kate98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες , όταν ανοίγω πάνω από μία καρτέλα βλέπω το ίντερνετ μου να σέρνεται και όταν τελικά φορτώσει και η δεύτερη καρτέλα τελικά να με πετάει η σύνδεση. Δεν είχα αυτό το πρόβλημα παλαιότερα και η αλήθεια είναι ότι το παρατήρησα μετά που έκανα την αναβάθμιση σε windows10 αν και μπορεί να είναι άσχετο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
mitsus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Τι εννοεις με πεταει η συνδεση? Χανεις την συνδεση με το router ή το router αποσυγχρονιζει-κανει επανεκκινηση? Αν εισαι συνδεμενος ασυρματα, δοκιμασε με καλωδιο. Αλλαξε καναλι στο ασυρματο
kate98 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Χάνω την σύνδεση με το router. Έχει κάποια απόσταση το λαπτοπ από το ρούτερ και γι αυτό συνδέομαι ασύρματα. Από όσο έψαξα , έχουν κι άλλα άτομα το ίδιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε windows10. Ίσως φταίει που δεν έχω κατεβάσει-εγκαταστήσει τους drivers μιας και παλαιότερα δεν είχα κανένα θέμα με την σύνδεση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα