mihalis1908 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Aυτο ακριβως. Η διαφορα στην τιμη τους αν υπολογισεις και το κοστος αλλαγης σε ssd στο mac mini, συν camera για skype, facetime κλπ ειναι πολυ μικρη και με το macbook εχεις το πλεονεκτημα της φορητοτητας, ενα απο τα καλυτερα touchpad της αγορας κλπ. Το θεμα της χωρητικοτητας λυνεται με εναν εξωτερικο δισκο, αφου ετσι κι αλλιως σαν σταθερο θα τον χρησιμοποιεις κυριως. Μια άλλη απορία Επειδή είναι laptop όμως δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην μπαταρία του αν το έχω όλη μέρα συνδεδεμένο στην πρίζα; Γιατί η χρήση που θα του κάνω θα είναι desktop ουσιαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μια άλλη απορία Επειδή είναι laptop όμως δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην μπαταρία του αν το έχω όλη μέρα συνδεδεμένο στην πρίζα; Γιατί η χρήση που θα του κάνω θα είναι desktop ουσιαστικά. Mε μια αποφορτιση μια φορα το μηνα δεν θα εχεις θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μια άλλη απορία Επειδή είναι laptop όμως δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην μπαταρία του αν το έχω όλη μέρα συνδεδεμένο στην πρίζα; Γιατί η χρήση που θα του κάνω θα είναι desktop ουσιαστικά. Οταν θα σου χαλάσει η μπαταρία Θα ειναι αρκετα παλιό το μηχάνημα Και θα σκέφτεσαι ουτος η αλλος αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν απο 10 χρονια αλλαξα απο pc σε mac, και δεν το μετανιωσα ποτε.... Ας ειναι καλα και το insomnia, απο εδω ξεκινησε το ωραιο ταξιδι στον κοσμο του mac, διαβαζα και εγω 'νεοφωτιστους' που βρηκαν στους υπολογιστες ενα καλυτερο κοσμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 To PC που έχω είναι αυτό και παρότι ακόμα είμαι σε σκέψη για την μετάβαση σε iMac, τον έχω βάλει αγγελία και βλέπουμε.... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/490347-custom-pc-tower-amd-fx-8350-8%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF/ Η μία περίπτωση είναι να πάρω το iMac mini και να το συνδέσω στην 32αρα Samsung (όπως κάνω και τώρα με το PC μου). http://www.e-shop.gr/apple-mac-mini-mgeq2-intel-dual-core-i5-28ghz-8gb-1tb-os-x-yosemite-p-PER.912790 Η άλλη περίπτωση να πάω σε ολοκληρωμένο iMac κάτι απ τα παρακάτω, παρότι τσιμπητά σε τιμή... http://www.e-shop.gr/apple-imac-mf883-215-core-i5-14ghz-8gb-500gb-osx-p-PER.904000 http://www.e-shop.gr/apple-imac-me086-215-intel-core-i5-27ghz-8gb-1tb-osx-eng-p-PER.912692 1400-1600 ευρω για ενα στην ουσια mac mini με 21.5'' ιντσων οθονη το 2016;!!!! Ενω ενα mac mini και μια 24-27αρα οθονη της επιλογης σου βγαινουν στα ιδια χρηματα και προσωπικα το προτιμω καλυτερα! Συν οτι λεει κι ο φιλος απο κατω.Συμφωνω μαζι του. Φίλε, να σου πω τη δική μου γνώμη: 1) τα imac είναι καλά, εκτός από το "πρόβλημα" στην οθόνη με τις σκιές! Είσαι μόνιμα με το άγχος μη σου βγάλει σκιές, ακόμα και στα νέα μοντέλα το πρόβλημα δεν εξαλείφθηκε και όποιος δε πιστεύει, αρκεί να κάνει μία βόλτα σε ένα κατάστημά της επιλογής του και να παρατηρήσει όλα τα imacs. 2) Το mac mini είναι portable! Το συγκεκριμένο καλύπτει 100% τις απαιτήσεις ενός μέτριου προς επαρκής χρήστη. Τι εννοώ: video + photo editing χωρίς προβλήματα, text editing δε το συζητάω...και όλα τα άλλα "καλά" πραματάκια. 3) Το osx 10.10 έχει κάποια θεματάκια γενικά (lags) σε αυτό το μηχάνημα, ασήμαντα μεν, ενοχλητικά δε. Παρατήρησα όμως ότι με οτ os x 10.11 PB1 ακόμα είχαν εξαφανιστεί. 4) Δεν υστερεί σε τπτ απέναντι σε imac, αντιθέτως πλεονεκτεί εφόσον του "κοτσάρεις" ό,τι Οθόνη θέλεις εσύ, ακόμα και Dell (4Κ)!!! 5) Εμένα δουλεύει 24/7 για μήνες χωρίς το παραμικρό hardware πρόβλημα. 6) Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι extendable στο μέγεθος των μνημών και με δυσκολία στο δίσκο (πράμα που δε χρειάζεται στο δίσκο, μίας και το fusion "πετάει"), όσο για τη μνήμη είναι επαρκής με το os x 10.10 και νομίζω ακόμα καλύτερη με το os x 10.11. 7) Για εμένα μην πας σε imac μίας και είχα και δεν υπάρχει καμία απολύτως υστέρηση, ίσα ίσα δεν έχεις το "άγχος" των σκιών λόγω σκόνης, καπνού κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις