zeilias86 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Κατέβασα το Kasperksy 16 για τα Windows 10 γιατί τα υπόλοιπα δεν τα υποστηρίζει και μου λέει πως η εισαγωγή του κωδικού ενεργοποίησης έχει υπερβεί το όριο των επιτρεπόμενων ενεργοποίησης, τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση;
Paulostge Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Είναι σε beta η έκδοση αυτή, εσύ πρέπει να έχεις το νόμιμο ή νόμιμα keys του 15 (2015) κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις με αυτά. Δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ: https://blog.kaspersky.com/windows-10-compatibility/
zeilias86 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Από εκεί το κατέβασα και μου βγάζει συνεχώς αυτό το μήνυμα!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αυτο σημαινει , οτι εχεις εγκαταστησει το προγραμμα σε πολλους υπολογιστες. Καθε Anti-Virus , σου δινει δυνατοτητα, να το εγκαταστησεις σε ορισμενο αριθμο υπολογιστων. Το μηνυμα σου το βγαζει γιατι ξεπερασες αυτο τον αριθμο. Δοκιμασε να κανεις αλλο λογαριασμο, χρησιμοποιοντας αλλο e-mail
zvarthangalos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Σε εμένα πάντως δούλεψε με κωδικό που έβαλα απο kaspersky 2015 σε ευχαριστώ paulostge. 1
zeilias86 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Απλά έχω κάνει αρκετά format ίσως φταίει αυτό
zeilias86 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το πρόβλημα λύθηκε μίλησα με support και μου τον έκανε reset. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα