La_MoRt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Παίδες ότι λέει ο τίτλος στο device managher έχω μια συσκευή που δε λειτουργεί και είναι αυτό που γράφω στο τίτλο. Ούτε από το windows update μπορώ να το διορθώσω ούτε αν κατεβάσω χειροκίνητα το driver. Στη χειροκίνητη εγκατάσταση μου λέει ότι το σύστημα σας δε μπορεί να κάνει εγκατάσταση αυτό το πρόγραμμα; Άλλος κανείς με το ίδιο πρόβλημα σε Windows 10?
TheELF Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε με το DDU να σβήσεις τον παλιό driver μπας και έχει κάποιο αρχείο που δεν έκατσε καλά. Αν και πάλι δεν φτιάξει όρισε από το Bios την intel σαν πρώτη vga,μπας και.
La_MoRt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Έχω ήδη κάνει απεγκατάσταση τους παλιούς drivers και προσπάθησα να τους ξανά κάνω εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα επιμένει. Δε ξέρω πως να το διορθώσω; Από BIOS θα πρέπει να επιλέξω integrated αντί για auto;
TheELF Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Κοίτα,αν δεν τα χρειάζεσαι για κάτι τα γραφικά της intel (και αν δουλεύουν όλα καλά) μην ασχολείσαι κιόλα. Μπορεί να μην σου την περνάει επειδή δεν είναι συνδεδεμένη σε οθόνη π.χ. Τo DDU δεν είναι σαν απλή απεγκατάσταση αφού διαγράφει κάθε ίχνος ενώ διαφορετικά παραμένουν. Απλά σαν ιδέα αν την ορίσεις σαν κεντρική vga ίσως να την αναγνωρίσουν ποιο σωστά τα windows και να την περάσουν σωστά,ίσως πιάσει ίσως όχι.
La_MoRt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Απλά έχω μια συσκευή στο device manager που δε λειτουργεί σωστά γι αυτό το κοιτάω. Επιπλέον μου βγάζει error στο windows update για τη συγκεκριμένη συσκευή. Εν τω μεταξύ στο site της Microsoft που έψαξα για το σχετικό error message βρήκα ότι αυτό εμφανίζεται όταν το σύστημα δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει την εκάστοτε συσκευή ή ότι δεν είναι συνδεδεμένη.
La_MoRt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τελικά λύθηκε, με τους drivers των Windows 10 δεν γινόταν εγκατάσταση με τίποτα. Τελικά κατέβασα τους drivers για VGA από το site της ASUS για Windows 8.1 64 bit και δούλεψε κανονικά. Βέβαια στο windows update δεν έχει ξεκολλήσει ακόμα ο driver αλλά στις συσκευές όλα λειτουργούν μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα