BeleTheGreat Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αυτό είναι το gaming σύστημα που ετοιμάζομαι να παραγγείλω σε μερικές μέρες.Είναι αποκλειστικά για gaming και στο μέλλον θα μπει υδρόψυξη για να γίνει overclock. Case:NZXT H440 black(Το έχω) CPU: Intel Core i5 4690k Mobo: Gigabyte Z97X-Gaming 3 GPU: MSI Radeon R9 380 4GB Gaming RAM: Kingston HyperX Fury Red 8GB SSD: Sandisk 64GB SSD PSU: Thermaltake Smart SE 630W Σύνολο περίπου 850 ευρώ(Χωρίς το κουτί) Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για αυτό το σύστημα και συγκεκριμένα για την επιλογή του τροφοδοτικού και κατα πόσο θα μπορέσει θα αντέξει στο μέλλον διάταξη crossfire. Επίσης πιστεύεται πως η r9 380 είναι καλύτερη επιλογή έναντι μιας 960 G1 Gaming;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 με τπτ το τροφοδοτικο αυτο για OC και crossfire!πρεπει να ξεφυγεις σε πολυ ανωτερες λυσεις σε λεφτα και σε watt! η 380 ειναι μια απλα καλη καρτα και επειδη τα λεφτα με την 290 δεν ειναι πολυ διαφορετικα ισως να σε συμφερε να παρεις μια 290 αλλα ας σε ενημερωσει καποιος που ξερει σιγουρα εγω απλα υποθετω απο αυτα που βρηκα στο ιντερνετ! Για τροφοδοτικο θα μαζευα λεφτα και θα πηγαινα σε κανα evga g1/g2 με 10 χρονια εγγυηση!
BeleTheGreat Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ναι όντως στο θέμα του τροφοδοτικού μάλλον έχεις δίκιο.
cabdik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 και OC, και Xfire δεν γινονται με τετοια τροφοδοτικα..!!! για ενα νορμαλ συστημα, με μονη καρτα, ναι.....ειναι αρκετο. αλλα για παραπανω.., δεν.........!!!!! θα πας τουλαχιστον σε 750...+W, και πολυ καλης ποιοτητας τροφοδοτικο...!! το EVGA ειναι πολυ καλη περιπτωση και λογω εγγυησης, αλλα υπαρχουν κι αλλες προτασεις που μπορεις να δεις. Π.Χ. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=48235&cat=17 (80+Platinum - 7 χρονια) http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27299&cat=17 (80+GOLD - 5χρονια) http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cba42329-d352-4af8-874b-ffeea5792387(80+GOLD - 5 χρονια) και αρκετα ακομα...! ομως, για τετοια χρηση, πρεπει να επενδυσεις στο τροφοδοτικο. και οχι απλα να βαλεις ενα καλο τροφοδοτικο...!!! ειναι και η ποιοτητα ρευματος που θα δινει στο συστημα, που πρεπει να λαβεις υποψη σου..!!
skopelmix Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Τί οθόνη έχεις για να σου πούμε ποία κάρτα είναι vfm,ssd 64GB δεν αξίζει πλέον εφόσον με 10 ευρώ παραπάνω πας σε 120-128gb,θα χρειαστείς και ένα HDD τα σημερινά παιχνίδια έχουν τα 30gb για πλάκα,630w και ειδικά ένα τοσο basic τροφοδοτικό δεν επαρκεί για oc+xfire κλπ κλπ.Ένα 750 ποιοτικής κατασκευής σου φθάνει 1
BeleTheGreat Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 SSD τον θέλω καθαρά και μόνο για τα windows καθώς έχω hhd 1tb από προηγούμενο σύστημα τρ για οθόνη προς το παρών θα κρατήσω την παλιά μου και πιο μετά σκέφτομαι για κάτι τέτοιο.Οσο αναφορά το τροφοδοτικό πείστηκα πως πρέπει να πάω σε κάτι ανώτερο.
skopelmix Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Γιαυτό λέμε τι σύστημα έχουμε και τί θα κρατήσουμε.Για την οθόνη που θέλεις να πάρεις δέν χρείαζεσαι πάνω απο 2gb GDDR5 vram,οπότε αυτά τα λεφτά θα τα έδινα για καλύτερη κάρτα όπως μία καλή υλοποίηση r9 280x
duffyduck Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Το e-shop εχει την Asrock Z97 Extreme6 σε crazy sundays προσφορα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Γιαυτό λέμε τι σύστημα έχουμε και τί θα κρατήσουμε.Για την οθόνη που θέλεις να πάρεις δέν χρείαζεσαι πάνω απο 2gb GDDR5 vram,οπότε αυτά τα λεφτά θα τα έδινα για καλύτερη κάρτα όπως μία καλή υλοποίηση r9 280x οντως?εγω γτ στο gta εφτανα ανετα στα 3,5?οπως και σε πολλα αλλα παιχνιδια...και η οθονη τι σχεση εχει?η αναλυση παιζει ρολο για την vram και τα effects των παιχνιδιων!φυσικα και χρειαζεται πανω απο 2gb vram!
skopelmix Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Kαλό είναι να το διαβάσουν όλοι για να τελειώνουμε με το ποσο vram χρειαζόμαστε http://www.tomshardware.com/reviews/graphics-card-myths,3694.html
Millennium Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλύτερα να βάλεις μεγαλύτερο ssd,δε συμφέρουν οι 64,128 πια από άποψη χωρητικότητας,ούτε σε €/gb. Από ψύξη τι σκέφτεσαι να κάνεις; Η οθόνη που σκέφτεσαι δεν είναι καλή για τέτοιο σύστημα.Τι παιχνίδια παίζεις περισσότερο και πόσο ασχολείσαι;
BeleTheGreat Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ψύξη σκέφτομαι να βάλω πιο μετά μία Nepton 240M ή για πιο οικονομικά μπορεί να πάω σε αερόψυξη και συγκεκριμένα σε 212 evo.Όσο αναφορά την οθόνη δεν έχω ψαχτεί ακόμα πολύ, ενδεικτικά έβαλα την Samsung πάντως εκεί γύρω στο 150αρι σκέφτομαι να διαθέσω.Είμαι ερασιτέχνης pc gamer και το σύστημά μου θέλω να τα παίζει όλα πάνω κάτω από GTA μέχρι LoL.
Millennium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αν είναι να ασχοληθείς με oc καλύτερ ανα πας σε δυνατότερη ψύκτρα ή την AiO που σκέφτεσαι. Δεν κάνουν τέτοιες οθόνες για τέτοια budget.Αν είσαι budget gamer πας σε κάτι φθηνότερο με oc δυνατότητες στον πύργο και παίρνεις μια ανάλογη οθόνη ή ρίχνεις λίγο παραπάνω βάρος στην οθόνη μιας και είναι μέρος του συστήματος με μεγάλη αλληλεπίδραση και βασικό ρόλο στη χρήση.Δεν έχει λογική το σκεπτικό του να κοιτάς 380 και 290 κάρτες που αναφέρθηκαν με τέτοια οθόνη και απαιτήσεις.Ψάξε το παραπάνω.
BeleTheGreat Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Έχεις δλδ κάτι να μου προτείνεις στο θέμα της οθόνης για να ξέρω που περίπου να κοιτάω.
Millennium Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Χρειάζονται παραπάνω χρήματα από αυτά που σκεφτόσουν να δώσεις.Αν το αποφασίσεις να το ψάξεις παραπάνω και να δώσεις ένα σεβαστό ποσό εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα