TheklaFer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπερα! Προσπαθω να κανω εγκατασταση τα win 7 , κανω boot απο το dvd και ξεκινάω το install.Στο βημα 3, το σημειο που είναι να επιλέξω σε ποιον δισκο θα γινει η εγκατασταση, δε μου εμφανίζει τους σκληρους δίσκους...Δοκιμασα μετα να κανω boot απο το φλασακι, παλι και εκει το ιδιο προβλημα...Ψαχνοντας σε καποια forum καταλαβα οτι το προβλημα ειναι στη μητρικη και δε μου αναγνωριζει τους σκληρους και μαλλον χρεαζεται καποιους drivers για να τους βρει....Η μητρικη μου ειναι ASUS p9X79....Τα win ειναι γνησια και μαλιστα πρινμια εβδομαδα τα εκαναεγκατασταση σε ενα δευτερο pc που εχω.Εχω βρει ενα βιντεο στο youtube που μου δειχνει τι να κανω αλλα δεν εχω βρει τους καταλληλους drivers. Μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
loic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Κατεβασε ΑΥΤΟ, αποσυμπιεσε το, βαλ'το σε ενα φλασακι και ακολουθησε τις οδηγιες του βιντεο που εχεις παραθεσει πιο πανω.
TheklaFer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Κατεβασε ΑΥΤΟ, αποσυμπιεσε το, βαλ'το σε ενα φλασακι και ακολουθησε τις οδηγιες του βιντεο που εχεις παραθεσει πιο πανω. Παλι τα ιδια...δεν τους βρισκει τους σκληρους... Μηπως θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση μεσα απο το bios?
loic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 OK, η αλλη εναλλακτικη ειναι να πας στο BIOS και να αλλαξεις το mode του/των δισκων απο AHCI σε IDE. Για να μπεις στο BIOS, πατας (πολλες φορες και οχι παρατεταμενα) συνηθως DEL ή F2 ή καποιο αλλο που εχει ορισει ο κατασκευαστης, κατα το POST. To POST ειναι οι αρχικες οθονες οταν ανοιγεις τον υπολογιστη. Edit -> Τωρα ειδα το edit σου, οποτε γνωριζεις περι BIOS.
TheklaFer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!! Μπηκα στο bios και αλλαξα απο raid που ητανε σε ide...Εκανα εγκατασταση απο το cd και τελικα ολα ΟΚ....... Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα