KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; ακολουθω την διαδικασια για να βαλω την Google στον Edge, μου εμφανιζει κανονικα την search engine στην λιστα του Edge, αλλα μολις παταω add as default μου βγαζει λαθος couldn't add this provider. τι συμβαινει εδω περα; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από KilliK
darkdragon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; ακολουθω την διαδικασια για να βαλ την Google στον Edge, μου εμφανιζει κανονικα την search engine στην λιστα του Edge, αλλα μολις παταω add as default μου βγαζει λαθος couldn't add this provider. τι συμβαινει εδω περα; Πρώτα add και μετά add as default. Διαλέγεις από αυτούς που έχεις προσθέσει.
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 το κανα και αυτο, μου βγαζει το ιδιο error. καπου διαβασα οτι πρεπει να απενεργοποιησω την Κορτανα, το εκανα αλλα και παλι τα ιδια. αρχιζω να τσαντιζομαι.
lepaterious Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Eμένα την πρώτη φορά δεν το εμφάνιζε και πάτησα εγώ στην μπάρα google.com και μετά από εκεί πήγα στα settings και το εμφάνιζε να το επιλέξω και το έκανα default.
blueangel3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εμενα που δεν εχει την επιλογη να βαλω την google και παω να την προσθεσω χειρκινητα δεν με αφηνει και εχω μεινει με το χαζο bing...
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 πρεπει να επισκεφτεις το www.google.com η www.google.gr και θα στην προσθεσει αυτοματα την μηχανη στη λιστα. 1
Losser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν καθαρίσεις την cache του browser, μπαινει με την μια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα