cupranick Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Θελω να ευχαριστησω δημοσια το μελος Sdc http://www.insomnia.gr/user/274416-sdc/ για την δουλεια που εκανε στο pc μου και ξαναζωντανεψε και ανεπνευσε,πραγματικα ενα αξιολογο μελος και γνωστης της δουλειας του γιατι απλα αγαπαει αυτο που κανει και δεν σε κοιταει στην τσεπη αλλα θελει να φυγεις ευχαριστημενος απο το χωρο του και να πας στο χωρο σου και να εισαι χαμογελαστος και οχι γδαρμενος χωρις να εχει γινει αξιοπιστη δουλεια.Χωρις να θελω να κανω καποια διαφιμηση απλως σας τον συστηνω ανεπιφυλακτα εαν αντιμετωπιζεται τεχνικα θεματα με τους υπολογιστες σας το link το εχω βαλει στην αρχη της δημοσιευσης για οποιον θελει περαιτερω πληροφοριες. Γιαννη σ ευχαριστω και παλι και αυτη τη φορα και δημοσια, PC ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ;-)
Inler Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν θελεις να δωσεις τα ευσημα στις αξιολογησεις...Γιατι μετα ειναι οντως διαφημιση.... 2
cupranick Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Προσπαθησα να βρω να βαλω το ποστ σε κατι αντιστοιχο αλλα δε βρηκα κατι,αν θελεις κατατοπισε με γιατι ειμαι νεο μελος η ας το κανει καποιος admin να μεταφερει το θεμα σε καταλληλο χωρο.Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν χρειάζονται δημόσια post για να ευχαριστήσουμε κάποιον για μια δουλειά / εξυπηρέτηση που μας έκανε απλα τον ευχαριστούμε σε pm , τώρα αν αναφέρεσαι σε αγγελία εκει αφήνουμε θετική αξιολόγηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις