Wickerman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπερα εδω και μια βδομαδα το κινητο μου χωρις να εχω δεδομενα ή wifi ανοιχτα μπαινει μονο του στο internet Και με χρεωνει 1 € εκανα επαναφορα εργοσαστιακων ρυθμισεων τπτ κατεβασα εφαρμογη να μπλοκαρω την χρηση δεδομενων (Net blocker) ουτε αυτο εκανε κατι , καμια ιδεα πως να το σταματησω απο το να μου τρωει την καρτα?
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καποιας εφαρμογης της εδωσες αδεια να χρησιμοποιει δεδομενα ακομα και οταν ρσυ τα εχεις κλεισει. Απεγκατασταση
Wickerman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Και πως μπορω να δω πια εφαρμογη ειναι αυτη ?
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Συνηθως ειναι κατι fb ,hangouts etc... Απεγκαταστεις μια-μια και πριν εγκαταστησεις διαβαζεις προσεκτικα τι αδειες σου ζητα να της δωσεις...
ice25 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Κλείσε και τον αυτόματο συγχρονισμό.Στις ρυθμίσεις δεν σου έχει επιλογή για περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου??Περίεργο πάντως και μετά από επαναφορά να στο κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα