panospefki Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω ένα hp pavilion dv6 3100sv win 7 έκανα reserve windows 10 και ενώ κάνει εγκατάσταση κολλάει στο 85% και δεν κάνει τίποτα εδω και 3 ώρες το έκλεισα hard reset και έκανε απο μόνο του επαναφορά προηγούμενης εκδοσης . Δεν ξέρω τι να κάνω αν κάνω clean install δεν δέχεται το κλειδί των windows 7 τα φώτα σας παρακαλώ
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ακριβώς το ίδιο και εγω!!!!! Τα win 7 είναι γνήσια? Αν ναι κατεβάζεις σε φλασάκι τα win 10 που περιέχει το νέο update με το Media creation tool. 1
theof28 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονια σε όλα τα παιδιά του forum!!!!!! Blueblood7, να σου εξηγήσω. Το λάπτοπ είναι core duo με κάρτα nvidia που το καλοκαίρι την εμφάνιζε στον έλεγχο συμβατότητας μη ικανή για τα 10. To laptop είχε vista 32bit που η sony τότε παρείχε αναβάθμιση σε 7, είχα και εγω έναν κωδικό και τα έκανα pro πλήρως λειτουργικά και ενεργοποιημένα. Έβαλα έναν 60 sandisk ssd ξεκινάω με vista, φτάνω 7 προ, κάνω όλα τα updates μέχρι να λάβει την αναβάθμιση στα 10, εκει ξεκινάει και φτάνει μεχρι 32 % σύνολο ( την πρώτη φορά είχε φτάσει 35%). Κάνω reboot και επανέρχεται στα7.Έχω δοκιμάσει και με stick ta 10 ακριβως το ίδιο. Δοκίμασα και κάποιες ενέργειες από cmd, όπως βρήκα στο google τπτ. Αυτό που έκανα στο τέλος ήταν πριν την αναβάθμιση έκανα κατάργηση των οδηγών από διαχείριση συσκευών (γραφικά, ήχου, κάρτες μνήμης) πάλι τπτ. Αν εγκαταστήσω κατευθείαν στο δίσκο βρίσκει όλους τους οδηγούς μόνο του και δεν βρίσκει μόνο κάρτες μνήμης και το sony firmware extension parser device. Δεν ξέρω τι νακάνω και παλεύω καμοιά βδομάδα. Θέλω να τα βάλω γιατι μέχρι το καλοκαίρι είναι δωρεάν.
Euclides Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το λάπτοπ είναι core duo με κάρτα nvidia που το καλοκαίρι την εμφάνιζε στον έλεγχο συμβατότητας μη ικανή για τα 10. Αφού ο έλεγχος συμβατότητας βγήκε αρνητικός, δύσκολο το βλέπω. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τα win 10 έχουν παρουσιάσει τόσα προβλήματα σε νέα συστήματα πόσο μάλλον στα παλαιότερα. Επίσης αναφέρεις παραπάνω ότι δεν δέχεται το κλειδί των 7 σε καθαρή εγκατάσταση. Ναι όμως αυτό στην ουσία είναι κλειδί των vista. Προσπάθησε να κάνεις clean install χωρίς να βάλεις το κλειδί. Θα λειτουργήσει έτσι? Τέλος κάνε υπομονή μήπως υπάρχουν και άλλες διορθώσεις γα τα 10 και φανείς τυχερός. 1
theof28 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 το θέμα μου είναι οτι δεν θέλω να κάνω clean install. Έχω κλειδί win 7 pro αλλα δεν το δοκίμασα όταν έκανα clean τα 10. Αυτό που είπες αν κατάλαβα είναι να φτιάξω το φλασάκι με τα 10 με την τελευταίο μεγάλο update νοεμβρίου????? Μήπως το ζήτημα είναι στο χώρο του δίσκου διότι μόλις φτάνω στα 10 μένει 10 gb ston ssd διότι υπάρχει και το κρυφό partition επαναφοράς της sony????
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι θέμα χώρου ναι παίζει και αυτό. Βρες έναν μεγαλύτερο δίσκο. 1
23Optimus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δεν εχουν ολοι προβληματα στα 10 παντως, και αυτο λεει οτι καποιοι απο εμας κατι κανουν λαθος στον υπολογυστη η κατι ειναι πειραγμενο, η το συστημα δε τα σηκωνει, αλλιως θα ειχαμε ολοι προβληματα,και σπασμενα windows να εχεις η αθεντικα τα 10 ενεργοποιουντε απο μονα τους μετα αν ομως εχεις ενεργοποιησει πριν τα 7 εστω και σπασμενα η αθεντικα , αλλιως αν δεν προχωραει η εγκατασταση κατι σε αυτο παιζει ρολο, οσοι παντως εχουν αθεντικα 7 μην δοκιμασουν τα 10 δεν εχει νοημα ασχετα εμενα προσωπικα μου φαινοντε πιο γρηγορα τα 10 μιας που τα χω,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα