Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω ρωτιέσαι σε 10 καταστήματα σχετικά με αυτί την κάρτα 

MSI GTX960 Gaming 2G

ο κάθε ένας μου λέει τα δικά του άλλη λεν ότι έχει ανταπτορα και άλλη όχι ακόμα και σε μεγάλα καταστήματα οπός 

plesio και e-shop είμαι σε μια περιοχή που δεν έχω κόπια κοντινή πρόσβαση σε πόλη και δεν μπορώ να πάω να

δω από κοντα  για αυτό σας ρωτώ μερικές φόρες τα ίδια πράγματα  δεν είμαι ηλίθιος απλός δεν ξερό τι να πιστέψω

είμαι 45 χρόνον και ασχολούμαι από το 80 με τους υπολογιστές μέχρι τώρα δεν έχω δη καπιον πωλητή να έχει γνώση σε αυτό που πουλά

(ανοιξα αυτό το θέμα για να μου δώσουν κόπιες πληροφορίες ώση έχουν απόκτηση αυτί την κάρτα η τη έχουν κάποια γνώση πάνω σε αυτί)

ευχαριστώ......

Επεξ/σία από chrkain
Δημοσ.

Ρε φίλε θέλεις να παίξεις με τα νεύρα μας?στο unboxing που πόσταρες δέν είδες οτι βγάζει απο το κουτί ενα 6πιν σε 8πιν ανταπτορα?

Δημοσ.

Οπως φαινεται και στο βιντεο το εχει.

Τωρα γιατι λες ψεματα δεν μπορω να σε καταλαβω. Ερχεσαι εδω ζητωντας βοηθεια, επιμενουμε για κατι αρκετοι, οχι μονο εγω, και εσυ "θα το βαλεις σε αλλο pc"

Αντε και καλα πυροτεχνηματα... Εδωσες διακοσια + για καρτα και δεν δινεις 40 για ενα επονυμο τροφοδοτικο. Παιζεις κορωνα γραμματα...

Τι να πω αλλο, καλη τυχη

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...