Προς το περιεχόμενο

Samsung 64GB EVO class 10 microSD GEARBEST 20.66€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Βρες καποιον στο εξωτερικο και πες του να σου κανει μεταφορα χρηματων απο το Paypal του στο δικο σου.καμια κατωστη ευρω ισα ισα για να μην χανουμε τις προσφορες....

Δημοσ.

Κάνε αυτό που κάνω εδώ και δέκα μέρες. Πούλα στο ebay τα διάφορα χαζά που έχεις μαζέψει και δε σου χρειάζονται. Ήδη έχω 200 λίρες!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αξίζει την ταλαιπωρία με τα CC ούτε την αναμονή του μήνα χοντρικά για να την παραλάβεις, όταν και από Ελλάδα βγαίνουν συχνά πυκνά προσφορές, αλλά και από Γερμανία(εκεί γλυτώνεις μόνο την αναμονή). Συν ότι δεν ξέρεις αν δαγκώνει τις κοντινές μπανάνες αυτή του gearbest.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε αυτό που κάνω εδώ και δέκα μέρες. Πούλα στο ebay τα διάφορα χαζά που έχεις μαζέψει και δε σου χρειάζονται. Ήδη έχω 200 λίρες!

τα μεταφορικά;πως τα υπολογίζεις;με τη το στέλνεις;σε ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να στείλω .Αλλά δεν ξέρω από μεταφορικά
Δημοσ.

Μπαίνουμε σε άσχετη κουβέντα, υπάρχει σχετικό τοπικ. Βάζω 7-10 λίρες μεταφορικά, δεν πάει παραπάνω. Τα στέλνω όλα με ταχυδρομείο συστημένα που έχει και tracking number.

Δημοσ.

τα μεταφορικά;πως τα υπολογίζεις;με τη το στέλνεις;σε ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να στείλω .Αλλά δεν ξέρω από μεταφορικά

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9.aspx

Καλό είναι να έχεις και μία ζυγαριά....

Δημοσ.

την τσιμπισα αν και μου φανηκε υποπτο που δεν εχει και τον sd adapter δωρο αλλα to gearbest ειναι εμπιστο site!!

Γιατί σου φαίνεται ύποπτο; Τις περισσότερες micro sd card τις βρίσκεις και stand alone κ με τον adaptor τους.

Δημοσ.

γενικα μεγαλη πικρα το μαγαζι ... μεγαλες καθυστερησεις...

λενε στοκ αλλα παιρνει καμμια εβδομαδα μεχρι να φυγει απ εκει... η τιμη βεβαια τουμπανο

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία κινητο την Πέμπτη(30/7) και την Παρασκευη(31/7) το είχαν ήδη στείλει..

Πρώτη φορά μου έτυχε αυτό βέβαια από εκεί :P

Πριν από το cc που είχα ξαναπάρει κατι εκαναν 5 μέρες για να το στείλουν.. Είναι να σου τύχει το στοκ αλλιώς δεν εξηγείται

Δημοσ.

εμενα το πιο πολυ που εχουν κανει να στειλουν ενα δεμα ειναι 5 μερες αλλα ειναι νορμαλ ρε παιδια το υπερβολικο θα ηταν 2 εβδομαδες 

Δημοσ.

Τελευταία φορά παρήγγειλα από gearbest. Κάναν 7 μέρες να το στείλουν. Μετά την αποστολή μου ρθε σε 14 μέρες, όχι εργάσιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...