανοίξει τίποτα αν θυμάμαι καλά πήρα 8 για επίπεδο lower, και ειδικά αν όπως λες κάτσεις και διαβάσεις νομίζω θα σου φανεί εύκολο
LongTom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 listening για το academic -hello, I would like to buy a guitar for my son ερώτηση what does Stacey want to buy for her son? και οι υπόλοιπες του ίδιου στυλ αφού νόμιζα οτι έχω μπει σε λάθος εξέταση χαχαχαχαχα το χειρότερο ήταν η έκθεση γιατί ούτε στα ελληνικά δεν ξέρω να γράφω ο μόγγολος ps είχα και τα δύο τα proficiency αρκετά χρόνια πριν, και πήγα χωρίς να έχω ανοίξει τίποτα αν θυμάμαι καλά πήρα 8 για επίπεδο lower, και ειδικά αν όπως λες κάτσεις και διαβάσεις νομίζω θα σου φανεί εύκολο Είσαι πολύ τυχερός τότενες,εάν σε academic σου έπεσαν τέτοια. Εμάς είχε για την μικροβιακή καλλιέργεια παθογόνων,τις επιπτώσεις των σόναρ στις φάλαινες και πως ξεβράζονται(που ήταν θέμα και στο reading με το SOSUS) και ζωολογία σε ζωολογικό πάρκο, μεταξύ άλλων. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολες(τουλάχιστον μέχρι το 7.0 όπως προείπα),αλλά έπρεπε να ξέρεις ορολογία και να πιάνεις την προφορά. εδιτ:ξέχασα ότι αναφέρεσαι στο πρώτο μέρος που μερικές ερωτήσεις είναι τόσο εύκολες και τα θέματα καθημερινά(συνήθως). Στο δεύτερο μέρος είναι αυτά που γράφω.
revolver1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Είσαι πολύ τυχερός τότενες,εάν σε academic σου έπεσαν τέτοια. Εμάς είχε για την μικροβιακή καλλιέργεια παθογόνων,τις επιπτώσεις των σόναρ στις φάλαινες και πως ξεβράζονται(που ήταν θέμα και στο reading με το SOSUS) και ζωολογία σε ζωολογικό πάρκο, μεταξύ άλλων. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολες(τουλάχιστον μέχρι το 7.0 όπως προείπα),αλλά έπρεπε να ξέρεις ορολογία και να πιάνεις την προφορά. εδιτ:ξέχασα ότι αναφέρεσαι στο πρώτο μέρος που μερικές ερωτήσεις είναι τόσο εύκολες και τα θέματα καθημερινά(συνήθως). Στο δεύτερο μέρος είναι αυτά που γράφω. Θυμάσαι πότε έδωσες?Γιατί αυτά τα θέματα που λες κάτι μου θυμίζουν
LongTom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Θυμάσαι πότε έδωσες?Γιατί αυτά τα θέματα που λες κάτι μου θυμίζουν 2012-2013 νομίζω,τότε περίπου.
revolver1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 2012-2013 νομίζω,τότε περίπου. Δεκέμβρη 2012 Αθήνα (Crowne Plaza hotel αν θυμάμαι καλά). εγώ.Παίζει να δίναμε μαζί
LongTom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δεκέμβρη 2012 Αθήνα (Crowne Plaza hotel αν θυμάμαι καλά). εγώ.Παίζει να δίναμε μαζί Έδωσα Μόναχο,άρα μάλλον δύσκολο να ήμασταν μαζί. 1
someone- Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 φιλος με προετοιμασια ενα μηνα το πηρε με 6 και ειπε οτι μπορουσε λιγο παραπανω. το πανεπηστημιο στην αγγλια ηθελε 6 απ οτι θυμαμαι.
takiss!! Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά το φροντιστήριο είναι must για 6,5-7; Ακόμη και για κάποιον που είναι συστηματικός και focus σε αυτό από μόνος του;
cb_papi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 τι διαφορά έχει με το toefl; Μια διαφορά είναι ότι στο TOEFL το speaking γίνεται ηχογραφώντας τις απαντήσεις σου στον υπολογιστή που εξετάζεσαι, ενώ στο IELTS είναι live με εξεταστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα