Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που λετε εχετε απολυτα δικιο  το θεμα εινε  ότι λετε ότι οι κορυφαιες μαρκες εινε οι sennheiser,audio techica

από  ακουστικα  sennheiser τι εχετε να μου προτείνετε;; βασικα ειδα καπια ακουστικα  sennheiser αλλα δεν εχω ιδεα πιο να παρω

απλα τα θελω για παιχνίδια μουσικι και ταινιες αλλα κυριος για παιχνίδια ..

οποτε από  sennheiser τι εχετε να μου προτείνετε;;;

πια εινε τα καλυτερα ακουστικα  sennheiser   για παιχνίδια  και ταινιες και για μουσικι;;;

από

audio techica  μου προτείνανε mx50   αλλα θελω να μου προτείνετε  από  ακουστικα  sennheiser

και από εκει και μετα  θα δω τι  θα κανω

από  sennheiser​  ειδα 

από http://www.bestprice.gr/item/2153856094/sennheiser-game-one.html?qid=33sQn__BkZf_33d29_2557&seq=104

μεχρι 200 ευρο μπορω να δωσω 

απλα  από  sennheiser τι εχετε να μου προτείνετε

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εινε  κακο που θελω να κανω μια σωστη επιλογη;;

απλα ρωταω  πια εινε τα καλυτερα ακουστικα  sennheiser   για παιχνίδια  και ταινιες και για μουσικι;;;

από εκει και μετα θα κανω εγω την  επιλογή...

η θα παω σε sennheiser  η  σε  aydiotexnika

απλα  ρωταω  πια εινε τα καλυτερα ακουστικα  sennheiser   για παιχνίδια  και ταινιες και για μουσικι;;;

Επεξ/σία από arxaggelos mixail
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4273217/Sennheiser-G4ME-One.html

αν εχεις και μπορεις να δωσεις τα +35 ευρω στο budget σου κοιτα και τα PC 363D που ερχονται και με καρτα ηχου USB just in case.

Ειναι δυσκολο να προτεινεις κατι στον αλλο χωρις να εχει ο ιδιος προσωπικη εμπειρια. Εγω πχ εχω δοκιμασει σχεδον ΟΛΕΣ τις "gaming" εταιριες πανω κατω. Plantronics (ΚΑΠΟΤΕ ηταν κορυφη... πολλα χρονια πριν βεβαια) steelseries (not bad αλλα μου βγαζανε προβληματα τα siberia 3 διαφορετικα ακουστικα) , razer (carcharias , kraken pro , τα carcharias με αφησαν ικανοποιημενο απο ηχο σε γενικες γραμμες αλλα και αυτα μου βγαλανε τα ιδια προβληματα με τα steelseries siberia χανοταν ο ηχος και επρεπε να παιζω με τα βησματα, τα kraken pro δεν ειχαν τετοια προβληματα , αλλα ηταν τοσο δυνατο το μπασο που απλα δεν ...) , τελος sennheiser οπου τα πρωτα μου ηταν τα pc 155 usb και ηταν τα πιο ΣΚΥΛΙΑ ακουστικα που ειχα , το ιδιο μπορω να πω και για τα pc 363D που χρησιμοποιω εδω και 1.5 χρονο. ο ηχος ειναι παρα πολυ καλος , εμενα προσωπικα δεν με κουρασαν και πολλες ωρες να τα φοραγα. Βεβαια εγω εχω και καρτα ηχου (δν παιζω με την Onboard, ουτε με την usb) ...

AH δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου αλλα ακουω ΜΟΝΟ καλα λογια για την ποιοτητα τους. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις καλους reviewers να λιωσεις τα reviews τους , να μετρησεις τα + και τα - του καθε ακουστικου που σε ενδιαφερει και να αποφασισεις. Κανεις δεν μπορει να σου πει τι να αγορασεις με σιγουρια στον συγκεκριμενο τομεα, ο καθενας εχει διαφορετικα ακουσματα.

Δημοσ.

παντος   αυτα  τα SENNHEISER G4me One Black από ότι διαβαζω  κριτικες εινε παρα  πολύ καλα σε  ολους τους τομεις  ετσι΄΄;;;

παντος  εχω δει τοσα  reviews  και  ολοι τα λενε παρα  πολύ  καλα παντος..

και εγω ακουο καλα λογια  για την ποιοτητα  τους

να σε ρωτησω κατι εχουν βγει 2 μοντελα όμως  SENNHEISER G4me One Black

το ένα εινε ανοικτου  τυπου

και το άλλο εινε κλέιστο  τυπου

πιο από τα 2  να παρω;;;

Δημοσ.

Κλειστού, τα ανοιχτού αφήνουν και περνάει ήχος απο και προς το περιβάλλον. Δεν νομίζω να θες να ακούγονται εκρήξεις σε όλο το δωμάτιο, μόνο στα αυτιά σου.

Δημοσ.

παντος για  τα SENNHEISER G4ME ONE GAMING HEADSET  ακουο  καταπληκτικα λογια...

εινε και ομορφα και πολύ καλα..

καλυτερα να παω  σε   SENNHEISER G4ME ONE GAMING HEADSET γιατι εινε από τις καλυτερες μαρκες και καλεs

εχο αδικο σε αυτο;;;​

θελω να ρωτησω και κατι άλλο τα  ​SENNHEISER G4ME ONE GAMING HEADSET

καλύπτουνε όλα τα ειδι αυτιον  μεγαλα  και μικρα εννοω;;;

γιατι μου φανικανε λιγο μικρα  γι αυτό ρωταω ​​

Δημοσ.

αυτα θα παρω και θα τα παρω σε μαυρο χρωμα

απλα εχο μπερδευτει με ενα πραγμα μονο 

με τον ανοικτο και κλειστο τυπο

τα παιχνιδια θελουνε  ανοικτο η κλειστο τυπο΄΄΄΄΄΄;;;

αλλοι λενε οτι ο ανοικτος  τυπος εινε καλυτερος για τα παιχνιδια

αλλοι λενε οτι ο κλειστος τυπος εινε καλυτερος

μονο σε αυτο εχω μπερδευτει

Δημοσ.

Ναι, πάρε τα sennheiser.

Ναι, όλα.

Σταματα να απαντας προκειται για τρολλ. Δεν εχει νοημα η συνεχιση του συγκεκριμενου thread.

Δημοσ.

δεν ειμε   απλα ρωταω

τα παιχνιδια θελουνε  ανοικτο η κλειστο τυπο΄΄΄΄΄΄;;;

αλλοι λενε οτι ο ανοικτος  τυπος εινε καλυτερος για τα παιχνιδια

αλλοι λενε οτι ο κλειστος τυπος εινε καλυτερος

μονο σε αυτο εχω μπερδευτεί

θα παρω τα sennheiser.

απλα ρωταω τα παιχνίδια τι ζητανε   ανοικτο η κλειστο τυπο΄΄΄΄΄΄;;;;;

γιατι τα  sennheiser. βγαινουνε και σε  ανοικτο και κλειστο  τυπο γι αυτό ρωταω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...