mpentenis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 καλησπέρα μαζι με την μάζα ετρεξα και εγω να τα βαλω. Δεν λεω, ωραια φαινονται, την πορεία θα δούμε. Οσο αφορά τα υλικά, εχω 1-2 συσκεύες που δεν δουλεύουν σωστά (ο εκτυπωτης παιζει κανονικα αλλα πλεον δεν μπορεί να εκτυπωσει CD/DVD, πρεπει να βρω καμια πατεντα...) αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι, ενω ο χρηστης που εχω ειναι της μορφής [email protected], ο αντίστοιχος φάκελος εχει δημιουργηθεί ως c:\users\giorg\ δεν μπορώ να πω οτι με χαλασε αυτο, αν και θα το προτιμούσα να ειναι κανονικό, ομως δοκίμασα να συνδεθώ μεσω δικτύου σε κοινόχρηστο φάκελο και, ενω στα 7 / 8.1 εβαζα giorgos και τον κωδικό, τωρα παιζει μονο με το giorg ! εαν βάλω κανονικα το ονομα, δεν παιζει επ ουδενί! εκανα τα πειραματα μου, το φορμαρα ξανα για να δω τι παιζει με εφαρμογές και να ψαξω, ξαναεστησα το account μου με προσοχη μηπως εβαλα κατι λαθος πριν, παλι το ιδιο!!!! εχει κανεις αποψη?
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ναι, οταν κανεις καθαρη εγκατασταση και σου ζηταει ενα MS account, αν εσυ του δωσεις τα στοιχεια του account, τοτε θα χρησιμοποιησει ως ονομα για το local user account folder, τα 5 πρωτα γραμματα του email που εδωσες. αν θελεις να βαλεις δικο σου ονομα για το local user folder, δυστυχως πρεπει να ξανακανεις clean install το Windows και οταν σου ζητησει να βαλεις ενα MS account, απλως κανεις skip το βημα αυτο. τοτε θα σου ζητησει ενα ονομα για το local account και βαζεις οτι θελεις. εφοσων ολοκληρωθει η εγκατασταση, μπορεις μετα να βαλεις το Windows να κανει login στο MS account σου, ενω κρατας και το local account που εχεις ηδη φτιαξει. αυτο ισχυει και για το Windows 8/8.1.
jumaru99 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Επ' ουδενί δεν χρειάζεται clean install!!!Κάνε sign off από το ms account σου. κάνε ένα νέο local λογαριασμό στο pc με το επιθυμητό σου name και έπειτα delete το παλιό. Μετά μπορείς να κάνεις πάλι sign in στο ms account σου.Υ.Γ. Εννοείται πως αν έχεις data στον home folder που χρειάζεσαι, θα τα μεταφέρεις στον νέο λογαριασμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα