Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, πριν λίγο παρατήρησα ότι όταν έχω μαύρο φόντο στο κινητό έχω ένα πράσινο καμένο pixel..

Κινητό LG3 αγορασμένο από Κωτσόβολο πριν από 3 εβδομάδες..

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, με καλύπτει η εγγύηση;; Το πάω procordia για αλλαγή οθόνης;;;

Το να αντικατασταθεί με άλλο. καινούργιο να υποθέσω είναι εκτός Ελληνικής πραγματικότητας....

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το κινητό εφόσον δεν το έχεις πειράξει εσύ (custom rom ή να το έχεις ανοίξει) σε καλύπτει κανονικά η εγγύηση.Πάρε ένα τηλ την LG κι θα σου στείλουν courrier να το παραλάβει(μπορείς να το πας κι εσύ επίσημο service είναι η Procordia) για να στο επισκευάσουν. Λογικά θα σου αλλάξουν την οθόνη κι όχι την συσκευή.

Δημοσ.

Τώρα αν σου πω ότι σήμερα που το άνοιξα, δεν υπάρχει!! τι έχεις να πεις?? wtf?

Εγώ το παρατήρησα παίζοντας ένα παιχνίδι, σε μαύρο φόντο χτες το βράδυ... Σήμερα δεν... Δεν ξέρω μήπως ήταν κάνα ''κολλημένο'', μήπως το εμφανίζει όταν ζεσταίνεται το κινητό (δικιά μου σκέψη)... Anyway το βλέπω και άμα το ξαναεμφανίσει πάω procordia

Δημοσ.

Μπα επανεμφανίστηκε :( Η απάντηση της procordia είναι να ξαναεπικοινωνήσω μετά τις 15 Αυγούστου, διότι υπάρχει έλλειψη στις οθόνες g3 από το εργοστάσιο της JG....

Δημοσ.

Ειχε συμβει και σε εμενα το ιδιο με το G3 και μου αλλαξαν κανονικα αμεσα την οθονη. Τωρα με τα στοκ των οθονων στην Procordia δεν ξερω τι παιζει.. ολο δεν εχουν

Δημοσ.

<p>Ειχε συμβει και σε εμενα το ιδιο με το G3 και μου αλλαξαν κανονικα αμεσα την οθονη. Τωρα με τα στοκ των οθονων στην Procordia δεν ξερω τι παιζει.. ολο δεν εχουν</p>

Εσύ στην procordia το πήγες;;;; Εγώ λέω μετά το δεκαπενταύγουστο να το πάω από εκεί κατευθείαν και να τους το αφήσω, ούτε τηλέφωνα να τους πάρω, ούτε τπτ....

• Like 1
Δημοσ.

Ειχε συμβει και σε εμενα το ιδιο με το G3 και μου αλλαξαν κανονικα αμεσα την οθονη. Τωρα με τα στοκ των οθονων στην Procordia δεν ξερω τι παιζει.. ολο δεν εχουν

Αφού 9/10 LG έχουν πρόβλημα με την οθόνη ξεμένουν οι ανθρώποι..

Δημοσ.

Αφού 9/10 LG έχουν πρόβλημα με την οθόνη ξεμένουν οι ανθρώποι..

Εγώ πιστεύω ότι απλά δε μπορούν να εισάγουν, λόγω της κατάστασης και λένε δικαιολογίες...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι απλά δε μπορούν να εισάγουν, λόγω της κατάστασης και λένε δικαιολογίες...

Ε δεν μπορούν μεν, αλλά με τόση ζήτηση δεν έχουν και καμιά προσφορά τεράστια, και ειδικά τώρα που παίζουν μόνο με στοκ (ανύπαρκτο στην προκειμένη περίπτωση)

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έγινε; η lg δεν είχε το καλύτερο σερβις όπως όλοι δηλωναν οι φαν; σιγά σιγά πάει κ αυτο

Το καλύτερο δεν ξέρω αν είναι, τα χάλια της ARVATO όμως δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ και για κανένα λόγο.

Δημοσ.

Η αρβατο έχει φτιάξει σημαντικά πολύ το τελευταίο και το και τα κρούσματα που ακούγαμε στο παρελθόν είναι πολυ λίγα πια.Εγώ που έχω προσωπική εμπειρία και από τις δύο στην lg δεν με εξυπηρετησαν

Δημοσ.

Ναι στην Procordia ειχε σταλει τοτε το τηλεφωνο. Μεχρι πριν 1 μηνα ημουν πολυ ευχαριστημενος με το σερβις τους.. Μεχρι και G2 με σπασμενη και αλλαγμενη οθονη (οχι στην Lg) τους ειχα στειλει για θεμα software και μου το επισκευασαν αλλαζοντας πλακετα και κατι αλλα ακομα.. Αλλα απο τοτε δεν εχω εξυπηρετηθει σωστα ουτε απο αυτους ουτε απο Lg για ενα Flex 2.. για τα γνωστο προβλημα. 

Αν εισαι κοντα να πας.. αλλα αν πας απο μακρια μαλλον το χρονο σου θα χασεις και θα σου πουν τα ιδια

Δημοσ.

Η αρβατο έχει φτιάξει σημαντικά πολύ το τελευταίο και το και τα κρούσματα που ακούγαμε στο παρελθόν είναι πολυ λίγα πια.Εγώ που έχω προσωπική εμπειρία και από τις δύο στην lg δεν με εξυπηρετησαν

Εε δεν είχε και φτιάξει και πολλά εδώ που τα λέμε. Τους 1-2 ηλίθιους να απέλυσε-κάπου τόσοι θα ήταν-που κολλούσαν τις οθόνες στραβά λάθος κι ανάποδα, έσπαγαν τα καπάκια, κλότιζαν τις βίδες, ράγιζαν τις κάμερες και ούρλιαζαν για τέλος εγγύησης λόγω μικροχτυπημάτων και για δήθεν υγρασίες άνευ λόγου και αιτίας.

Τα παραπάνω, είναι τρού στόριεζ.

Δημοσ.

Ναι στην Procordia ειχε σταλει τοτε το τηλεφωνο. Μεχρι πριν 1 μηνα ημουν πολυ ευχαριστημενος με το σερβις τους.. Μεχρι και G2 με σπασμενη και αλλαγμενη οθονη (οχι στην Lg) τους ειχα στειλει για θεμα software και μου το επισκευασαν αλλαζοντας πλακετα και κατι αλλα ακομα.. Αλλα απο τοτε δεν εχω εξυπηρετηθει σωστα ουτε απο αυτους ουτε απο Lg για ενα Flex 2.. για τα γνωστο προβλημα. 

Αν εισαι κοντα να πας.. αλλα αν πας απο μακρια μαλλον το χρονο σου θα χασεις και θα σου πουν τα ιδια

Σοβαρά,τώρα με αλλαγμένη οθόνη......εμένα οι μα**κες μου το έβγαλαν το G2 μου εκτός εγγύησης για αυτό το πράγμα....

Εε δεν είχε και φτιάξει και πολλά εδώ που τα λέμε. Τους 1-2 ηλίθιους να απέλυσε-κάπου τόσοι θα ήταν-που κολλούσαν τις οθόνες στραβά λάθος κι ανάποδα, έσπαγαν τα καπάκια, κλότιζαν τις βίδες, ράγιζαν τις κάμερες και ούρλιαζαν για τέλος εγγύησης λόγω μικροχτυπημάτων και για δήθεν υγρασίες άνευ λόγου και αιτίας.

Τα παραπάνω, είναι τρού στόριεζ.

Αυτά τα 3 άτομα που λες, είναι ο λόγος που δε παίρνω HTC, Sony, Huawei κτλ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...