Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δει πολλά εσύ... Αλλά και γω έχω δει Ελένη Λουκά live και μου 'φυγε το σαγόνι..  Ο φακός την αδικεί, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη λιγότερο τραγική.

Στο κανα ένα edit...

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι να έχω πάει σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ή του πολιτισμένου κόσμου (όπου υπάρχουν καλλυντικά και είδη περιποίησης) και να είδα άσχημες γυναίκες.

Παίζει ρόλο βέβαια και τι θεωρεί κάποιος ωραίο. Αν σου αρέσουν οι ξανθές, οι ψηλές, οι μαύρες, οι μελαχρινές ή οι γεμάτες... τότε αναλόγως κάποιες εθνικότητες θα σου φαίνονται πιο ωραίες.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως είπα και πριν πολλές Ελληνίδες έτσι είναι. Πανε παραλία ή ξέρω γω εξω στον δρόμο με έναν αέρα λες και ειναι η Ζιζέλ. Αλλα ο κωλος ειναι σανίδα ή τριαξονικο. Και η φάτσα σαν τον Ευλογιτό απο τον Φώσκολο. Άσε μερικές πολύ δήθεν και ψωνισμένες. Και το μακιγιάζ - στόκος που το πας. 3 στρώσεις make up μέχρι να φανεί το δέρμα. Δεν λεω οτι έχουμε και τους Brad Pitt στην Ελλάδα, αλλα βρε κοπελιές ελάτε λίγο στα συγκαλά σας. Και το τραγικό, οι παραπάνω κοπέλες ρίχνουν και χυλοπίτες σε (καλα) παιδιά. Ουστ ξωτικά.

Αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ξενερώνω αρκετές φορές με τις Γερμανίδες.Ωρες ωρες πιστεύω ότι οι Γερμανίδες έχουν αντρικές ορμόνες μέσα τους και οι Γερμαναράδες γυναικείες.
Οι άντρες κλαίνε εκεί σαν τις γυναίκες και είναι οι πιο πολλοί κότες,και οι γυναίκες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε έναν άντρα.
Πολλές άμα τις μιλήσεις κάνουν ηλίθιες γκριμάτσες λες και τις μιλάει κάποιος εξωγήινος,για να τις καταλάβεις θα πρέπει να είσαι φριτζ.
Ή έχουν χοντρές φωνές σαν άντρας κτλ.
Ένα μεγάλο ποσοστό έτσι είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μετά τη φιλοσοφική αναφορά,

μερικές χώρες που μου έρχονται

Σουηδία, Τσεχία, Σλοβακία, Ολλανδία, Δανία, Σερβία, Γερμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ιταλία, Αργεντινή και αρκετές χώρες Λ. Αμερικής, Ν. Αφρική

επισης Ινδές αρκετές όμορφες

και να μη ξεχάσω το Αγγλικό στοιχείο στο οποίο έχουμε εθιστεί (UK, Αυστραλία κλπ)

όπως φυσικά και τις δικές μας Κυπρίες

Οι Ρωσσίδες που έχουν μάλλον τα πιο ωραία γονίδια που ακριβώς βρίσκονται;;

Όμορφες οι Ινδές και οι Κύπριες παρόλα αυτά... Οι Κύπριες που  7/10 ειναι παρτες και χτυπα τες.

Επεξ/σία από fotaras13
  • Like 1
Δημοσ.

ινδες και κυπριες σε ποσοστο 1% επι του συνολικου πληθυσμου? γιατι παραπανω δεν ειναι

οπως δεν ειναι και οι κορεατισες και οι κινεζες. με τη καμια ομως. οι πρωτες ειναι ασπρες σα φαντασματα που εχουν φαει στο προσωπο τηγανια με τεφαλ platinum. πιο flat face δε γινεται. ενα 5% ψιλο-βλεπεται

παρομοιως και οι κινεζες, αν και εχουν πιο νορμαλ χαρακτηριστικα, οι περισσοτερες ειναι μπαζα και κανουν πλαστικες φουλ

στο ελλαντα, πιστευω πρεπει να ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. και ποικιλια εχουμε και πολυ υψηλο ποσοστο που βλεπονται και με το παραπανω. ασχετα αν ειναι ψωνισμενες. εκει θελει ροπαλο

επισης στο αμερικα, νοτια αφρικη και αυστραλια εχει αρκετα καλο επιπεδο (μιλαμε για αυτες που προσεχουν λιγαακι  τον εαυτο τους)

• Like 1
Δημοσ.

Οι Ρωσσίδες που έχουν μάλλον τα πιο ωραία γονίδια που ακριβώς βρίσκονται;;

Όμορφες οι Ινδές και οι Κύπριες παρόλα αυτά... Οι Κύπριες που  7/10 ειναι παρτες και χτυπα τες.

Ελπίζω να μη με μαλώσεις κιόλας...

Νόμιζα ότι δεν υποχρεωνόμαστε να λέμε τη γνώμη των ...άλλων

αλλά λέμε τη δική μας γνώμη

στο κάθετο σχόλιό σου νομίζω ταιριάζει αυτό:

Από την στιγμή λοιπόν που χρησιμοποιείς μια λέξη, τη λέξη "αντικειμενικά" για να εκφράσεις προσωπική σου άποψη και μόνο μου δίνεις το δικαίωμα να σου πω κι εγώ την δική μου προσωπική άποψη. Αυτή που αναφέρεις είναι σαν κινούμενος εμετός γεμάτος χημικά και η θεση της είναι στο πάτο του βόθρου εκεί όπου ανήκει. Όχι δεν είναι ούτε θεα ούτε ωραία, είναι (άλλο) ένα αδιάφορο μπάζο, από τα πολλά σκουπίδια που έχουμε στη χώρα μας.

Είπα κι εγώ την αδιάφορη γνώμη μου.

By the way, τις Ρωσίδες δεν τις ξέχασα. Δεν βρίσκω ότι έχουν τα πιο όμορφα γονίδια, ούτε καν.

Εκτός ότι νομίζω ότι μου φέρνουν κάτι φτηνό

όσο τις κοιτάζεις μοιάζει σα να μην κρύβουν τα γονίδια που κουβαλάνε από τα βάθη της Ασίας.

Εσύ θα πεις για τις Ρωσίδες, άλλος θα πει για τις Ρουμάνες, και πάει λέγοντας για τις γκόμενες του κάμπου.

Και κάτι που παρέλειψες όταν πρόσεξες που μίλησα για Ινδές και Κύπριες,

ξεκίνησα με την αναφορά σε χώρες με μέση ομορφιά αλλά και σε χώρες με δυνατές γκόμενες.

Κατάλαβε τη διαφορά.

Το μυστικό είναι αυτό που είπε προηγουμένως κάποιος φίλος,

όσο υπάρχουν καλλυντικά θα υπάρχουν και 'ωραίες' γυναίκες.

Δίπλα στα καλλυντικά βάλε και τις μπύρες.

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν πολλές Ελληνίδες έτσι είναι. Πανε παραλία ή ξέρω γω εξω στον δρόμο με έναν αέρα λες και ειναι η Ζιζέλ. Αλλα ο κωλος ειναι σανίδα ή τριαξονικο. Και η φάτσα σαν τον Ευλογιτό απο τον Φώσκολο. Άσε μερικές πολύ δήθεν και ψωνισμένες. Και το μακιγιάζ - στόκος που το πας. 3 στρώσεις make up μέχρι να φανεί το δέρμα. Δεν λεω οτι έχουμε και τους Brad Pitt στην Ελλάδα, αλλα βρε κοπελιές ελάτε λίγο στα συγκαλά σας. Και το τραγικό, οι παραπάνω κοπέλες ρίχνουν και χυλοπίτες σε (καλα) παιδιά. Ουστ ξωτικά.

Αυτά.

Ελληνίδες.

• Like 1
Δημοσ.

πόσο είναι τώρα; από που είναι; είναι Αλβανίδα;

Πρεπει να ειναι γυρω στα 28 τωρα.αλλα πες 27 με 29 και εισαι μεσα.Ελληνιδα ειναι οχι Αλβανιδα.σιγουρα εχει ριζες απο Αθηνα εαν θυμαμαι καλα απο τον πατερα της και μαμα η Καβαλα η Ξανθη.περασαν και χρονια.....

σχολείο δεν πήγε αυτή;

πηγε,τουλαχιστον πρωτη λυκειου(απογευμα ηταν οι εκπομπες).δεν ξερω εαν το εβγαλε βεβαια....(ακομη θυμαμαι ιστοριες απο μικροτερα σε ηλικια φιλαρακια μου για το πως κυκλοφορουσε στο σχολειο τοτε,με το στρινγκ απ'εξω που λεμε).ηταν κουκλα τοτε.δεν ειχε ''σπασει απο την νυχτα''.

• Like 1
Δημοσ.

Και η Τζούλια κατ εμέ ήταν πανέμορφη οταν πρώτο εμφανίστηκε. Μετα έκοψε, λογο καταχρήσεων κλπ. Το τερμάτισε και με τα ελεεινά πορνο που γύρισε. Πάντως μερικές όσο όμορφες και αν είναι εξωτερικά, ειναι δηλητήριο εσωτερικά. Και πολλές "ασχημουλες" έχουν χαρακτήρα διαμάντι.

• Like 1
Δημοσ.

ινδες και κυπριες σε ποσοστο 1% επι του συνολικου πληθυσμου? γιατι παραπανω δεν ειναι

οπως δεν ειναι και οι κορεατισες και οι κινεζες. με τη καμια ομως. οι πρωτες ειναι ασπρες σα φαντασματα που εχουν φαει στο προσωπο τηγανια με τεφαλ platinum. πιο flat face δε γινεται. ενα 5% ψιλο-βλεπεται

παρομοιως και οι κινεζες, αν και εχουν πιο νορμαλ χαρακτηριστικα, οι περισσοτερες ειναι μπαζα και κανουν πλαστικες φουλ

στο ελλαντα, πιστευω πρεπει να ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. και ποικιλια εχουμε και πολυ υψηλο ποσοστο που βλεπονται και με το παραπανω. ασχετα αν ειναι ψωνισμενες. εκει θελει ροπαλο

επισης στο αμερικα, νοτια αφρικη και αυστραλια εχει αρκετα καλο επιπεδο (μιλαμε για αυτες που προσεχουν λιγαακι  τον εαυτο τους)

+1.

Για τις κινέζες γελάω. Σα λαό γενικά τους θεωρώ άσχημους όπως και άλλους εκεί γύρω ασιάτες. Στο εράσμους γνώρισα αρκετές Κινεζούλες. Όλες σχεδόν κάτω του μετρίου προς μπάζα! Ήθελα να γυρίσω Ελλάδα να δω καμιά δική μας να ξεχαρμανιάσω λίγο.

Σε ένα top 10 σίγουρα στην κορυφή θα βρίσκονται Σλαβικες χώρες  όπως Ρωσία,Τσεχία,Πολωνία, Ρουμανία,Ουκρανία, Σερβια, μετά ΗΠΑ και Ν.Αμερική (Βενεζουέλα Κολομβία), στο τέλος της λίστας γυναίκες από Ανατολή: Τουρκία και Ιράν.

Από υπόλοιπη Ευρώπη οι μόνες που επίσης χωράνε στη λίστα είναι Σουηδές και Ούγγρες αξιόλογες σε σχέση με άλλες Ευρωπαίες.

• Like 1
Δημοσ.

Από Κινέζες, κύπριες,Ολλανδές, Γερμανίδες που έγραψες σίγουρα  καλύτερες.

Και η Τζούλια κατ εμέ ήταν πανέμορφη οταν πρώτο εμφανίστηκε. Μετα έκοψε, λογο καταχρήσεων κλπ. Το τερμάτισε και με τα ελεεινά πορνο που γύρισε. Πάντως μερικές όσο όμορφες και αν είναι εξωτερικά, ειναι δηλητήριο εσωτερικά. Και πολλές "ασχημουλες" έχουν χαρακτήρα διαμάντι.

Δεν ήταν μόνο κατ εσέ φίλε :-D Αντικειμενικά όταν πρωτοβγήκε η Τζούλια τότε στα καλλιστεία τρελός μάναρος, τοπ.

Tζούλια 2006

julia-kal.jpg

Από τις σαμπάνιες και μετά βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τον πάτο του βαρελιού:

6.jpg

Κρίμα αν είχε μυαλό μες στο κεφάλι θα ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα θεωρώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...