Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προχθες με γραψανε για κρανος 350 ευρω. Λεφτα αυτην την περιοδο δεν παιζουν οποτε σκεφτομουν να μην την πληρωσω. Απο οτι διαβασα την στελνουν μετα εφορια μεσω αφμ κλπ? Το θεμα ειναι οτι ουτε δηλωση κανω και δεν θυμομουν το αφμ μου οποτε δεν τους το εδωσα. Ξερει κανεις τι γινεται?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια προχθες με γραψανε για κρανος 350 ευρω. Λεφτα αυτην την περιοδο δεν παιζουν οποτε σκεφτομουν να μην την πληρωσω. Απο οτι διαβασα την στελνουν μετα εφορια μεσω αφμ κλπ? Το θεμα ειναι οτι ουτε δηλωση κανω και δεν θυμομουν το αφμ μου οποτε δεν τους το εδωσα. Ξερει κανεις τι γινεται?

Πολύ πιθανό να σε βρούνε, να πάνε εφορία και να πληρώσεις κάνα 3χίλαρο
  • Like 1
Δημοσ.

Δίπλωμα έχεις? Εάν ναι θα βρουν το αφμ απο εκεί και θα πάνε στην εφορία κανεις δεν κάνει δήλωση θα έχεις ληξιπρόθεσμες οφειλές κάποια στιγμή θα τα πληρώσεις πολύ παραπάνω.Εαν δεν έχεις δίπλωμα λογικά θα σε γράψαν και για αυτό οποτε δικαστήρια κτλπ άρα πάλι θα σε βρουνε

Δημοσ.

δεν ξεφευγεις απο κληση... παρε δανεικα μεσα στο 10ημερο για να πληρωσεις τα μισα!

Και αλλη φορα αμα δν εχεις λεφτα ασε τις μαγκιες και βαλε ενα κρανος... (με 20 ευρω θα την βγαλεις καθαρη απο κλησεις το λιγοτερο)

• Like 1
Δημοσ.

Όντως συμφέρει να την πληρώσεις εντός 10ημέρου να δώσεις τα μισά 175 δλδ..

Δεν θες με τη καμία να πάει μέσω εφορίας γιατί αν δε κάνω λάθος άπαξ και πάει εφορία πάει επί 10 το πρόστιμο....

Δημοσ.

Τα περι εφορείας ειναι παραμύθια

Αν δε εχεις μην πληρώσεις, αλλά φρόντισε να πας στο δικαστήριο που θα γίνει να Κλαφτείς στον πρόεδρο, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να απαλαγεις

Δημοσ.

Καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...τι θα μπορούσε να πεί ένας οδηγός δικύκλου (ή ένας οδηγός αυτοκινήτου) στον δικαστή,για να δικαιολογήσει το γεγονός οτι δέν έκανε χρήση κράνους/ζώνης;

• Like 4
Δημοσ.

Τα περι εφορείας ειναι παραμύθια

Αν δε εχεις μην πληρώσεις, αλλά φρόντισε να πας στο δικαστήριο που θα γίνει να Κλαφτείς στον πρόεδρο, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να απαλαγεις

Βασικά θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Το να κλαφτεί στο δικαστήριο, είναι ακριβώς η νοοτροπία που προσπαθούμε σαν χώρα να αποτάξουμε από πάνω μας και να πάμε μπροστά.

Στο κάτω-κάτω, εφόσον δεν έχει λεφτά για να πληρώνει πρόστιμα, δε θα ήταν αυτός ένας παραπάνω λόγος να φοράει κράνος και να προσέχει την τροχαία; (για την ασφάλεια του δεν κάνω καν λόγο, υποθέτω αυτήν την έχει χεσμένη).

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...τι θα μπορούσε να πεί ένας οδηγός δικύκλου (ή ένας οδηγός αυτοκινήτου) στον δικαστή,για να δικαιολογήσει το γεγονός οτι δέν έκανε χρήση κράνους/ζώνης;

«Μόλις είχα βγει από το κομμωτήριο, κύριε Πρόεδρε.»

True story.

• Like 12
Δημοσ.

1--> Τα περι εφορείας ειναι παραμύθια

2--> Αν (δε εχεις) μην πληρώσεις, αλλά φρόντισε να πας στο δικαστήριο που θα γίνει να Κλαφτείς στον πρόεδρο, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να απαλαγεις

1ον.. τα περι εφορειας οσο αφορα την τροχαια δεν ειναι παραμυθια

2ον.. Αθανατε Ελληνα

• Like 9
Δημοσ.

Με την σημερινή κατάσταση μπορεί να πει πολλά

Πχ για να μην τρολαρετε

Έχασα το κράνος είμαι άνεργος και δεν μπόρεσα να αγοράσω άλλο

Η χρήση κράνους παρ' όλο που είναι υποχρεωτική είναι ταυτόχρονα και θεμα ατομικής ευθύνης

• Like 1
Δημοσ.

Δίπλωμα έχεις? Εάν ναι θα βρουν το αφμ απο εκεί και θα πάνε στην εφορία κανεις δεν κάνει δήλωση θα έχεις ληξιπρόθεσμες οφειλές κάποια στιγμή θα τα πληρώσεις πολύ παραπάνω.Εαν δεν έχεις δίπλωμα λογικά θα σε γράψαν και για αυτό οποτε δικαστήρια κτλπ άρα πάλι θα σε βρουνε

Διπλωμα εχω αλλα δεν το ειχα μαζι, μου κοψανε και για αυτο αλλα μου ειπε αν παω να το δειξω θα μου την σβησουν.

Το θεμα ειναι αν αυτοι τωρα αν ληξει η προθεσμια θα μπορουν να βρουν το αφμ μου και να μ την περασουν στην εφορια?

Δημοσ.

το κρανος δεν ειναι ατομικη ευθυνη,ειναι και για την ασφαλεια των αλλων.Σκεψου να καρφωθει στο κεφαλι σου ενα πουλι και να σε τραυματισει με αποτελεσμα να χασεις τον ελεγχο και να χτυπησεις πεζους.

Δημοσ.

Διπλωμα εχω αλλα δεν το ειχα μαζι, μου κοψανε και για αυτο αλλα μου ειπε αν παω να το δειξω θα μου την σβησουν.

Το θεμα ειναι αν αυτοι τωρα αν ληξει η προθεσμια θα μπορουν να βρουν το αφμ μου και να μ την περασουν στην εφορια?

Αν πας με το διπλωμα(αναφερει και αφμ πανω) θα στην σβησουν την κληση.Αν πας στο δικαστηριο για το κρανος και δεν παρουσιασεις σοβαρο λογο του να μην φορας κρανος τοτε θα πρεπει να πληρωσεις επιτοπου το ποσο της κλησης + τα εξοδα(70 ευρω αν θυμαμαι).Αν το οχημα ειναι στο ονομα σου τοτε φενεται και το α.φ.μ αλλα και παλι αριθμο ταυτοτητας να εχουν δεν χρειαζεται κατι αλλο.Οσο αναφορα το προστιμο αν παει στην εφορια μπορεις να κανεις δοσεις(12-24) αλλα πρεπει αν φανει πρωτα στα ληξηπροθεσμα.Καλο θα ηταν να το πληρωνες τωρα γιατι ο χειροτερος τοκογλυφος ειναι η εφορια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...