giostau Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σε όλους, ψάχνω να πάρω ένα smart phone, το οποίο θα χρησιμοποιώ ως 2ο, αλλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω! Βασικό δίλημμα: Windows ή Android? Δεν έχω δουλέψει κανένα από τα δύο λειτουργικά μέχρι τώρα. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με cracking, rooting ή όπως λέγεται σε κάθε πλατφόρμα. Άρα εφαρμογές μόνο από το αντίστοιχο store της κάθε πλατφόρμας, το οποίο σημαίνει ότι η ποικιλία και ποιότητα των εφαρμογών παίζει ρόλο στην επιλογή. Επίσης, δεν θέλω να με ταλαιπωρεί η συσκευή. Θέλω απλά να δουλεύει. Να συγχρονίζει ότι χρειάζεται, να μην κολλάει κλπ. Επαναλαμβάνω, ότι θα αποτελεί τη 2η συσκευή μου, οπότε θέλω κάτι φθηνό και αξιόπιστο, και όχι απαραίτητα πολύ ισχυρό. Τέλος, η αγορά θα γίνει στην Αγγλία. Φαντάζομαι πώς ό,τι συσκευή και να πάρω, αν είναι simFree θα μπορεί να λειτουργήσει με ελληνική sim. Προτάσεις; Ευχαριστώ!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 απο αυτα που λες μαλλον προς android πας αν και η ποικιλια εχει ανεβει καπως στα windows εγω θα λεγα κατι σε moto g
george200-13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εαν θες ποικιλια εφαρμογων οπως λες, μονο το android μπορει να σε καλυψει. Επισης μπορεις να παρεις και το lg g4c που ειναι σε προσφορα τωρα στα 199€ εαν δεν επιλεξεις το μοτο
KwstasXt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Άμα έχεις ήδη smartphone android η iPhone σκέψου να πάρεις το Lumia 640 xl. Και αλαγκαριστο είναι και υποστήριξη θα έχει και θα μάθεις ένα καινούριο λειτουργικό το οποίο θα συνεργάζεται άπιαστα με τον windows PC σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα