Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Φιλε μου take it easy που λενε και οι Αμερικανοι. Διαθετεις τοσα πολλα λεφτα και σκεφτεσαι Kraken και αλλα "gaming" headset? Μακρια. Παρε τα Μ50Χ που σου λεει και το παλικαρι απο πανω και δε θα χασεις ειναι ο,τι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Δεν συνδεονται με usb αλλα με το κλασσικο 3,5mm audio jack. Για το μικροφωνο κανεις την δουλεια σου με ενα των 10 ευρω, καλυτερα απο οτι θα την εκανες αν επαιρνες με ενσωματωμενο μικροφωνο. Τωρα για τα τοπ 5 που ρωτας κανε και μια ερευνα στο ιντερνετ. Τα πιο ακριβα ακουστικα (αλλα και τα συγκεκριμενα) ειναι για επαγγελματικη χρηση σε στουντιο. Τωρα αν εσυ θες να βλεπεις ταινιες με ακουστικα των 300 ευρω ειναι αλλη ιστορια. Δεν ξερω πως εχετε γενικα στο μυαλο σας τα M50X αλλα αν δεν τα ακουσετε δεν θα καταλαβετε περι τινος προκειται. Περασαν απο τα χερια μου μερικους μηνες πριν, τα ειχα για μια εβδομαδα και δηλωνω εντυπωσιασμενος απο την πιστοτητα του ηχου που βγαζουν. Βγαζουν σχεδον φλατ ηχο, ιδανικο για στουντιο και για mastering αλλα ο op/πρηχτης θελει να παιζει παιχνιδια και να βλεπει ταινιες που θελουν φανταχτερο και οχι πιστο ηχο. Οι εκρηξεις θα εχουν τον ιδιο τονο με τον αερα σε ενα παιχνιδι για παραδειγμα και δεν θα εχει την εμπειρια που ηθελε ο εκαστοτε δημιουργος ή εταιρια να εχει, γιαυτο προτεινουμε τα gaming ακουστικα απο steelseries,razer και sennheiser για να τον καλυψουν σε αυτα που θελει. Ο op μου εστειλε pm και κυριολεκτικα με επρηξε με την ιδια ερωτηση μη εκτιμωντας την καλη μου διαθεση να απαντησω και να τον βοηθησω στο θεμα του, μετα μου εστειλε μηνυμα με θεμα "pes mou" λες και ειμαι υποχρεωμενος ή πληρωνομαι για να βοηθαω τον καθενα να κανει την σωστη αγορα για αυτο που θελει. Για την ιστορια του προτεινα τα Steelseries Siberia Elite τα οποια θεωρουνται κορυφαια για την χρηση που τα θελει. Πρωτο μου μηνυμα ηταν οτι του προτεινω να παρει τα συγκεκριμενα για αυτον, αυτον και αυτον το λογο και μετα με ρωταγε 100 φορες αν ειναι καλα ακουστικα... Τα συμπερασματα δικα σας
kougi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γενικα τα εχω στα τοπ για να πω την προσωπικη μου αποψη. Δεν εχω ακουσει αυτα αλλα το μικρο του αδερφακι (Μ40Χ) και μου αρεσε παρα πολυ ο κρυσταλλινος καθαρος και "πραγματικος" ηχος που βγαζει. Ενταξει για τα steelseries (δεν τα εχω ακουσει) αλλα οταν σκεφτεται και κρακεν που ακους μπασο και ολα τα αλλα βραζουν δε θα τα προτεινα. Και προς θεου δεν εχω τιποτα με την εταιρια, πληκτρολογιο και ποντικι Razer εχω. Τωρα οσον αφορα τον TS παιζει να ειναι και τρολλ γιατι σε ενα αλλο θεμα που ειχε ανοιξει για τα windows 10 ελεγε κατι οτι πιστευει στον θεο και δε θελει να βρισει κλπ. Τελοσπαντων εγω εγραψα και για να του πω την αποψη μου αλλα και για να ενημερωθω για τα καλυτερα ακουστικα (εκτος Μ50Χ) σε αυτο το ευρος τιμης. Εσυ φιλε καρχαριας θεωρεις τα siberia elite τα κορυφαια για ΟΙΚΙΑΚΗ χρηση και οχι επαγγελματικη δουλεια σε στουντιο? Απο ανεση πως πανε? Γιατι τα m40x γινονταν λιγο κουραστικα στο πανω μερος του κεφαλιου μετα απο ωρα.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γενικα τα εχω στα τοπ για να πω την προσωπικη μου αποψη. Δεν εχω ακουσει αυτα αλλα το μικρο του αδερφακι (Μ40Χ) και μου αρεσε παρα πολυ ο κρυσταλλινος καθαρος και "πραγματικος" ηχος που βγαζει. Ενταξει για τα steelseries (δεν τα εχω ακουσει) αλλα οταν σκεφτεται και κρακεν που ακους μπασο και ολα τα αλλα βραζουν δε θα τα προτεινα. Και προς θεου δεν εχω τιποτα με την εταιρια, πληκτρολογιο και ποντικι Razer εχω. Τωρα οσον αφορα τον TS παιζει να ειναι και τρολλ γιατι σε ενα αλλο θεμα που ειχε ανοιξει για τα windows 10 ελεγε κατι οτι πιστευει στον θεο και δε θελει να βρισει κλπ. Τελοσπαντων εγω εγραψα και για να του πω την αποψη μου αλλα και για να ενημερωθω για τα καλυτερα ακουστικα (εκτος Μ50Χ) σε αυτο το ευρος τιμης. Εσυ φιλε καρχαριας θεωρεις τα siberia elite τα κορυφαια για ΟΙΚΙΑΚΗ χρηση και οχι επαγγελματικη δουλεια σε στουντιο? Απο ανεση πως πανε? Γιατι τα m40x γινονταν λιγο κουραστικα στο πανω μερος του κεφαλιου μετα απο ωρα. Τα siberia ειναι ανετα λογω κατασκευης κυριως. Ειναι ελαφρυα και προσαρμοζονται σε καθε κεφαλι. Για οικιακη χρηση τα θεωρω κορυφη στο κομματι gaming και ταινιες, οχι τοσο για μουσικη. Δεν λεω οτι δεν ακουγονται, αλλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες με λιγοτερα χρηματα ή και στο ιδιο price range. Δεν μπορεις να βρεις ακουστικα να τα κανουν ολα, θα πρεπει να δωσεις εμφαση καπου. Αν θες μουσικη με περιστασιακο gaming τοτε ναι τα m50x ειναι η καλυτερη επιλογη, με προοπτικες για αλλα πραγματα παραπανω απο ακροαση μουσικης (studio χρηση, monitoring κλπ), αλλα αν δεν θες τοσο να ακους μουσικη αλλα θες να βλεπεις ταινιες και παιζεις παιχνιδια ολη μερα ή απλα δεν σε νοιαζει η υπογραφη του ηχου που βγαζουν, τοτε siberia. Τα Kraken ουτε εμενα μου αρεσαν που τα ακουσα αλλα ειναι καλυτερα απο τα electra για παραδειγμα. ΥΣ αν ηταν αυτος που ανοιξε το θεμα με τα windows 10 τοτε μιλαμε σιγουρα για troll, αν θες να μην του δινουμε τροφη απαντα μου σε pm να τα πουμε εκει 1
ShadowSora94 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τα M50X δεν είναι flat όμως, η audio-technica φημίζεται για το δικό της audio signature, ανεβασμένα mids και slightly ανεβασμένα lows/highs(μπάσο,πρίμα)(ακόμα και στα studio monitors της), επίσης σε αυτά τα ακουστικά το eq'ing είναι πολύ effective γιατί πολύ απλά το σηκώνουν χωρίς distortions, η ειρωνεία είναι ότι τα M40X είναι πιο flat από τα M40X για αυτό και τα προτιμούν οι "audiophiles". Αν θέλει να πάρει V shaped sound signature (όπως Steelseries η Razer beats etc etc) μπορεί να πάρει τα ATH-M20X που είναι V-Shaped και θα του βγουν και πάλι αρκετά καλύτερα στα 45 ευρώ. Οπότε αν το θέμα είναι το Sound signature το μπάσο δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, και πάλι έχει πολύ καλύτερη επιλογή και μάλιστα και πολύ πιο φθηνή, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να προτιμήσει κάποιο "gaming" headset από Steelseries/Razer πέρα από την εμφάνιση του προιόντος, η οποία είναι υποκειμενική.
arxaggelos mixail Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) εγω απλα παιδια ειχα τα ερωτηματα μου σχετικα για τα ακουστικα γιατι οταν δινεις ενα μεγαλο ποσο πρεπει να κανεις μια σωστη αγορα οπιος θελει να με κατηγορισει ας με κατηγορησει αν και εγο δεν εκανα καπιο κακο.. απλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.. κοιτακτε να δειτε εγω παιζω παρα πολυ παιχνιδια και βλεπω και πολλες ταινιες μουσικι ακουο αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο καταλαβατε;;; εχετε ενα δικιο δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτο συμφωνω.. απλα για μουσικι αντε να ακουσο μερικα τραγουδια αλλα πιο πολυ παιζω παρα πολυ παιχνιδια και βλεπω και πολλες ταινιες με την μουσικη δεν ασχολουμε επαγγελματικα αυτο εννοω.... απλα εγω τα ακουστικα τα θελω κυριος για παιχνιδια και ταινιες σαν μεγαλο βαρος εννοο για την μουσικι δεν εχω προβλημα δεν ειμε ειμε επαγγελματιας στον ηχο αντε το πολυ να ακουο την ημερα 40 με 50 τραγουδια και ολα αυτα σε ερασετεχνικο επιπεδο.. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
ShadowSora94 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Οπότε δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά στην περίπτωση σου, πάρε τα M20X στα 45 ευρώ και κομπλέ. Anyway βαρέθηκα, πάρε ότι σου αρέσει, για την χρήση που θα κάνεις θα είναι καλά. 2
arxaggelos mixail Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 απλα σκεφτομε να παρω τα siberia απλα μου αρεσανε και γενικως κανουνε για την χρηση που τα θελω.. ισως να κανω το μεγαλυτερο λαθος αν τα παρω γιατι τα M50X εινε καλυτερα στην μουσικη απλα πιστευω οτι και τα siberia οτι θα με καλυψουν σε ολα αν οχι σε ολα τουλαχιστον στα παιχνιδια και στις ταινιες θα ειμε καλυμενος οσο αναφορα στην μουσικη πιστευο δεν θα εινε και τοσο ασχημα τα siberia απλα τα siberia μου αρεσανε περισοτερο.................. δεν ειπα οτι τα M50X δεν εινε παρα πολυ καλα απλα πιστευο οτι τα σiberia οτι θα με καλυψουν σε ολα αν οχι σε ολα τουλαχιστον στα παιχνιδια και στις ταινιες θα ειμε καλυμενος 100 τις 100 οσο αναφορα στην μουσικι πιστευο οτι τα σiberia θα εινε και σε αυτον τον τομεα εννοο οτι δεν θα με αφησουν απαγοητευμενο
kougi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ωραια αιντε παρε τα siberia και καλοριζικα τι θες να μαζευτουμε 25 ατομα εδω περα να σου πουμε οτι κανεις την σωστη επιλογη? Δεν εχει νοημα να μενει ανοιχτο το thread γιατι επαναλαμβανεσαι σε καθε σου ποστ σαν να μη σου λυνεται η απορια καθε φορα. 2
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 θελω να ρωτησω κατι τελευταιο τα siberia εινε κορυφαια στα παιχνίδια και στις ταινιες σωστα;; οποτε αν βαζαμε ένα νουμερο από το 0 μεχρι αριστα το 10 ποσο θα βαζατε στα siberia για την μουσικι και παιχνίδια και ταινιες/.;;;;;; αν είχαμε αριστο το 10 εννοω.... για μουσικη τι βαθμολογια θα βαζατε; για ταινιες τι βαθμολογια θα βαζατε; για παιχνίδια τι βαθμολογια θα βαζατε; στα siberia ΄΄;;;; όπως επισης τι βαθμολογια θα βαζατε στα M50X για παιχνίδια,, ταινιες και μουσικη;;; μονο αυτό θελω να ρωτησω και τιποτα άλλο γιατι αυριο θα παω να αγορασω ένα από τα 2 και θελω να ειμε σιγουρος σε αυτό που θελω να αγορασω.....
omghi2u Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εγω θα εβαζα 10 στα sennheiser. τα AH προφανως ειναι και αυτα εγγυηση στο θεμα ηχου.
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εγω δεν ειπα για τα sennheiser εγω ειπα για τα siberia και τα mx50 αν είχαμε αριστο το 10 εννοω.... για μουσικη τι βαθμολογια θα βαζατε; για ταινιες τι βαθμολογια θα βαζατε; για παιχνίδια τι βαθμολογια θα βαζατε; στα siberia ΄΄;;;; όπως επισης τι βαθμολογια θα βαζατε στα M50X για παιχνίδια,, ταινιες και μουσικη;;; εννοω ξεχωριστη βαθμολογια για την μουσικη και ταινιες και παιχνίδια..
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) δεν εννοοω για τα sennheiser εννοω βαθμολογια σε κάθε ειδος παιχνίδια ταινιες και μουσικι για τα siberia και τα M50X παιδια αν πηγαινα σε sennheiser θα μου το προτεινατε;;; ειχα παει σε κατι αλλα σαιτς από ευρωπη και μου ειπανε ότι τα καλυτερα εινε Sennheiser HD 558 πραγματικα δεν εχω ιδεα το τι πρεπει να παρω αν μου λεγατε να πηγαινα σε Sennheiser HD 558 θα ειτανε καλυτερα;; εμενα μου ειπανε να παω προς ;αυτα μπορειτε να μου προτεινε πια εινε τα 10 καλυτερα ακουστικα για παιχνίδια μουσικι και ταινιες μεχρι και 200 ευρο μπορω να δωσω.,.. θελω να εχω και άλλες επιλογες καταλαβατε;;; εχω διαβασει reviews κτλ αλλα ο καθενας λεει τα δικα του πραγματικα δεν εχω ιδεα τι να αγορασω άλλος λεει τα Sennheiser HD 558 άλλος λεει τα ATH-AD700 άλλος λεει τα Audio Technica AUD ATHAD500X άλλος λεει τα Sennheiser G4ME ZERO PC Gaming Headset, άλλος λεει τα Audio Technica ATHADG1 παιδια δεν εχω ιδεα τι πρεπει να αγορασω.... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εσυ πραγματικά πιστεύεις σαν μέσος χρήστης ότι θα καταλάβεις διαφορές απο hi-end σε hi-end; λοιπόν κάτσε να σε προσγειώσουμε : ΟΧΙ καθεσαι και διαβάσεις reviews απο άτομα που έχουν γνώση απο ηχο η απλα τυπάδες που τα πήρανε και λένε την γνώμη τους; και στις 2 περιπτώσεις ακρη δεν θα βγαλεις. Το καλύτερο ΔΕΝ υπάρχει,καπου χανει το ενα κάπου κερδίζει το αλλο,δεν μπορείς να τα έχεις όλα. sennheiser,audio techica είναι απο τις κορυφαίες μάρκες που υπάρχουν. Αποφάσισε τι σου αρέσει και αγόρασε το,έχει κουράσει το θέμα. Δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση για εσένα,δικά σου ακουστικά είναι.
babisflou7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 παιδια δεν εχω ιδεα τι πρεπει να αγορασω.... και γιατι δεν παιζεις κορωνα γραμματα να τελειωνουμε?? ο ιδιος λες οτι απο παντου βλεπεις διαφορετικες προτασεις... ριξε το κερμα, πανε αγορασε τις ψειρες και ελα να μας πεις εντυπωσεις. κατι τετοιο νομιζω ειναι καλο 3,90 απο 3,99 ευρω στον κωτσοβολο ή πιστωτικη και 1,31 για 3 μηνες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα