Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή την πατήσαμε με τα capital control, ήθελα τη γνώμη σας για ένα smartphone από Ελλάδα.

Το LG G3 νομίζω το απορρίπτω λόγω συρσίματος στο Lollipop και ότι μάλλον δεν θα ξαναπάρει αναβάθμιση. Λίγο που το skroutzάρισα σε αυτά τα χρήματα μόνο το moto x παίζει νομίζω και τα άλλα ξεφεύγουν. Δεν ξέρω αν αξίζει τίποτα σε αυτή την κατηγορία ή αλλιώς να πέσω σε τιμή και να κοιτάξω άλλα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα η moto x 2gen η lg g3(βαια το απεριψες εσυ) η samsung galaxy alpha το οποιο ειναι μια ομορφη και καλη συκσευη!

Δημοσ.

Επειδή την πατήσαμε με τα capital control, ήθελα τη γνώμη σας για ένα smartphone από Ελλάδα.

Το LG G3 νομίζω το απορρίπτω λόγω συρσίματος στο Lollipop και ότι μάλλον δεν θα ξαναπάρει αναβάθμιση. Λίγο που το skroutzάρισα σε αυτά τα χρήματα μόνο το moto x παίζει νομίζω και τα άλλα ξεφεύγουν. Δεν ξέρω αν αξίζει τίποτα σε αυτή την κατηγορία ή αλλιώς να πέσω σε τιμή και να κοιτάξω άλλα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να διαβάσουμε για το g3

• Like 5
Δημοσ.

Γιατί leo06 δεν ισχύει ? Αυτό διάβασα σε πολλά forums για αυτό το παραθέτω.

πέρασα lollipop όταν βγήκε,ήταν καλύτερη σε όλα απο την kitkat,φαντάζομαι τόσους μήνες μετά και με τα διάφορα update θα είναι ακόμη καλύτερη 

Δημοσ.

πέρασα lollipop όταν βγήκε,ήταν καλύτερη σε όλα απο την kitkat,φαντάζομαι τόσους μήνες μετά και με τα διάφορα update θα είναι ακόμη καλύτερη

Εδώ όμως προτείνουμε συσκευή, και ο κόσμος πληρώνει λεφτά... Οπότε το τι φαντάζεσαι και τι όχι δεν έχει καμία θέση στο συγκεκριμένο χώρο.

Θα ενδιέφερε τον TS αγορά μεταχειρισμενο τηλέφωνο; τώρα που λόγο capitol control οι τιμές στο σκρουτζ ανέβηκαν ένα 20-30% ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξεις αγγελίες για κανένα htc m8 μεταχειρισμενο η κάτι αντίστοιχο.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ όμως προτείνουμε συσκευή, και ο κόσμος πληρώνει λεφτά... Οπότε το τι φαντάζεσαι και τι όχι δεν έχει καμία θέση στο συγκεκριμένο χώρο.

Θα ενδιέφερε τον TS αγορά μεταχειρισμενο τηλέφωνο; τώρα που λόγο capitol control οι τιμές στο σκρουτζ ανέβηκαν ένα 20-30% ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξεις αγγελίες για κανένα htc m8 μεταχειρισμενο η κάτι αντίστοιχο.

συγνώμη φίλε το δούλεψες με lollipop και με kitkat και είδες να σέρνεται με lollipop?

Δημοσ.

αυτα που λεγονται για το lg g3 απο ατομα που δεν το εχουν, εκφραζουν γνωμες και οτι εχουν ακουσει κατι η εχουν διαβασει κατι, 1ον ολα τα android κινητα εχουν η θα εχουν lag εστω και μικρα, 2ον σε ολα τα κινητα υπαρχουν και θα υπαρχουν καποια μοντελα που ειναι ελλατωματικα, 3ον ολα τα κινητα εχουν τα υπερ και τα κατα τους ζυγιζεις και περνεις αυτο που σε βολευει και σου αρεσει, εγω σαν κατοχος του lg g3 16gb ειμαι απολυτα ευχαριστημενος το ειχα αρκετο καιρο και με κιτκατ και τωρα με lollipop, με lollipop εχει αρκετα βελτιωθει η μπαταρια, και δεν ισχυει αυτο το "συρσιμο" που αναφερθηκε ουτε με την κιτκατ ουτε τωρα με λολιποπ, τωρα ειναι και τι και ποσο εχει φορτωσει ο καθενας το κινητο του.

τωρα σαν προτασεις περα απο το lg g3 δες και sony xperia z2, huawei ascend mate 7

• Like 2
Δημοσ.

Refurbished ειναι

Ο χαρακτηρισμός Refurbished αναφέρεται σε συσκευές που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα ή καθόλου, έχουν ελεγχθεί πλήρως για τυχόν προβλήματα και ανακατασκευαστεί σε κατάσταση άψογης πλέον λειτουργίας

Δημοσ.

Το έψαξα κι εγώ αυτό το refurbished στην groupon αν το ψάξεις καλύτερα στο δίνει μια εταιρία άλλη όχι η apple. Δηλαδή είναι μια εταιρία που παίρνει σπασμένα-χαλασμένα βάζει πάνω μάλλον OEM και όχι της apple αυθεντικά ανταλλακτικά πράγματα εξωτερικά (αλλιώς δε θα συνέφερε) τα ελέγχει και τα μεταπουλά. Σου δίνει επίσης 1 χρόνο εγγύηση αυτή η εταιρία, όχι η apple. Αυτή η εταιρία είναι στο εξωτερικό δεν ξέρω κι εγώ που λέει Αγγλία αλλά δε νομίζω, οπότε για οποιοδήποτε θέμα πρέπει να της το στείλεις εκεί, εδώ δε το δέχεται κάποιο μαγαζί της apple σαν εγγύηση, κι αν το πας να στο ανοίξουν να το ελέγξουν τα μαγαζιά αυτά χάνεις την εγγύηση αυτής της εταιρίας. Δηλαδή αν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα μάλλον θα κάνει ταξιδάκια.

Εγώ προτίμησα κάποιο τέλειο μεταχειρισμένο χωρίς εγγύηση από αγγελία.

Δημοσ.

G2 ή g3 και βγαζεις 2,5 χρόνια min

Για να φανταστεις πόσο καλό είναι το g2 στο Σκρουτζ ή τιμή του είναι μεγαλύτερη από αυτή του g3 16 gb

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...