arxaggelos mixail Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) θελω και ένα τελευταιο να ρωτησω οι ταινιες και η μουσικι ζητανε και αυτά κλειστου τυπου;;; παντος σε όλα τα reviews βγαινουνε με παρα πολύ καλες βαθμολογιες και μου αρεσουνε παρα πολύ ειδικα το μαυρο χρωμα απλα δεν μπορω να καταλαβω κατι γιατι το μισο ποσοστο λεει ότι για τα παιχνίδια χρειαζετε ανοικτος τυπος ακουστικον και ένα άλλο μισο ποσοστο λεει ότι εινε καλυτερα ο κλειστος τυπος;;; αυτό μπορειτε να μου το εξηγήσετε για να το καταλαβω.. μονο σε αυτό το κομματι εχω κολησει.,..αλλοι λενε ότι ο ανοικτος τυπος για τα παιχνίδια εινε καλυτερος αλλοι λενε ότι ο κλειστος τυπος για τα παιχνίδια εινε καλυτερος μπορειτε να μου το διευκρινισετε αυτό..;;; και κατι άλλο που ακουσα ότι τα ακουστικα για να αποδοσουν καλα χρειαζετε να αγορασω HEADPHONE AMPLIFIER πρεπει να το αγορασω αναγκαστικα;;; ετσι διαβασα καπου αυτό μπορειτε να μου το εξηγησετε;;; απλα διαβασα σε όλα τα reviews ότι ολοι λενε τα καλυτερα ΄λογια απλα εχουνε βρει ένα μονο μειονεκτιμα ότι δεν εχει souround για να ακουει καπιος τις εκρήξεις κτλ σε παιχνίδια όπως battlefield και αλλα τωρα αυτό εινε μεγαλο μειον η οχι΄΄;;; και ένα άλλο που ακουσα ότι δεν εχει παρα πολύ μπασο μπορει καπιος να μου απαντησει σε αυτά που ρωταω;;; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα