Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην ειναι σε λάθος ενότητα το θέμα που ξεκίνησα.

Θέλω να αγοράσω ακουστικά gaming, δεν με ενδιαφέρει το κόστος όσο με ενδιαφέρει η ποιότητα.

Η γνώμη σας σε ακουστικά που έχετε δοκιμάσει ειναι πολύ σημαντική....

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Μην μασάς στον όρο "gaming", αν όντως θές τα καλύτερα σε ήχο/κατασκευή και έχεις και budget πάρε τα ATH-M50x(M40x)(δεν είναι τα καλύτερα αλλά σίγουρα πάνω απο Razer/Steelseries) η κάποιο Sennheiser(δες reviews) υπάρχουν και άλλα brands αλλά αυτές τις 2 τις βρίσκεις σχετικά εύκολα στην Ελλάδα.

Αν θες αναγκαστικά και μικρόφωνο που λογικά θες πάρε κάποιο standalone με ότι budget έχεις, συνήθως τα μικρόφωνα στα γνωστά gaming brands είναι άθλια(βλέπε razer)

Edit: Ξέχασα ότι η Sennheiser έβγαλε "gaming" σείρα, go for it.

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι, η πρώτη στάση στην αναζήτησή ήταν τα Steelseries καθώς έχω και πληκτρολόγιο από το ίδιο brand και δεύτερη τα sennheiser. Sennheiser ήταν τα πρώτα ακουστικά που είχα αγοράσει πριν 20 χρόνια ως DJ και ήταν απλά κορυφαία.

Μου ειναι όμως πολύ δύσκολο να διαλέξω χωρίς να ακούσω το ήχο που αποδίδουν. Έχω όμως εμπιστοσύνη σε όλους εσάς διότι μέχρι σήμερα είστε αλάνθαστοι και οι προσωπικές σας γνώμες ειναι πολύτιμες για την επιλογή μου.

Δημοσ.

Πράγματι, η πρώτη στάση στην αναζήτησή ήταν τα Steelseries καθώς έχω και πληκτρολόγιο από το ίδιο brand και δεύτερη τα sennheiser. Sennheiser ήταν τα πρώτα ακουστικά που είχα αγοράσει πριν 20 χρόνια ως DJ και ήταν απλά κορυφαία.

Μου ειναι όμως πολύ δύσκολο να διαλέξω χωρίς να ακούσω το ήχο που αποδίδουν. Έχω όμως εμπιστοσύνη σε όλους εσάς διότι μέχρι σήμερα είστε αλάνθαστοι και οι προσωπικές σας γνώμες ειναι πολύτιμες για την επιλογή μου.

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα; Εσυ ψαχνεις ακουστικα για gaming, να σκαει το μπασο καθαρα και να ακους το παιχνιδι λες και εισαι εκει. Αρα θες ακουστικα να βγαζουν φανταχτερο ηχο. Προσωπικα σου λεω να μην πας σε μην gaming ακουστικα γιατι χανουν σε αυτο το κομματι. Αν τα θες για μουσικη φυσικα θα πας σε Audio Technica, Grado, Sennheiser αλλα νομιζω στο κομματι gaming η steelseries κανει παιχνιδι μονη της με αυτα που σου προτεινα

Δημοσ.

Εχω τα steelseries anniversary edition απλα μετα απο πολλα που δοκιμασα ναι θεωρω οτι κανει μπαλα μονη της σε αυτο το τομεα η steelseries!To Μονο αρνητικο αν εχω να πω καπως στο κομματι αυτο ειναι οτι ισως σε πονεσουν οταν τα φορα αν εχεις καπως...μεγαλο κεφαλι!

Δημοσ.

η sennheiser shadow εχει gaming series απο τα early 00's :)

:o, δεν είχα ιδέα ίσως δεν έπεσε marketing όσο στις main σείρες.

Good to know, sennheiser ftw.

Δημοσ.

Πρωτου επιλεξεις,δες reviews στο ιντερνετ.ειχα τα sony pulse και ηταν τρομερα.το μπασο ρυθμιζομενο οπως και πολλα modes πχ game mode,music modes κ.α

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...