MT60RS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 και γιατι καποιος να νιωσει τυψεις επειδη εφαγε εναν ξεκρανωτο;
deesnider Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 και γιατι καποιος να νιωσει τυψεις επειδη εφαγε εναν ξεκρανωτο; Δεν αναφέρομαι μόνο στο αν και γιατί θα νιώσει τύψεις. Αναφέρομαι κυρίως στις νομικές συνέπειες που θα αντιμετωπίσει. Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά υποθέτω ότι δεν αντιμετωπίζεις τα ίδια στην περίπτωση που ο μπαγλαμάς τη γλιτώσει με κάμποσα σπασμένα πλευρά και στην περίπτωση που σκοτωθεί, μετά από σύγκρουση με το όχημά σου. 1
dacourt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...τι θα μπορούσε να πεί ένας οδηγός δικύκλου (ή ένας οδηγός αυτοκινήτου) στον δικαστή,για να δικαιολογήσει το γεγονός οτι δέν έκανε χρήση κράνους/ζώνης; Τίποτα... να ζητήσει και 1000 φορές συγνώμη θα έπρεπε.. ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία για μη χρήση ζώνης και κράνους. Κακώς δικαστές τους αθωώνουν.. θα έπρεπε να τους πουν ότι αφού είχαν το θράσος να έρθουν στο δικαστήριο για να κλαφτούν, να πηγαίνει το πρόστιμο επί 100 για να ισιώσουν επιδερμίδα. Με την σημερινή κατάσταση μπορεί να πει πολλά Η χρήση κράνους παρ' όλο που είναι υποχρεωτική είναι ταυτόχρονα και θεμα ατομικής ευθύνης Αν ήμουν δικαστής(κατά το ξέρεις ποιος είμαι εγώ χαχα) και άκουγα αυτή τη δικαιολογία.. θα έβαζα το πρόστιμο επί 100! Διπλωμα εχω αλλα δεν το ειχα μαζι, μου κοψανε και για αυτο αλλα μου ειπε αν παω να το δειξω θα μου την σβησουν. Το θεμα ειναι αν αυτοι τωρα αν ληξει η προθεσμια θα μπορουν να βρουν το αφμ μου και να μ την περασουν στην εφορια? Και δίπλωμα δεν είχες και κράνος.. πάλι καλά που δεν ξέχασες το μηχανάκι! 1
MT60RS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 αν φταιει ο αλλος (ο ξεκρανιωτος) γιατι να τραβηχτεις εσυ; αν φταις εσυ, καλα να παθεις αλλα παιζει και η συνυπαιτιοτητα, εκει θα ειναι το πακετο
Neal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Βεβαίως, καμία αντίρρηση. Αρκεί, όπως έχω πει και παλαιότερα εδώ, για την περίπτωση που σπάσει το κεφάλι του σε ατύχημα, αλλά δεν είναι τόσο τυχερός ώστε να πεθάνει επί τόπου, να έχει τ' αρχίδια να έχει δηλώσει από πριν, ότι δε θέλει να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός (ασθενοφόρο, νοσοκομεία κ.τ.λ.), προκειμένου να προσπαθήσει να τον σώσει. Έτσι ώστε, όσα μέσα και προσωπικό θα απασχολούνταν για χάρη του, να διοχετευθούν στο να σωθεί η ζωούλα κάποιου φουκαρά, ο οποίος έπαιρνε κάθε δυνατό μέτρο προστασίας, αλλά στάθηκε απλά άτυχος, αντί να παίζει ρωσική ρουλέτα με full loaded όπλο, κάνοντας «ό,τι γουστάρει αναφορικά με τη ζωούλα του»... (Υπάρχει και το ζήτημα των συνεπειών που έχει να αντιμετωπίσει ο πιθανός δεύτερος εμπλεκόμενος στο ατύχημα, η οποίες είναι πολύ διαφορετικές στην περίπτωση που ο «ό,τι γουστάρω κάνω αναφορικά με τη ζωούλα μου» απλά τραυματιστεί, απ' ό,τι στην περίπτωση που θα σκοτωθεί, αλλά ας μην το ξεχειλώσουμε για την ώρα...) Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αν είναι έτσι θα έπρεπε να κάνουμε παρόμοιες δηλώσεις για κάθε τι επικίνδυνο ως προς την υγεία μας. Δηλαδή οι παχύσαρκοι, οι καπνιστές, οι αλκοολικοί ή ακόμα και άλλες ομάδες ανθρώπων σε λιγότερο ακραίες καταστάσεις (άλλο κίνδυνο διατρέχει ένας ποδηλάτης, άλλο ένας πεζός κ.ο.κ) που διατρέχουν σωματικό (ή μη) κίνδυνο πρέπει να μη γίνονται αποδεκτοί από το σύστημα υγείας και περίθαλψης; Αλλιώς θα πρέπει να βάλουμε όρια κ πρόστιμα σε κάθε τι ανάλογα με μονάδες μέτρησης όπως το Site: Micromort .
chrisxkar Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 εγω εχω μια απληρωτη κληση (δημοτικη αστυνομια) απο το 2012,για την ωρα δεν εχει φανει στην εφορια...και ελπιζω ετσι να μεινει
Puladogaver Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μαλακιες! Μην πας να κλαφτεις σε κανεναν βολεμενο. Σε μια χωρα οπου το ρουσφετι κυριαρχει και τα διπλωματα τα παιρνεις με λαδωμα ειναι αστειο καποιος να μιλαει για κοκ. Εισπρακτικο μεσο ειναι οι κλησεις και τιποτα παραπανω, μην νομιζεις καποιος ενδιαφερετε για εσενα, εδω οι ιδιοι που γραφουν στα @@ τους ο κοκ, και αν την φανε καλουνε και την σβηνουν ενω καποιος ο οποιος δεν εχει πρεπει να πληρωσει και για τους αλλους. Αν δεν την πληρωσεις καποτε ισως και μερικα χρονια παει εφορια, θα ειδοποιηθεις στην διευθυνση που δηλωσες στην εφορια οτι εχεις χρεος (ισως και οχι) και καθε μηνα θα μετραει 1% επι του χρεους σου παραπανω. Μην πας γισ ενστσση σε κανενα βολεμενο κατακαθι γιατι δικιο δεν θα βρεις, χασιμο χρονου απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα