xouzel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα και χρησιμοποιώ το LibreOffice Draw. Έχω ένα πρόβλημα όμως και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει το πρόγραμμα να με βοηθήσει. Όταν έχω ένα αρχειο .pdf με περισσότερα του ενός φύλλα, μου εμφανίζει προς επεξεργασία το πρώτο μόνο και δε μπορώ να βρω τρόπο να πάω σε δεύτερο ή τρίτο φύλλο. Θα με υποχρέωνε όποιος φίλος μπορεί να μου λύσει αυτό το πρόβλημα !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! :-)
xouzel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα και χρησιμοποιώ το LibreOffice Draw. Έχω ένα πρόβλημα όμως και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει το πρόγραμμα να με βοηθήσει. Όταν έχω ένα αρχειο .pdf με περισσότερα του ενός φύλλα, μου εμφανίζει προς επεξεργασία το πρώτο μόνο και δε μπορώ να βρω τρόπο να πάω σε δεύτερο ή τρίτο φύλλο. Θα με υποχρέωνε όποιος φίλος μπορεί να μου λύσει αυτό το πρόβλημα !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! :-) ΤΊΠΟΤΑ ;; Κανεις ;;;
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω, απλώς να πω ότι σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Ανοίγοντας με το Draw δοκιμαστικά ένα pdf 7 σελίδων, τις βλέπω όλες στην αριστερή πλευρική στήλη και μπορώ να επεξεργαστώ όποια θέλω. Το ίδιο και με άλλο αρχείο 67 σελίδων. Η έκδοση του LibreOffice είναι η ελληνική 4.4.5. Αν δεν φαίνεται η αριστερή πλευρική στήλη με τις μικρογραφίες των σελίδων (και ίσως αυτό είναι η πηγή του προβλήματός σου) πήγαινε Προβολή > κλικ στο Παράθυρο σελίδας.
xouzel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω, απλώς να πω ότι σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Ανοίγοντας με το Draw δοκιμαστικά ένα pdf 7 σελίδων, τις βλέπω όλες στην αριστερή πλευρική στήλη και μπορώ να επεξεργαστώ όποια θέλω. Το ίδιο και με άλλο αρχείο 67 σελίδων. Η έκδοση του LibreOffice είναι η ελληνική 4.4.5. Αν δεν φαίνεται η αριστερή πλευρική στήλη με τις μικρογραφίες των σελίδων (και ίσως αυτό είναι η πηγή του προβλήματός σου) πήγαινε Προβολή > κλικ στο Παράθυρο σελίδας. Nα σαι καλα φιλαρακι, με εσωσες !!!!! :-D
panos2171 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Έχω φτιάξει μια φόρμα στο libre office calculator, το αντίστοιχο του excel και θέλω να αφαιρέσω τον τίτλο του αρχείου πάνω πάνω και τη σελίδα στο κάτω μέρος τα οποία εμφανίζονται στην εκτύπωση. Πως μπορεί να γίνει αυτό;
accipio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δοκίμασε το εξής: Πήγαινε Μορφή > Σελίδα... > Κεφαλίδα > ξετίκαρε το Ενεργοποίηση κεφαλίδας αν είναι τσεκαρισμένο, και στο Υποσέλιδο ξετίκαρε το Ενεργοποίηση υποσέλιδου > Εντάξει. Στη συνέχεια δες στο Αρχείο > Προεπισκόπηση εκτύπωσης αν η σελίδα φαίνεται όπως θέλεις.
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Τhanks, θα το τσεκάρω μόλις πάω στο PC της δουλειάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα