arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αυτο που λετε εχετε απολυτα δικιο το θεμα εινε ότι λετε ότι οι κορυφαιες μαρκες εινε οι sennheiser,audio techica από ακουστικα sennheiser τι εχετε να μου προτείνετε;; βασικα ειδα καπια ακουστικα sennheiser αλλα δεν εχω ιδεα πιο να παρω απλα τα θελω για παιχνίδια μουσικι και ταινιες αλλα κυριος για παιχνίδια .. οποτε από sennheiser τι εχετε να μου προτείνετε;;; πια εινε τα καλυτερα ακουστικα sennheiser για παιχνίδια και ταινιες και για μουσικι;;; από audio techica μου προτείνανε mx50 αλλα θελω να μου προτείνετε από ακουστικα sennheiser και από εκει και μετα θα δω τι θα κανω από sennheiser ειδα από http://www.bestprice.gr/item/2153856094/sennheiser-game-one.html?qid=33sQn__BkZf_33d29_2557&seq=104 μεχρι 200 ευρο μπορω να δωσω απλα από sennheiser τι εχετε να μου προτείνετε
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) εινε κακο που θελω να κανω μια σωστη επιλογη;; απλα ρωταω πια εινε τα καλυτερα ακουστικα sennheiser για παιχνίδια και ταινιες και για μουσικι;;; από εκει και μετα θα κανω εγω την επιλογή... η θα παω σε sennheiser η σε aydiotexnika απλα ρωταω πια εινε τα καλυτερα ακουστικα sennheiser για παιχνίδια και ταινιες και για μουσικι;;; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
omghi2u Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4273217/Sennheiser-G4ME-One.html αν εχεις και μπορεις να δωσεις τα +35 ευρω στο budget σου κοιτα και τα PC 363D που ερχονται και με καρτα ηχου USB just in case. Ειναι δυσκολο να προτεινεις κατι στον αλλο χωρις να εχει ο ιδιος προσωπικη εμπειρια. Εγω πχ εχω δοκιμασει σχεδον ΟΛΕΣ τις "gaming" εταιριες πανω κατω. Plantronics (ΚΑΠΟΤΕ ηταν κορυφη... πολλα χρονια πριν βεβαια) steelseries (not bad αλλα μου βγαζανε προβληματα τα siberia 3 διαφορετικα ακουστικα) , razer (carcharias , kraken pro , τα carcharias με αφησαν ικανοποιημενο απο ηχο σε γενικες γραμμες αλλα και αυτα μου βγαλανε τα ιδια προβληματα με τα steelseries siberia χανοταν ο ηχος και επρεπε να παιζω με τα βησματα, τα kraken pro δεν ειχαν τετοια προβληματα , αλλα ηταν τοσο δυνατο το μπασο που απλα δεν ...) , τελος sennheiser οπου τα πρωτα μου ηταν τα pc 155 usb και ηταν τα πιο ΣΚΥΛΙΑ ακουστικα που ειχα , το ιδιο μπορω να πω και για τα pc 363D που χρησιμοποιω εδω και 1.5 χρονο. ο ηχος ειναι παρα πολυ καλος , εμενα προσωπικα δεν με κουρασαν και πολλες ωρες να τα φοραγα. Βεβαια εγω εχω και καρτα ηχου (δν παιζω με την Onboard, ουτε με την usb) ... AH δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου αλλα ακουω ΜΟΝΟ καλα λογια για την ποιοτητα τους. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις καλους reviewers να λιωσεις τα reviews τους , να μετρησεις τα + και τα - του καθε ακουστικου που σε ενδιαφερει και να αποφασισεις. Κανεις δεν μπορει να σου πει τι να αγορασεις με σιγουρια στον συγκεκριμενο τομεα, ο καθενας εχει διαφορετικα ακουσματα.
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τα audio technica πάρε φίλε. Δεν αξίζει να θυσιάσεις όλες τις συχνότητες για λίγο μπασο.
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 παντος αυτα τα SENNHEISER G4me One Black από ότι διαβαζω κριτικες εινε παρα πολύ καλα σε ολους τους τομεις ετσι΄΄;;; παντος εχω δει τοσα reviews και ολοι τα λενε παρα πολύ καλα παντος.. και εγω ακουο καλα λογια για την ποιοτητα τους να σε ρωτησω κατι εχουν βγει 2 μοντελα όμως SENNHEISER G4me One Black το ένα εινε ανοικτου τυπου και το άλλο εινε κλέιστο τυπου πιο από τα 2 να παρω;;;
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Κλειστού, τα ανοιχτού αφήνουν και περνάει ήχος απο και προς το περιβάλλον. Δεν νομίζω να θες να ακούγονται εκρήξεις σε όλο το δωμάτιο, μόνο στα αυτιά σου.
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 οποτε να παρω του κλειστου τυπου;;;
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 παντος για τα SENNHEISER G4ME ONE GAMING HEADSET ακουο καταπληκτικα λογια... εινε και ομορφα και πολύ καλα.. καλυτερα να παω σε SENNHEISER G4ME ONE GAMING HEADSET γιατι εινε από τις καλυτερες μαρκες και καλεs εχο αδικο σε αυτο;;; θελω να ρωτησω και κατι άλλο τα SENNHEISER G4ME ONE GAMING HEADSET καλύπτουνε όλα τα ειδι αυτιον μεγαλα και μικρα εννοω;;; γιατι μου φανικανε λιγο μικρα γι αυτό ρωταω
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αυτα θα παρω και θα τα παρω σε μαυρο χρωμα απλα εχο μπερδευτει με ενα πραγμα μονο με τον ανοικτο και κλειστο τυπο τα παιχνιδια θελουνε ανοικτο η κλειστο τυπο΄΄΄΄΄΄;;; αλλοι λενε οτι ο ανοικτος τυπος εινε καλυτερος για τα παιχνιδια αλλοι λενε οτι ο κλειστος τυπος εινε καλυτερος μονο σε αυτο εχω μπερδευτει
kougi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ναι, πάρε τα sennheiser. Ναι, όλα. Σταματα να απαντας προκειται για τρολλ. Δεν εχει νοημα η συνεχιση του συγκεκριμενου thread.
arxaggelos mixail Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 δεν ειμε απλα ρωταω τα παιχνιδια θελουνε ανοικτο η κλειστο τυπο΄΄΄΄΄΄;;; αλλοι λενε οτι ο ανοικτος τυπος εινε καλυτερος για τα παιχνιδια αλλοι λενε οτι ο κλειστος τυπος εινε καλυτερος μονο σε αυτο εχω μπερδευτεί θα παρω τα sennheiser. απλα ρωταω τα παιχνίδια τι ζητανε ανοικτο η κλειστο τυπο΄΄΄΄΄΄;;;;; γιατι τα sennheiser. βγαινουνε και σε ανοικτο και κλειστο τυπο γι αυτό ρωταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα