atheatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 παντως με τόσα λεφτά παίρνεις macbook pro retina 13" και εξωτερική οθονη 27" και σου μενουν και ρέστα....(εκτος και πάρεις καμια ΕΙΖΟ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Για την ιστορία μπαίνει και κατόπιν αγοράς ssd στον 27ρι είτε blade είτε κανονικός Απλά θέλει ένα καλό τεχνικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Βασικά έχω καταλήξει σχεδόν σε iMac με 27" και δίσκο 7.200rpm. Μια ματιά στο Public που έριξα βγαίνει στα 1.700€ Μέσα στον χρόνο μετά την αγορά, θα κοιτάξω να πάρω και Apple Care. Mε μια προχειρη ματια , ο φθηνοτερος iMac 27" (ειναι χωρις ssd μαλιστα) αρχιζει απο ~2000€ περιπου στο skroutz. (στο public κοστιζει 2329€ ) Συνολικο κοστος μαζι με την επεκταση εγγυησης (189€) που θα αγορασεις στο πρωτο χρονο ειναι ~2200€ για μηχανημα χωρις ssd. Δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα κ να παρεις μηχανημα χωρις ssd, δωσε κατι παραπανω και παρτο με ssd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μην πάρεις χωρίς ssd δεν αξίζει, το κακό είναι οτι ανεβαίνει το κόστος αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εγώ όσους γνωρίζω με iMac μέχρι στιγμής δεν είχαν πρόβλημα, με την ίδια λογική μπορεί να σου χαλάσει και η οθόνη του MacBook. Το θέμα είναι τι χρειάζεται ο καθένας. Εγώ προτίμησα να πάρω το iMac αφού παρέχει όλο το πακέτο με πολυ καλή, οθόνη στέρεο ηχεία, πληκτρολόγιο, Magic Mouse κλπ. και με χαμηλή τιμή. Ο πρώτος μου iMac ήταν το 2007 24" πρόβλημα με σκιές στην οθόνη την άλαξα δύο φορές όσπου αγόρασα και πάλι καινούργειο iMac 27" το 2011, μετά απο τρείς αλλαγές οθόνης λόγο του ιδίου προβλήματος και στον καινούργειο έκανα παράπονα στην Apple Ευρώπης και μου το αντικατέστησαν με το τελευταίο ολοκαίνουργειο μοντέλο iMac 27" που κυκλοφορούσε εντελώς δωρεάν. Απο τον Οκτώβριο 2014 που το έχω μετά απο έξι μήνες και πάλι έχουν εμφανιστεί σκιές.. Έχω αλλάξει περίπου δέκα καινούργιες οθόνες από iMac και δεν μπορώ να φανταστώ πώς όλα αυτά που περνάω είναι απλά μόνο σύμπτωση...γιατί ούτε μία απο αυτές δεν ήταν εντάξει.. Κάτα τα άλλα όλο πάνε ρολόι στον Μαc μου και δέν τον αλλάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Για θέμα καθαρά οικονομικό.... υπάρχει το MF883GR/A με i5 στα 1.4GHz και δίσκο στα 500GB στα 1.369€ και υπάρχει και ο ΜΕ086GR/A με i5 στα 2.7GHz με δίσκο 1TB στα 1.669€. Έχουν μεγάλη διαφορά ταχύτητας μεταξύ τους??? Για πόσο καιρό περίπου τα Mac παίρνουν αναβαθμίσεις στο λειτουργικό τους από την Apple?? Θα κοιτάξω βέβαια και αγορά μέσω skroutz από μαγαζιά μήπως κερδίσω κάτι οικονομικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Στην τελική, θα κάνεις τη δουλειά σου, αλλά αν μπορείς να δώσεις τα 300 ευρώ παραπάνω, κάνε το. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι τεράστια. Ο iMac 21.5" 1.4GHz είναι ίσως ο πιο αργός Mac που κυκλοφορεί αυτήν την περίοδο. Επιπλέον, η μνήμη του είναι κολλημένη στην μητρική και δεν μπορεί να αναβαθμιστεί (βέβαια, με 8GB που έχει μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα μνήμης για νορμάλ χρήση). http://www.macworld.com/article/2366147/lab-tested-new-21-inch-1-4ghz-core-i5-imac-benchmarks.html http://lowendmac.com/2014/1-4-ghz-imac-what-is-apple-thinking/ Σύμφωνα με αυτό: http://arstechnica.com/apple/2014/06/psa-the-idevices-and-macs-that-will-support-ios-8-and-os-x-10-10/, το τρέχον OS X υποστηρίζει μηχανήματα του 2007. Λογικά, αν πάρεις τώρα νέο Mac, θα υποστηρίζεται για καιρό, εκτός αν κυκλοφορήσει κάποια νέα εξωτική τεχνολογία βέβαια. Luckily, most iOS and OS X users are getting off easy with iOS 8 and OS X Yosemite. Any Mac that can run OS X 10.8 or 10.9 can also run 10.10, a list that includes Macs from as far back as 2007. Here's the full list: iMac (Mid-2007 or later) MacBook (13-inch Aluminum, Late 2008), (13-inch, Early 2009 or later) MacBook Pro (13-inch, Mid-2009 or later), (15-inch, Mid/Late 2007 or later), (17-inch, Late 2007 or later) MacBook Air (Late 2008 or later) Mac Mini (Early 2009 or later) Mac Pro (Early 2008 or later) Xserve (Early 2009) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σκέφτομαι για το ΜΕ086GR/A με i5 στα 2.7GHz με δίσκο 1TB στα 1.669€, που μέσω skroutz το βρω και φτηνότερο, απλά ήθελα άποψη. ΟΚ οπότε μένω σε ΜΕ086GR/A. Το PC μου να πουλήσω που έχω βάλει αγγελία και εκεί θα πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Γιατι δεν παιρνεις ενα macbook pro retina κ να το συνδεσεις με μια οθονη 24"? Κ πιο γρηγορο θα ειναι κ μεγαλυτερη οθονη θα εχεις κ πιθανως να δωσεις λιγοτερα χρηματα. Ειναι κριμα να δωσεις τοσα χρηματα κ να εχεις ενα μηχανημα που θα είναι πιο αργο στην πλειονότητα των καθημερινων εργασιων απο ενα μηχάνημα των 400€(λογω ελλειψης ssd) . Παρε κατι που θα εχεις εξαρχης ssd, μην πάρεις ακριβο μηχανημα που θα σε κουραζει απο την αρχη κ θα θέλεις να το αναβαθμισεις κατευθείαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 <p>Όπως γράφω και στην αρχή του θέματος που άνοιξα... Έχω μια χαρά τούμπανο μηχάνημα και δουλεύει σε 32αρα Samsung tv!<br /> Αναγκάζομαι και δίνω τον υπολογιστή απλά γιατί ποια δεν γουστάρω τα windows!!!<br /> Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω mac mini και να το συνδέσω και αυτό με την 32αρα Samsung.<br /> Μετά σκέφτηκα να πάρω κανονικό iMac 21.5" για υπολογιστή και η 32αρα Samsung να χρησιμοποιηθεί αλλού ως TV κανονικά.<br /> Σκέφτηκα και την ιδέα του Laptop, απλά είμαι του Desktop γενικά...!!! Όντως με "φοβίζουν" οι δίσκοι στις 5400rpm αν και είδα ότι μια χαρά λειτουργούν τα iMac και αν αποφασίσω να βάλω ssd θέλω + 200€ περίπου.<br /> Επίσης πρέπει πρώτα να πουλήσω το PC μου για να μπορέσω να πάρω το iMac, έχω βάλει και σχετικές αγγελίες εδώ στο insomnia.</p><p> </p><p> Σημ. Δεν ενδιαφέρομαι να βάλω Hackintosh στο PC, που άλλωστε είναι AMD δεν παίρνει εύκολα. Και επίσης ήδη έχω και λειτουργώ iphone 6 & iPad Air 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ τη Apple!</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μα το macbook pro με εξαωτερικη οθονη 24" θα είναι πιο γρήγορο κ πιο ανετο/παραγωγικο απο το imac 21 με την μικροτερη οθόνη κ τον παναργο σκληρό δισκο 5400rpm. Ε αυτή τη λυση, θα εχεις κ καλυτερο desktop (mbp+24") κ θα εχεις κ ενα λαπτοπ. Χωρια οτι δεν θα σε κουράζει το μηχανημα με το ποσο αργο θα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγω παιδια θα διαφωνησω με τις αποψεις σας...Καποτε ναι αλλα τωρα τα w10 πιστευω ειναι ανωτερα απ τα μακ,ασε που με τα ιδια χρηματα παιρνεις καλυτερο μηχανημα και για τα θεματα ''privacy'' που λενε με ενα προγραματακι εισαι οκ αν και στο fb με ταγκ κτλ κτλ καρφωνεσε μονος σου...και πανω απ ολα δωρεαν αυτη τη στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγω παιδια θα διαφωνησω με τις αποψεις σας...Καποτε ναι αλλα τωρα τα w10 πιστευω ειναι ανωτερα απ τα μακ,ασε που με τα ιδια χρηματα παιρνεις καλυτερο μηχανημα και για τα θεματα ''privacy'' που λενε με ενα προγραματακι εισαι οκ αν και στο fb με ταγκ κτλ κτλ καρφωνεσε μονος σου...και πανω απ ολα δωρεαν αυτη τη στιγμη... Τα windows 10 καλύτερα από τα mac ? Zήσαμε να το ακούσουμε και αυτό.Μην αποπροσανατολίζετε τον @petrostr με τέτοια σχόλια. Η εμπειρία χρήσης που προσφέρουν τα macosx σε γνήσιους υπολογιστές made by apple δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με αυτή των windows. <p>Όπως γράφω και στην αρχή του θέματος που άνοιξα... Έχω μια χαρά τούμπανο μηχάνημα και δουλεύει σε 32αρα Samsung tv!<br /> Αναγκάζομαι και δίνω τον υπολογιστή απλά γιατί ποια δεν γουστάρω τα windows!!!<br /> Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω mac mini και να το συνδέσω και αυτό με την 32αρα Samsung.<br /> Μετά σκέφτηκα να πάρω κανονικό iMac 21.5" για υπολογιστή και η 32αρα Samsung να χρησιμοποιηθεί αλλού ως TV κανονικά.<br /> Σκέφτηκα και την ιδέα του Laptop, απλά είμαι του Desktop γενικά...!!! Όντως με "φοβίζουν" οι δίσκοι στις 5400rpm αν και είδα ότι μια χαρά λειτουργούν τα iMac και αν αποφασίσω να βάλω ssd θέλω + 200€ περίπου.<br /> Επίσης πρέπει πρώτα να πουλήσω το PC μου για να μπορέσω να πάρω το iMac, έχω βάλει και σχετικές αγγελίες εδώ στο insomnia.</p><p> </p><p> Σημ. Δεν ενδιαφέρομαι να βάλω Hackintosh στο PC, που άλλωστε είναι AMD δεν παίρνει εύκολα. Και επίσης ήδη έχω και λειτουργώ iphone 6 & iPad Air 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ τη Apple!</p> @petrostr Άποψη μου είναι πως αν προσανατολίζεσαι σε imac πήγαινε στον 5Κ που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά τιμολογιακά είναι θάνατος για την ελληνική τσέπη. Ο mac mini σου προσφέρει ευελιξία λόγω μικρού μεγέθους και χαμηλού footprint σε σχέση με άλλους σταθερούς αλλά τον θεωρώ αδύναμο από άποψη επεξεργαστή και γραφικών. Το καλύτερο,το πιο οικονομικό και το πιο αποδοτικό για σένα να ξέρεις πάντως θα ήταν να αγοράσεις ένα macbook pro που σε καλύπτει και με το παραπάνω απ'όλες τις απόψεις και πάνω απ΄όλα λόγω οθόνης ρέτινα με αναλύσεις έως 2,6Κ,υψηλή επεξεργαστική δύναμη,το μεγάλο για εμένα προτέρημα των υψηλών επιδόσεων εν κινήσει (από την άποψη ότι το macbook είναι φορητός και μετακινείται όπου τον χρειαστείς,ακόμα και αν τον χρησιμοποιείς σε διάφορα σημεία του σπιτιού χωρίς να είσαι περιορισμένος στο χώρο ενός γραφείου) λόγω υψηλής αυτονομίας μπαταρίας και πολλών άλλων. Αν υπάρχει ένα ενδεχόμενο αγοράς macbook στο μυαλό σου διεύρυνε το. Αξίζει και συμφέρει. http://www.apple.com/macbook-pro/features-retina/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 <p>Όπως γράφω και στην αρχή του θέματος που άνοιξα... Έχω μια χαρά τούμπανο μηχάνημα και δουλεύει σε 32αρα Samsung tv!<br /> Αναγκάζομαι και δίνω τον υπολογιστή απλά γιατί ποια δεν γουστάρω τα windows!!!<br /> Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω mac mini και να το συνδέσω και αυτό με την 32αρα Samsung.<br /> Μετά σκέφτηκα να πάρω κανονικό iMac 21.5" για υπολογιστή και η 32αρα Samsung να χρησιμοποιηθεί αλλού ως TV κανονικά.<br /> Σκέφτηκα και την ιδέα του Laptop, απλά είμαι του Desktop γενικά...!!! Όντως με "φοβίζουν" οι δίσκοι στις 5400rpm αν και είδα ότι μια χαρά λειτουργούν τα iMac και αν αποφασίσω να βάλω ssd θέλω + 200€ περίπου.<br /> Επίσης πρέπει πρώτα να πουλήσω το PC μου για να μπορέσω να πάρω το iMac, έχω βάλει και σχετικές αγγελίες εδώ στο insomnia.</p><p> </p><p> Σημ. Δεν ενδιαφέρομαι να βάλω Hackintosh στο PC, που άλλωστε είναι AMD δεν παίρνει εύκολα. Και επίσης ήδη έχω και λειτουργώ iphone 6 & iPad Air 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ τη Apple!</p> O imac ειναι desktop μόνο στην εμφάνιση ειδικά ο συγκεκριμενος που θες να αγοράσεις. Το hardware του δεν είναι και τόσο desktop. Τέλος παντων αν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση και όχι τοσο το περιεχόμενο καλώς να το πάρεις το iMac. Πάντως τα macbook pro είναι τα πιο value for money από όλα τα apple pc. Δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσεις την αγορά ενος macbook pro που άνετα το συνδέις με πληκτρολογιο ,ποντικι,οθόνη και το δουλεύεις σαν desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τα windows 10 καλύτερα από τα mac ? Zήσαμε να το ακούσουμε και αυτό.Μην αποπροσανατολίζετε τον @petrostr με τέτοια σχόλια. Η εμπειρία χρήσης που προσφέρουν τα macosx σε γνήσιους υπολογιστές made by apple δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με αυτή των windows. Ti να πω φιλε μου εγω εχω τα w8.1 με 500αρι samsung ssd και απλα πεταει εφαρμογες παιχνιδια κτλ κτλ.Εγω πιστευω οτι αν οι βασεις ενος pc ειναι σωστες το λειτουργικο ερχεται δευτερο.Οτι βολευει τον καθε ενα. Ο αδερφος μου θελει να παρει mac καιρο και τελικα θα παρει αυτες τις μερες. θελει αυτον http://www.skroutz.gr/s/6907408/Apple-MacBook-Pro-15-4-2-2GHz-i7-16GB-256GB-Flash-Storage-Retina-Display-2015.html Τον εχει βρει στα 2150 ευρο,ειναι καλος?αξιζει τα λεφτα του? Μπορει να τον προμηθευτει απο αλλου πιο οικονομικα? Ασχολειτε με επεξεργασια φωτογραφιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις