petrostr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Με "τρομάζει" το γεγονός με τους δίσκους στις 5400 στροφές μην σέρνεται το σύμπαν μόλις αρχίζεις να βάζεις προγράμματα και αρχεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Με "τρομάζει" το γεγονός με τους δίσκους στις 5400 στροφές μην σέρνεται το σύμπαν μόλις αρχίζεις να βάζεις προγράμματα και αρχεία... Δεν θα σέρνεται αλλα έχοντας χρησιμοποιήσει SSD στο παρελθόν θα σου κακοφανεί, τότε η παίρνεις ένα με Fusion Drive ή πας σε MacBook που όλα πλέον εχουν standard PCI SSD και βάζεις και την 32άρα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Προσωπικά είμαι 1 μήνα χρήστης Mac OS με ένα MacBook Pro retina 13 late 2015...το λειτουργικό ειναι απλό...τόσο που σε κάνει να λες μα καλα στα windows γιατι πάμε Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμάτας...Ο σταθερός μου που ειναι αντίστοιχων δυνατοτητων (εκτός του ssd) αλλα με καλύτερη κάρτα γραφικών δείχνει μηχάνημα 10 ετιας μπροστά στο MacBook...k όλα αυτά λoγο του λογισμικού!!! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από gagarin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Προσωπικά είμαι 1 μήνα χρήστης Mac OS με ένα MacBook Pro retina 13 late 2015...το λειτουργικό ειναι απλό...τόσο που σε κάνει να λες μα καλα στα windows γιατι πάμε Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμάτας... Ο σταθερός μου που ειναι αντίστοιχων δυνατοτητων (εκτός του ssd) αλλα με καλύτερη κάρτα γραφικών δείχνει μηχάνημα 10 ετιας μπροστά στο MacBook...k όλα αυτά λoγο του λογισμικού!!! Τι λογισμικό έβαλες και είναι τόσο καλός ο MBP σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τι λογισμικό έβαλες και είναι τόσο καλός ο MBP σου; Snow leopard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Για λογισμικό λέμε ή για Λ.Σ. ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Για λογισμικό λέμε ή για Λ.Σ. ; Εχμ το Snow Leopard όπως και τα υπόλοιπα OSX Λ.Σ δεν είναι; .. Πάντως εγώ τρέχω Yosemite στο MacBook μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 My job here is done. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Από συμβατότητα προγραμμάτων πως πάμε;;; Δηλαδή... ms office ή openoffice, dropox, copy.com, skype, vmware player, vlc, vuze torrent, winrar, κτλ κτλ κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Από συμβατότητα προγραμμάτων πως πάμε;;; Δηλαδή... ms office ή openoffice, dropox, copy.com, skype, vmware player, vlc, vuze torrent, winrar, κτλ κτλ κτλ Προεγκατεστημένα και χρήσιμα: Pages (Επεξεργασία κειμένου „Word“) Numbers (Επεξεργασία αριθμών „Excel“) Keynote (Παρουσιάσεις „Power Point“) iMovie (Επεξεργασία βίντεο) Garage Band (Παραγωγή μουσικής) Photos(Επεξεργασία και οργάνωση φωτογραφιών) iBooks (Βιβλία) BootCamp (Μπορείς να τρέξεις και Windows σαν Δεύτερο λειτουργικό) iTunes (Με Apple Music) ------ Δωρεάν: VLC Sktich (Screenshots και Annotations) Kodi (πρόην XBMC Media Center) Shazam xCode (Το δωρεάν IDE της Apple για να γράψεις Apps) TextWrangler (σαν το Notepad++) Caffeine (Να μην απενεργοποιήται η οθόνη στα λάπτοπ) Transmission ( Torrent Downloader) CleanMyDrive (Χρήσιμο εργαλείο καθαρισμού εξωτερικών δίσκων) Google Drive Dropbox ------ Premium: Parallels (Μπορείς να τρέχεις οποιοδήποτε άλλο λογισμικό στην ίδια επιφάνεια εργασίας, η μονάχα τις εφαρμογές του) Photoshop Ότι πρόγραμμα ψάχνεις ή θές να μάθεις γράψε απο κάτω, θα σου δώσω ευχαρίστως παραπάνω πληροφορίες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Από συμβατότητα προγραμμάτων πως πάμε;;; Δηλαδή... ms office ή openoffice, dropox, copy.com, skype, vmware player, vlc, vuze torrent, winrar, κτλ κτλ κτλ Τα MS ναι, αλλά σε δική τους έκδοση. Το copy δεν το ξέρω.... Από όλα τα άλλα, η διαφορά είναι στο VMWare, όπου έχεις το VMWare Fusion (έκδοση για MAC OS) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ωραία! Έχω απογοητευτεί απ' τα windows γενικά (πόσο μάλλον 8, 8.1, 10) και σκέφτομαι να γυρίσω σε Mac. Έχω ήδη βάλει αγγελίες εδώ στο insomnia. Βασικά μου αρέσει πάρα πολύ το iMac με 27" retina, αλλά λίγο τσουχτερό γενικά σε τιμή. Και κοιτάζω να έχει fusion drive ή ssd, γιατί με δίσκο 5400rpm φοβάμαι μήπως είναι αργό το μηχάνημα γενικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ωραία! Έχω απογοητευτεί απ' τα windows γενικά (πόσο μάλλον 8, 8.1, 10) και σκέφτομαι να γυρίσω σε Mac. Έχω ήδη βάλει αγγελίες εδώ στο insomnia. Βασικά μου αρέσει πάρα πολύ το iMac με 27" retina, αλλά λίγο τσουχτερό γενικά σε τιμή. Και κοιτάζω να έχει fusion drive ή ssd, γιατί με δίσκο 5400rpm φοβάμαι μήπως είναι αργό το μηχάνημα γενικά... Η διαφορά του σκληρού δίσκου 7200 από τις 5400 είναι κάτι δευτερόλεπτα. Πχ Boot Time 20 δευτερόλεπτα παραπάνω και μέσα στο σύστημα 5-7 δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν θα είναι γενικά αργό δηλαδή και εφαρμογές να εγκατασταθούν;; Όπως σε iphone-ipad, υπάρχει και appstore για το imac να εγκαθιστάς εφαρμογές; Ίσως να ρίξω μια ματιά τότε και σε καινούριο imac με 21" με δίσκο 5400rpm, να κάνω καμιά βόλτα στο istorm να δω από κοντά μηχανήματα και διαφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν θα είναι γενικά αργό δηλαδή και εφαρμογές να εγκατασταθούν;; Όπως σε iphone-ipad, υπάρχει και appstore για το imac να εγκαθιστάς εφαρμογές; Ίσως να ρίξω μια ματιά τότε και σε καινούριο imac με 21" με δίσκο 5400rpm, να κάνω καμιά βόλτα στο istorm να δω από κοντά μηχανήματα και διαφορές... Ναι υπάρχει App Store, θα βρεις αρκετές εφαρμογές εκεί αλλά συγκεκριμένες θα τις βρεις απο Site. Μια συμβουλή μονάχα, τα προγράμματα στα Mac τα εγκαταστείς με Drag n Drop δεν θέλει Next > i agree κλπ. Αν σου ζητήσει μία εφαρμογή όμως εγκατάσταση ή πρόσβαση στο λειτουργικό θα σου βγάλει να δώσεις τον κωδικό σου. Μην τον δώσεις μπορεί να είναι ιός. (Εκτός εφαρμογές της Apple) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις