arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 γεια σας εχω αγορασει την SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX το θεμα εινε οτι για να παιξει σε 5.1 ηχεια γινετε μονο optika κατι το οποιο δεν ειξερα ,,,,,γιατι με κανονικι συνδεση παιζει μονο σε 2.1. και μοναχα με ακουστικα. >Θελω να ρωτησω αν την συνδεσω με οπτικη ινα η οποια υποστηριζετε απο την μητρικι και τα ηχεια μου θα εινε καλα.;;;; εννοω οταν ο ηχος γινετε με οπτικη ινα εινε καλυτερος σε σχεση με την κανονικι αναλογικη 5.1 συνδεση>΄΄;;;; δηλαδη Όσο για τη διαφορά οπτικής με αναλογικής πια εινε καλυτερη συνδεση;;;; πια τα θετικα και πια τα αρνητικα; γιατι αναλογικα η καρτα δινει μονο 2.1 με ακουστικα ενω για να δωσει 5.1 δινει μονο οπτικα,,, οποτε εγω τι κανω σε αυτη την περιπτωση;;.. εννοω για πεταμα εινε η καρτα μου;;; η να αρκεστω στην οπτικη συνδεση;;
discoboyminimal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 γεια σας εχω αγορασει την SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX το θεμα εινε οτι για να παιξει σε 5.1 ηχεια γινετε μονο optika κατι το οποιο δεν ειξερα ,,,,,γιατι με κανονικι συνδεση παιζει μονο σε 2.1. και μοναχα με ακουστικα. >Θελω να ρωτησω αν την συνδεσω με οπτικη ινα η οποια υποστηριζετε απο την μητρικι και τα ηχεια μου θα εινε καλα.;;;; εννοω οταν ο ηχος γινετε με οπτικη ινα εινε καλυτερος σε σχεση με την κανονικι αναλογικη 5.1 συνδεση>΄΄;;;; δηλαδη Όσο για τη διαφορά οπτικής με αναλογικής πια εινε καλυτερη συνδεση;;;; πια τα θετικα και πια τα αρνητικα; γιατι αναλογικα η καρτα δινει μονο 2.1 με ακουστικα ενω για να δωσει 5.1 δινει μονο οπτικα,,, οποτε εγω τι κανω σε αυτη την περιπτωση;;.. εννοω για πεταμα εινε η καρτα μου;;; η να αρκεστω στην οπτικη συνδεση;; να κανω μια ερωτηση?γιατι πηγες και εδωσες 200ευρο για μια καρτα ηχου που δεν ξερεις πως ακριβως λειτουργει? αν συνδεσεις την οπτικη του motherboard δεν θα παιζει η asus..
arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 οποτε εγω τι πρεπει να κανω σε αυτην την περιπτωση; απλα πες μου πια εινε η διαφορά οπτικής με αναλογικής πια εινε καλυτερη συνδεση;; πια εινε τα θετικα και τα μειονεκτηματα οπτικής με αναλογικής ;; συνδεσης
discoboyminimal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 η οπτικη ειναι 'καλυτερη' οταν μιλαμε για πολλων εκατονταδων ευρο ηχεια , ενιχυτες , dsp κλπ. για αλλους λογους..η αναλογικη ειναι εξησου καλη , υπο προυποθεσεις.. τωρα εσυ τι θες να κανεις δεν καταλαβα. εχεις 5.1 ηχεια που εχουν οπτικη? θες ν ακους suround ηχο? τοτε τραβα οπτικη ινα απο την μητρικη στα ηχεια. η καρτα ηχου δεν θα παιζει.να ξερεις. αν θες να βαλεις την καρτα ηχου μονο σε 'stereo' θα μπορουν να την παιξουν τα ηχεια σου. διαφορες στην ποιοτητα δεν θα δεις. ουτε με την μητρικη ουτε με την καρτα ηχου. ουτε με optical ουτε με analog. αν μπορεις γυρνα την καρτα ηχου και παρε οτιδηποτε αλλο , εκτος καρτας ηχου. ειναι το πιο αχρηστο κοματι σε εναν υπολογιστη σημερα.πεταμενα λεφτα κανονικα και με τον νομο! αν δεν ασχολεισε επαγγελματικα με παραγωγες και studio καταστασεις δεν αξιζει να ριξεις ουτε 1 ευρο για καρτα ηχου.εκτος και αν εισαι audiophile και ψαχτεις αλλιως στον τομεα. απ οτι καταλαβα , εσυ δεν ξερεις γιατι την πηρες την καρτα ηχου και εκανες μια πολυ γρηγορη αγορα..
arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) κοιτα να δεις τα 5,1 ηχεια μου εχουνε οπτικη ινα οποτε μπορω να τα συνδεσω με την καρτα ηχου΄;;;;; μου γιατι η καρτα ηχου μου για να λειτουργησει σε 5,1 γινετε μονο με οπτικη ινα καταλαβες;; γιατι αναλογικα μονο 2.1 δινει απλα αν εγω συνδεσω τα 5,1 ηχεια μου τα οποια εχουνε οπτικη ινα με την καρτα ηχου μου η οποια στηριζει 5,1 ηχο μονο οπτικα ,,,,,,,,,,,,,,τι θετικα και τι αρνητικα θα εχω μπορεις να μου πεις σε παρακαλω;;; και πια θα ειτανε η διαφορα επισης αν συνδεα τα 5,1 ηχεια μου αναλογικα με την καρτα ηχου μου;; και πια εινε η διαφορα αν την συνδεα οπτικα... απλα δεν θελω να παει χαμενη η καρτα μου και απλα στο ξαναλεω οτι η καρτα ηχου μου για να λειτουργησει σε 5.1 μονο οπτικα γινετε... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
arxaggelos mixail Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 απλα ρωταω πια εινε η διαφορα τις οπτικης συνδεσης με την αναλογικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα