Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι ομως το διορθωσαν.. Το τηλεφωνο ειχε brickarei χωρις λογο.. αλλα δεν περιμενα να το φτιαξουν λογο της καταστασης τους. Τους εχω παραδωσει το φλεξ μου απο την προηγουμενη τριτη.. και σημερα λενε οτι ειναι ακομα στον τεχνικο ελεγχο...

Δημοσ.

ρε παιδια παρτε στην lg απευθειας,εμενα ειχε το προβλημα με το power button το nexus 5 και ρνω το είχα ανοίξει εγω κανονικά και του χα βάλει χαρτονακι κλπ,μου το ξανάκανε και οι τύποι το πηραν μου άλλαξαν πίσω καπάκι κουμπί και όλα μια χαρά.δε ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο λόγω google καθώς ειναι και root το δικό μου,αλλά ούτα γάτα ουτε ζημιά και η εγγύηση ισχύει ακόμα

Δημοσ.

ρε παιδια παρτε στην lg απευθειας,εμενα ειχε το προβλημα με το power button το nexus 5 και ρνω το είχα ανοίξει εγω κανονικά και του χα βάλει χαρτονακι κλπ,μου το ξανάκανε και οι τύποι το πηραν μου άλλαξαν πίσω καπάκι κουμπί και όλα μια χαρά.δε ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο λόγω google καθώς ειναι και root το δικό μου,αλλά ούτα γάτα ουτε ζημιά και η εγγύηση ισχύει ακόμα

Και με root, ειλικρινά θα τους πάρω τηλ μόνο και μόνο για να τους ξεχ**ω.... 

Δημοσ.

<p>ρε παιδια παρτε στην lg απευθειας,εμενα ειχε το προβλημα με το power button το nexus 5 και ρνω το είχα ανοίξει εγω κανονικά και του χα βάλει χαρτονακι κλπ,μου το ξανάκανε και οι τύποι το πηραν μου άλλαξαν πίσω καπάκι κουμπί και όλα μια χαρά.δε ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο λόγω google καθώς ειναι και root το δικό μου,αλλά ούτα γάτα ουτε ζημιά και η εγγύηση ισχύει ακόμα</p>

Βασικά μόλις γυρίσω από διακοπές τον 15γουστο θα το πάω από εκει. Στην τελική ας το δουν επιτόπου, ας παραγγείλουν οθόνη και όταν έρθει ας με ειδοποιήσουν να τους το πάω να το αφήσω...όταν έχω νεότερα θα σας ειδοποιήσω...ταυτόχρονα θα στείλω και ένα μήνυμα στην LG Hellas που θα αναφέρω το πρόβλημα μου και θα τους ρωτάω ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα πήγα από procordia και μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμες οθόνες, ότι έχουν παραγγείλει και να επικοινωνήσω μαζί τους προς τέλος του μήνα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...