Προς το περιεχόμενο

Good News ! Artic Silver 5

DimitrisKTM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θαρρεις και κανει οτι υποσχεται...Εμενα απο τοτε που πηρα την 3, αντι να μου ριξει κι αλλο την θερμοκρασια οπως υποσχεται (μετα απο 200 ωρες λεει λειτουργιας) μου την ανεβασε κι αλλο την θερμοκρασια!!!! Βεβαια λογικα χωρις αυτην θα ειχα ακομα παραπανω, απλα οταν ανοιξα το μηχανημα και εδειχνε 42 βαθμους (50 πραγματικοι) πιστευα οτι θα πεσει παρακατω αλλα τελικα τωρα πια δειχνει 46 (54 δηλαδη) idle...

Δημοσ.

Και πίστευα ότι είμαι ο μόνος που του συμβαίνει αυτό...

Όταν άλλαξα από την μάπα θερμοαγώγιμη που χρησιμοποιούσα παλιότερα σε AS3, έπεσα κατα μέσο όρο 2-3 βαθμούς. Αλλά απ'την στιγμή που θα την πρωτοβάλω μέχρι 3-4 μέρες μετά, η θερμοκρασία ανεβαίνει 3-4 βαθμούς (και τότε υπολογίζω την διαφορά από την άλλη πάστα εννοείται :D )

Δημοσ.

kai ego mia apo ta idia tin proti fora poy to parakana kai ebala ligo parapano apo oti eprepe!

Xanaebala , katharizontas tis epifaneies kala me oinopneyma , mikri strosi kai to blepo poio 'sobaro' sti symperifora toy.

Δημοσ.

Φιλε dusan7 και εγω λεπτη στρωση εχω βαλει μιας και χρησιμοποιω την παστα χρονια τωρα (απο την 1 ως την 3, την 5 δεν την εχω δοκιμασει) και εκανα ακριβως οτι λενε οι οδηγιες ωστε να ειμαι σιγουρος οτι θα εχω optimum performance λογω overclocking αλλα μπα...

Δημοσ.

eixa akousei oti prepei na thn allazeis kathe 15 meres (egw den to pisteyw, kai thn exw panw 1 xrono...) :D :D :D elege omws ekei pou eixa diabasei oti kai kala eine mono gia xtreme o/c kai giayto thn allazoun kathe 10-15 meres... :shock: :shock:

Δημοσ.

egw tin pira to savvato, eida kapoia diafora 2-3 va8mous alla oxi se full load.....

twra ama einai na tin allazoume ka8e treis kai ligo... asto na paei na *ami8ei.....

Δημοσ.

Ρε παιδια σορρυ αλλα μην λεμε και οτι θελουμε τωρα, μια απλη επισκεψη στο σιτε της εταιριας και θα δειτε οτι λεει οτι την βαζεις μια φορα και τελειωσε, αλλωστε πριν σας ειπα οτι επισημα λενε οτι αποδιδει στο 100% μετα απο 200 ωρες λειτουργιας! Το θεμα ειναι γιατι σε μερικους αντι να ριξει κι αλλο την θερμοκρασια, με τον καιρο ανεβαζει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...